Küche geöffnet

Ravintola Viinille

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (24)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kokemus ei ollut hääppöinen. Palvelua ei ollut. Emme saaneet suosituksia, meille ei myyty mitään. Tarjoilija toi viinit tokaisten "noni". Hymähteli vain.

Harmittelimme, kuinka kiva idea on toteutettu niin huonosti. Esimerkiksi miljöö todella vanha, eli 80-luvun jälkeen tuskin tehty mitään. Tuli mieleen ehkä enemmänkin vanha keski-eurooppalainen pubi, tosin nekin usein aidommin toteutettu. Sekä palvelu että sisustus kaipaisi faceliftiä!
Todella sääli, etteivät omistajat panosta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.12.2016
Note 0

Mukavaa seurustelua viinin parissa. Paikka nimensä mukaisesti tarjoilee laajan kattauksen erilaisia viinejä. Tarjolla viinien seuraksi on myös erilaista pientä purtavaa ja todella herkullisen näköisiä juustoja. Viini valikoima on luonnollisesti kattava ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisa ja hinnaltaan sopiva vaihtoehto. Henkilökunnan osaamiseen ja suosituksiin voi luottaa, kunhan heille vain antaa jonkinlaisia suuntaviivoja ja toiveita. Heiltä voi myös kysellä kaikkea mahdollista viineihin liittyvää nautiskelun ohessa ja asiantuntevan vastauksen saa varmasti. Harvinaista palvelua tänä päivänä! Viinien hinnat ovat normaalia ravintolatasoa, mikä yllätti tällaisessa nimenomaan viineihin erikoistuneessa paikassa. Paikka tarjoaa myös erillisiä viinin maisteluiltoja, jotka kuitenkin ovat mielestäni hieman hinnakkaita. Paikka on kooltaan melko pieni, mutta samalla mukavan intiimi ja kotoisan oloinen. Sama tunnelma välittyy myös henkilökunnasta. Suosittelen paikkaa kaikille viinin ystäville, jotka haluavat laajentaa tietämystään viinien suhteen tai vain käydä nauttimassa hyvistä viineistä rennossa ympäristössä mihin aikaan päivästä tahansa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.02.2015
Note 1

Olen kamala viininjuoja. En tunne rypäleita, en oikein siedä tanniineja, valmistusmaa ei merkitse mitään ja makujen kuvaukset ovat täyttä hepreaa. Miten sitten minun kaltainen asiakas palaa nimenomaan viineihin erikoistuneeseen ravintolaan?

Kaksi vanhempaa herrasmiestä jotka vuorottelevat, jaksavat pitkämielisesti kertoa asiakkailleen viineistä ja kuunnella omituisia kuvauksia siitä mistä pitää tai miltä jokin maistui. Ja muutamien haarukointien jälkeen minullekkin löytyi viini josta voin aidosti sanoa pitäväni. Kuten jo täällä todettu onkin, mitään snobimaista asiantuntemuksessa ja siitä kertomisessa ei ole.

Tunnelma on seesteinen ja rentouttava, taustamusiikki sopivan hiljaista ja (hyvin) vanhaa joka sopii kuin nenä päähän. Tarjolla olevat juustot ja pikkusuolaiset ovat erinomaisia koska pääset itse valikoimaan settisi halutessasi.

En vielään menisi ostamaan viiniä alkosta, koska en sitä osaa ja niin harvoista viineistä pidän, mutta täällä olen nyt käynyt jo lähes kymmenen kertaa. Mielestäni hyvän arvostelun ansaitseva suoritus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 28.01.2015
Note 1

Kävimme aperoilla. Hieman juustoa ja viiniä. Aivan fantastinen paikka, tänne tulen varmasti uudelleen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 16.09.2014
Note 0

Loistava paikka aloitella iltaa tai tulla istahtamaan hetkeksi. Kattava lista hyviä viinejä sopuhintaan. Tiskiltä saa myös viinien kumppaniksi hyviä juustoja ja omistaja osaa suositella sopivat combot. Must-paikka jokaisella Turun visiitillä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.08.2014
Note 0

Piipahdin eräänä iltana kaverin kanssa viinille. Myyjä oli todella mukava ja osasi opastaa viinien suhteen. Ravintolan tunnelma oli samaan aikaan sekä rento että hienostunut. Tänne tulen ehdottomasti vielä palaamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.03.2014
Note 0

Viinille on oikea osoite, kun haluaa hyvää viiniä ja jotakin pientä suolaista kohtuullisella hinnalla ja kaupan päälle vielä erinomaista palveluakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2014
Note 0

Todella hieno paikka hyvän viinin ystävälle!

Tunnelma on sopivan hienostunut, mutta ei kuitenkaan liian fiini. Makupalat muistuttavat parempia espanjalaisia tapaksia.

Tänne jos minne on hyvä poiketa lasilliselle hyvää viiniä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.12.2013
Note 0

Kiva pieni paikka, ihanaa saada maisteluannoksia! Erinomainen ja asiantunteva, rento palvelu ja hyvät pikkusuolaiset. Tänne palaan kun taas vierailen Turussa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2013
Note 1

Plussat: Hyvä ja asiantunteva palvelu, laaja viinivalikoima. Miinukset: Sisustus ei parhain, kaipaisin mielikuvituksellisempia juttuja juustotarjottimelle perus päärynän, tuc-keksien ja pipareiden lisäksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.11.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Humalistonkatu 6, 20100 Turku - Route
(02) 232 3314
http://www.viinille.fi

Options