aakuu

16 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (15)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tulimme syömään sushibuffettia melko myöhään, 14:n aikoihin. Heti alkuun pöytä oli anniltaan niukka, mutta kävi ilmi että siihen tuotiin hyvin nihkeästi lisää tavaraa (buffet-tarjoilu oli loppumassa klo 15). Emme viitsineet valittaa, mutta vaatimattomaksi jäi ateria. Kiinalaista ruokaa oli hiukan runsaammin vieressä, mutta sitäkään ei voi kehua. Olen useasti hakenut paikasta ruoat, joihin olemme olleet suht tyytyväisiä, mutta nyt ei ainakaan vähään aikaan huvita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 1

Restaurant: Ravinteli Bertha

Oikein hyvä kolmen ruokalajin ateria viineineen. Bertha oli hienostelevampi ja ehkä vähän kalliimpi kuin olin kuvitellut, hiukan erikoista oli superkalliin samppanjan tyrkyttäminen (hintaa mainitsematta). Voisin käydä uudelleenkin kun Tampereelle tulen, mutta onhan siellä toki muitakin kiinnostavia ravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 1

Hyvät erilaiset alkupalat neljälle, hyviä olivat myös hirvi ja kuha, mutta ankanrinta oli kypsää (toisin kuin oli pyydetty, ja tarjoilijakin oli sanonut sen tulevan normaalisti mediumina). Kokki myönsi virheen ja saatiin paitsi uudet hyvät annokset myös ilmaiset jälkiruoat. Olipa ihan esimerkillistä toimintaa. Viinitkin olivat hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 04.12.2015
Note 0

Restaurant: Indian Curry House

Lounas on edelleen mainio ja edullinen. Toki ihan päivittäin en voisi kuvitella käyväni, sen verran samanlaisia nuo lounastarjoukset jatkuvasti ovat. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 0

Ei tavoittele ihmeitä, mutta aika luotettavan hyvää ruokaa olemme saaneet useamman kerran. Houkuttelee erityisesti hotellin asiakkaita viikonloppuisin reilulla alennuksella. Viimeksi kana ja lohi tekivät hyvin kauppansa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 0

Restaurant: FishMarket

Palvelu pelasi hyvin, vaikka olimme hiukan kiireisiä. Toast skagen ja lohi maistuivat erinomaisilta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 15.11.2015
Note 0

Restaurant: Don Corleone

Otimme kotiinkuljetuksena kolme salaattia ja yhden pastan. Pasta oli hyvä, mutta salaatit eivät; kuivaa kanaa, huonosti paistettu vuohenjuusto, liikaa kastiketta, leivät osin palaneita. Seisoneen oloisia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 05.10.2015
Note 0

Restaurant: Smör

Ihan hyvää oli, kaikki olivat tyytyväisiä, lohialkupala, kuha, karitsa, jälkiruoatkin. Gourmetia varmaan mutta silti jotenkin aika keskinkertaista sillä tasolla. Huvittava tarjoilija, joka sotkeutui keskusteluumme vaikkei tiennyt mistä puhuttiin (luuli tietävänsä). Viinisuositukset tulivat yksioikoisesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.03.2015
Note 0

Restaurant: Kaskis

Aivan erinomainen maistelumenu, johon viinit sopivat täydellisesti. Miellyttävää tietää sekin mistä ruoat tulevat. Palvelu ystävällistä ja hinta näin hyvästä kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 58€ Hinzugefügt: 14.12.2014
Note 1

Restaurant: Maneerat
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.12.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites