Sukan

19 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Seurueelle oli varattu pöytä (6 henkeä), saavuimme 2 erässä ja jälkimmäisille tulijoille ei tuotu lainkaan ruoka- tai juomalistoja. Koko seurue siis jakoi yhteiset listat. Emme pyytäneet lisää listoja mutta pidän kuitenkin virheenä ravintolan puolelta. Odotimme ruokaa noin tunnin mutta paikka oli täysi lauantai-iltana. Erinomainen ruoka olisi kyllä korvannut odotusajan.

Juomat tarjoiltiin pöytään väärille henkilöille. Pyyntöön lisävedestä vastattiin että juokaa vanhat ensin pois. Huumoria toki mutta kokonaiskuvassa hieman häiritsevää. Jossain vaiheessa iltaa naapuriravintolan soundcheck häiritsi keskustelua. Asiaa pahoiteltiin kysyttäessä voiko asialle jotain tehdä.

Itse ruoasta: Prawns hot pot oli pettymys. Ihan ok kokonaisuus mutta annoksen pääasia eli ravut olivat maultaan kehnoja. Joko raaka-aineen laatu tai valmistustekniikka pielessä. Myöskään annoksen nimi ei mielestäni antanut oikeaa kuvaa annoksesta. Muiden annokset isoja ja maultaan hyviä (burgerit ja saalaattia). Jälkiruokajäätelö oli ihan hyvä muttei mitenkään erikoinen. Kaikinpuolin ruokailusta jäi tylsä kuva. Hintataso olisi ihan ok, jos ruoka olisi laadultaan ollut parempaa. Tuskin vierailen uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 08.03.2014
Note 1

Restaurant: Tamarin

Onneksi eksyin tänne, nimittäin ulkoapäin katsottuna tuli mieleen vain halpa pikaruoka ketjuravintola. Nyt 2 kerran jälkeen en voi valittaa oikein mistään. Noh, reitti vessaan on hyvin mielenkiintoinen, meinasi usko loppua matkalla. :)

Olen molemmilla kerroilla syönyt jättikatkarapucurryn. Ravut ovat olleet todella hyviä, ehkä parhaita joita olen koskaan ravintolassa syönyt sekä maultaan että koostumukseltaan. Kastikepohjissa on ruokien juju muuten ruoat ovat hyvin yksinkertaisia. Kasviksina käytetään tuoreita eikä pakasteita tai siltä ainakin maistuu. Annokset todella isoja, toisella kertaa saimme loput mukaan kun ei vain jaksanut syödä edes pääruokaa kokonaan.

Paikka on siisti ja jopa todella viihtyisä. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 08.03.2014
Note 0

Restaurant: Chantico

Paikka hiljattain avattu, ei anniskeluoikeuksia. Palvelu oli hyvää ja plussaa mahdollisuudesta saadat annokset kasvisversioina.

Paikassa aisti keskeneräisyyden. Tuoreiden vihannesten ja kasvisten käyttöstä plussaa, muun muassa itsetehty guacamole eikä suoraan purkista. Kaikissa annoksesta maistui kuitenkin liiaksi korianteri, jonka jostain syystä sekoitus sitruunaruohoon kuten ylläkin on mainittu (kiitos oikaisusta !). Maku oli niin voimakas ja maistui kaikissa tilaamissamme annoksissa niin voimakkaasti että muut maut jäivät arvoitukseksi.

Valitettavasti en voi ennustaa paikalle kovin pitkää ikää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.08.2013
Note 0

Restaurant: Taco Nito

Hyvä paikka pikaruokalaksi. Työntekijöillä rento mutta hyvä palveluasenne. Reilut annokset. Täytteeksi vain yksi kasvisvaihtoehto siitä pieni miinus. Myöskään tacoja ei ollut saatavilla kun kävimme. Ruokien maut tasapainoisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 08.09.2013
Note 2

Restaurant: Ravintola Kerttu

Kerttu on meille vähän kuin olohuoneen jatke. Paikalla on minulle paljon nostalgista arvoa, sielä on tullut vietettyä tunteja jo kymmenisen vuotta. Vierailuihin tuli muutaman vuoden tauko kun tuntui että ruoan taso laski kuin lehmän häntä mutta nyt syksyllä 2013 2 vierailun perusteella olemme taas olleet tyytyväisempiä ruokaan. Ei mitään fine diningia mutta hyvää tuhtia kortteliravintola sapuskaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.11.2013
Note 0

Restaurant: Tintå

Erinomaista lounaspizzaa, miellyttävä ilmapiiri.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 26.10.2013
Note 0

Restaurant: Mami

Kaikin puolin miellyttävä ravintola kokemus, hyvä valinta myös juhlavampaan illallistamiseen. Seurueemme nautti ruoasta terassilla, josta ehkä parhaat näkymät "vanhaan Turkuun" kaikista Turun ravintoloista.

Palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, pieni kömmähdyskin tarjoilijan puolelta hoitui ammattimaisesti ja tyylikkäästi. Ruoat olivat herkullisia alusta loppuun asti ja tunnelma ja miljöö viimeistelijät kokemuksen. Tästä on aika vaikeaa pistää paremmaksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 28.06.2013
Note 1

Perjantaina lounasajan jo päätyttyä olimme ainoat asiakkaat mikä hieman kummastutti. Palvelu oli ystävällistä ja hyvää, joskin hieman jäykkää.

Seuralainen otti juhlamenyyn, jonka hinta-laatusuhde oli loistelias. 3 ruokalajia 25 euroa. Alkuruokana vihersalaatti ja sitruunavinegrette, pääruokana lehtipihvi ja jälkiruokana tynijäädyke. Itse valitsin pääruoaksi listalta ahvenia ja annos oli todella maukas ja kaunis. Jälkiruokana Creme brulee, joka oli lähes täydellinen mutta omien mieltymysten vuoksi en ehkä valitsisi toiste.
Varmasti vieraillemme uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 20.08.2013
Note 0

Restaurant: Panini

Useaan kertaan testattu. Tilatessaan voi olla varma ettei tarvitse pettyä siinä mitä pöytään kannetaan. Ainoa miinus tulee paikan hälyisyydestä, tällä kertaa myös vessat olivat ikävän epäsiistit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 06.08.2013
Note 0

Restaurant: Café Qwensel

Ihana kesäkahvila apteekkimuseon sisäpihalla. Kun astuimme sisään tuntui kuin olisi todella siirtynyt ajassa taaksepäin. Kaunis vanha miljöö ja mahdollisuus myös ulkona istumiseen. Itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia, kahvia, teetä ja virvokkeita. Tarjolla oli myös päivän salaatti mutta itse otimme vain kahvit ja raparperipiirakkaa vaniljakastikkeella. Herkut tarjoiltiin pöytiin rottinkitarjoittimilla ja kauniissa vanhoissa astioissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 02.08.2013
Note 0


Bilder


Followers