Sukan

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hiili - American Bar & Grill BBQ ja Pizzat

Seurueelle oli varattu pöytä (6 henkeä), saavuimme 2 erässä ja jälkimmäisille tulijoille ei tuotu lainkaan ruoka- tai juomalistoja. Koko seurue siis jakoi yhteiset listat. Emme pyytäneet lisää listoja mutta pidän kuitenkin virheenä ravintolan puolelta. Odotimme ruokaa noin tunnin mutta paikka oli täysi lauantai-iltana. Erinomainen ruoka olisi kyllä korvannut odotusajan.

Juomat tarjoiltiin pöytään väärille henkilöille. Pyyntöön lisävedestä vastattiin että juokaa vanhat ensin pois. Huumoria toki mutta kokonaiskuvassa hieman häiritsevää. Jossain vaiheessa iltaa naapuriravintolan soundcheck häiritsi keskustelua. Asiaa pahoiteltiin kysyttäessä voiko asialle jotain tehdä.

Itse ruoasta: Prawns hot pot oli pettymys. Ihan ok kokonaisuus mutta annoksen pääasia eli ravut olivat maultaan kehnoja. Joko raaka-aineen laatu tai valmistustekniikka pielessä. Myöskään annoksen nimi ei mielestäni antanut oikeaa kuvaa annoksesta. Muiden annokset isoja ja maultaan hyviä (burgerit ja saalaattia). Jälkiruokajäätelö oli ihan hyvä muttei mitenkään erikoinen. Kaikinpuolin ruokailusta jäi tylsä kuva. Hintataso olisi ihan ok, jos ruoka olisi laadultaan ollut parempaa. Tuskin vierailen uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 08.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Tamarin thaimaalainen

Onneksi eksyin tänne, nimittäin ulkoapäin katsottuna tuli mieleen vain halpa pikaruoka ketjuravintola. Nyt 2 kerran jälkeen en voi valittaa oikein mistään. Noh, reitti vessaan on hyvin mielenkiintoinen, meinasi usko loppua matkalla. :)

Olen molemmilla kerroilla syönyt jättikatkarapucurryn. Ravut ovat olleet todella hyviä, ehkä parhaita joita olen koskaan ravintolassa syönyt sekä maultaan että koostumukseltaan. Kastikepohjissa on ruokien juju muuten ruoat ovat hyvin yksinkertaisia. Kasviksina käytetään tuoreita eikä pakasteita tai siltä ainakin maistuu. Annokset todella isoja, toisella kertaa saimme loput mukaan kun ei vain jaksanut syödä edes pääruokaa kokonaan.

Paikka on siisti ja jopa todella viihtyisä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Chantico meksikolainen

Paikka hiljattain avattu, ei anniskeluoikeuksia. Palvelu oli hyvää ja plussaa mahdollisuudesta saadat annokset kasvisversioina.

Paikassa aisti keskeneräisyyden. Tuoreiden vihannesten ja kasvisten käyttöstä plussaa, muun muassa itsetehty guacamole eikä suoraan purkista. Kaikissa annoksesta maistui kuitenkin liiaksi korianteri, jonka jostain syystä sekoitus sitruunaruohoon kuten ylläkin on mainittu (kiitos oikaisusta !). Maku oli niin voimakas ja maistui kaikissa tilaamissamme annoksissa niin voimakkaasti että muut maut jäivät arvoitukseksi.

Valitettavasti en voi ennustaa paikalle kovin pitkää ikää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Taco Nito meksikolainen

Hyvä paikka pikaruokalaksi. Työntekijöillä rento mutta hyvä palveluasenne. Reilut annokset. Täytteeksi vain yksi kasvisvaihtoehto siitä pieni miinus. Myöskään tacoja ei ollut saatavilla kun kävimme. Ruokien maut tasapainoisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.09.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Kerttu kortteliravintola

Kerttu on meille vähän kuin olohuoneen jatke. Paikalla on minulle paljon nostalgista arvoa, sielä on tullut vietettyä tunteja jo kymmenisen vuotta. Vierailuihin tuli muutaman vuoden tauko kun tuntui että ruoan taso laski kuin lehmän häntä mutta nyt syksyllä 2013 2 vierailun perusteella olemme taas olleet tyytyväisempiä ruokaan. Ei mitään fine diningia mutta hyvää tuhtia kortteliravintola sapuskaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Tintå viinibistro

Erinomaista lounaspizzaa, miellyttävä ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Mami ravintola

Kaikin puolin miellyttävä ravintola kokemus, hyvä valinta myös juhlavampaan illallistamiseen. Seurueemme nautti ruoasta terassilla, josta ehkä parhaat näkymät "vanhaan Turkuun" kaikista Turun ravintoloista.

Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, pieni kömmähdyskin tarjoilijan puolelta hoitui ammattimaisesti ja tyylikkäästi. Ruoat olivat herkullisia alusta loppuun asti ja tunnelma ja miljöö viimeistelijät kokemuksen. Tästä on aika vaikeaa pistää paremmaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 28.06.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Turun Kellariravintola illallis- ja lounasravint

Perjantaina lounasajan jo päätyttyä olimme ainoat asiakkaat mikä hieman kummastutti. Palvelu oli ystävällistä ja hyvää, joskin hieman jäykkää.

Seuralainen otti juhlamenyyn, jonka hinta-laatusuhde oli loistelias. 3 ruokalajia 25 euroa. Alkuruokana vihersalaatti ja sitruunavinegrette, pääruokana lehtipihvi ja jälkiruokana tynijäädyke. Itse valitsin pääruoaksi listalta ahvenia ja annos oli todella maukas ja kaunis. Jälkiruokana Creme brulee, joka oli lähes täydellinen mutta omien mieltymysten vuoksi en ehkä valitsisi toiste.
Varmasti vieraillemme uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Panini italialaista, pastaa

Useaan kertaan testattu. Tilatessaan voi olla varma ettei tarvitse pettyä siinä mitä pöytään kannetaan. Ainoa miinus tulee paikan hälyisyydestä, tällä kertaa myös vessat olivat ikävän epäsiistit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Café Qwensel kesäkahvila

Ihana kesäkahvila apteekkimuseon sisäpihalla. Kun astuimme sisään tuntui kuin olisi todella siirtynyt ajassa taaksepäin. Kaunis vanha miljöö ja mahdollisuus myös ulkona istumiseen. Itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia, kahvia, teetä ja virvokkeita. Tarjolla oli myös päivän salaatti mutta itse otimme vain kahvit ja raparperipiirakkaa vaniljakastikkeella. Herkut tarjoiltiin pöytiin rottinkitarjoittimilla ja kauniissa vanhoissa astioissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 02.08.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat