kalastajaperhe

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Emme voi suositella! Saavuimme ravintolaan perjantai-iltana toisesta kaupungista. Mies työntekijä vastaanotti ovella ja kertoi, että voimme jättää takkimme narikkaan ja jäämme odottamaan pöytää. Odottelimme täydessä ravintolassa noin 15 minuuttia, minkä jälkeen meidät ohjattiin pöytään. Pöytä oli tahmea, sitä ei oltu viitsitty pyyhkiä edellisten asiakkaiden jälkeen. Istuimme pöydässä yli 10 minuuttia, kunnes meille tultiin sanomaan, että ruuat pitää tilata itse tiskiltä. Naurettavaa, kun pizzan hinta on yli 15 euroa. Pizzat saimme nopeasti. Ruoka oli ihan ok tasoista, pizzat eivät kyllä yltäneet sille tasolle, mitä olimme odottaneet. Juomien hinnat olivat pöyristyttäviä, normiolutkin likemmäs 10e! Vessat olivat todella likaisessa kunnossa ja muistuttivat pikemminkin narkkariluolaa. Päätimme lähteä ennen jälkiruokaa. Menimme hakemaan takkimme narikasta, missä meille ilmoitettiin, että 2.50e / naama. Meinasin kaatua selälleni! 5 euroa takkien säilytyksestä ravintolassa?! Ja meille ei asiasta oltu mitään informoitu saapuessamme ja asiasta kertova lappu oli sijoitettu narikan taakse. Menimme baaritiskille maksamaan, missä otin asian puheeksi tarjoilijan kanssa. Hän nosti kädet pystyyn ja väitti, ettei asia kuulu hänelle mitenkään. Naurettavan huonoa asiakaspalvelua. Päätin, että en todellakaan maksa moisesta palvelusta, jonka maksullisuudesta minulle ei ole informoitu etukäteen. En ole eläissäni maksanut ruokaravintolassa takin säilytyksestä. Tarjoilija ei asiassa auttanut, vaan sanoi, että asia on hoidettava narikkamiehen kanssa. Menin sitten asiaa selvittämään. Mies väitti maksullisuudesta sanoneen, mutta näin ei tosissaankaan ollut. Lopulta toinen mies narikkatyöntekijä tuli ja sanoi, ettei se ole ongelma, että voimme poistua maksamatta. Koko välikohtaus jätti TODELLA pahan maun suuhun. Huvittavaa ja mainitsemisen arvoista lienee myös se, että olen viimeisilläni raskaana ja työntekijät useamman kerran kävelivät päin, eivätkä esim. mieskokit antaneet tietä, vaan kävelivät suoraan päin nokka pystyssä.

Parempia paikkoja löytyy. Sopinee hipstereille, joita ei haittaa maksaa överisti ruuastaan. En voi suositella esim. treffipaikaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.04.2015
Rating: 1

Plussat: Turun parhaat kahvit, hyvä palvelu (mutta voisi olla vielä ystävällisempää, usein kiireen tuntua). Miinukset: SISUSTUS (miksi täällä ei voi olla mukavia ihania nojatuoleja lasipöytien ja epämukavien tuolien sijaan?! Olisi varmasti vakkarimestamme, jos sisustukseen ja tunnelmaan pannostettaisiin. Lisäksi kaipaisin parempaa ja laajempaa jälkkärivalikoimaa, miksei myös suklaata kahvin kaveriksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2013
Rating: 1

Restaurant: Vietnam Food

Plussaa: Ystävällinen palvelu, hyvä annoskoko
Miinus: Ruuan maku ei ollut kummoinen, ruoka oli kyllä hyvää, mutta makeahko sweet chili sauce- tyyppinen kastike on ehkä jo vähän nähty juttu, kaipaisin monivivahteisempaa makumaailmaa annokselta.

Käypä lounaspaikaksi, mutta makuelämysten perässä valitsen toisen paikan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Fontana Café

Vakkaripaikka kivan miljöön vuoksi. Plussat: erikoiskahvit, perusjutut, kuten lounasbuffa, hampparit ja ceasar salaatti toimii. Miinukset: Toisinaan huonoa palvelua, pöydät usein siivoamatta, ruuhkainen, välillä huonoa ruokaa, esim. kakku oli kuorutuksen alla ihan palanut ja kuiva sisältä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Panini

Plussat: miljöö ihan jees, ruoka hyvää. Miinukset: Palvelun taso vaihtelee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 09.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Plussat: Ystävällinen ja nopea palvelu. Miinukset: Pakastevihannekset kastikkeessa (ravintolassa haluan saada tuoreita raaka-aineita, mistä maksan mielelläni sitten pari euroa enemmän), likainen pöytäliina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Viinille wine-tasting

Plussat: Hyvä ja asiantunteva palvelu, laaja viinivalikoima. Miinukset: Sisustus ei parhain, kaipaisin mielikuvituksellisempia juttuja juustotarjottimelle perus päärynän, tuc-keksien ja pipareiden lisäksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites