Öffnet um 11:00

Turun Kellariravintola

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (38)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olimme n. 20 h seurueella ko. paikassa pikkujouluillallisella. Ruoka-annokset oli tilattu etukäteen.
Palvelu oli ala-arvoista. 1 h 15 min odottelun jälkeen saimme ensimmäiset ruoka-annokset. Osan alkuruokatilaukset unohdettiin kokonaan. Juotavaa ei käyty kyselemässä lisää ja tarjoilijaa sai kutsua ja odotella.
Pääruokana itselläni oli maksaa, joka oli kyllä erinomaista. Seurueen mielipiteet pääruoista vaihtelivat annosten mukaan.
Jälkiruokien kanssa tarjoilija sekaantui myös ja annokset menivät väärin. Viiniä tarjoiltiin pöydän yli, palvelu oli muutoinkin hyvin jäyhää. Monet kävivät maksamassa laskunsa itse, kun henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi.
kaiken kaikkiaan aika ikävä kokemus odotteluineen ja tarjoilijan ammattitaidottomuuden vuoksi. Miljöö oli myös aika ankea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.12.2017
Note 0

Hienoa ruokaa, mutta ei liian konstailevaa. Jokiraputartar on mainio aloitus. Paahdettu ankanrinta oli rose, kuten pitikin, tosin hiukan jännettä mukana. Calvadoskastike ja perunaterriini sopivat hyvin. Myös muu pöytäseurue piti kovasti valinnoistaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 08.03.2016
Note 0

Ryhmän kanssa lounaalla. Ruoka ollut aikaisemmin hyvää, tällä kerralla ihan syötävää, mutta aika mitäänsanomatonta. Vierailusta jäi vähän valju työpaikkaruoan fiilis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.01.2016
Note 0

Loistava lounas, salaattipöytä monipuolinen. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.01.2016
Note 0

Hyvät erilaiset alkupalat neljälle, hyviä olivat myös hirvi ja kuha, mutta ankanrinta oli kypsää (toisin kuin oli pyydetty, ja tarjoilijakin oli sanonut sen tulevan normaalisti mediumina). Kokki myönsi virheen ja saatiin paitsi uudet hyvät annokset myös ilmaiset jälkiruoat. Olipa ihan esimerkillistä toimintaa. Viinitkin olivat hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 04.12.2015
Note 0

Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja iloista. Ruoka oli erittäin maukasta, raaka-aineet korkealaatuisia ja esillepaino kaikin puolin hyvä. Voin suositella lämpimästi tätä ravintolaa ja aion tulla tänne toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 05.10.2015
Note 0

Maittava ruoka ja parasta on se, että jos on porukalla liikkeellä niin kabinetin varaaminen onnistuu ilman lisämaksua, niin lounas- kuin illallisaikaankin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.07.2015
Note 0

Erinomainen kokemus. Viihtyisä paikka, nopea ja ystävällinen palvelu, maittava ruoka ja loistava seura - mitäpä sitä muuta voisi ravintolalta toivoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 19.11.2014
Note 0

Erittäin hyvää perinteista ruokaa, palvelu erinomaista tasoa, ja paikkana viihtyisä. Hinta/laatu-suhte on myös poikkeuksellisen hyvä. Viinit ovat tuottaneet pettymyksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 10.11.2014
Note 0

Maistuva äitienpäivälounas. Riittävästi vaihtoehtoja alkupalapöydässä ja pääruoan savustettu lohi korvasienikastikkeen kanssa oli todella herkullista! Palvelu oli ystävällistä ja lapset huomioitiin myös kivasti

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.05.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Linnankatu 16, 20100 Turku - Route
(02) 469 0360
http://www.kellariravintola.fi

Options