finn_lily

20 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Aino ja Ilmari seurusteluravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 28.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Coussicca suomalaista

Kaikki ovat kehuneet tuttavapiirissä tätä paikkaa, mutta en voi mitenkään ottaa osaa kehuihin. Yritimme sisään kolme kertaa, joka kerta paikka oli syystä tai toisesta prime time-aikaan suljettu.

Kun sisään lopulta pääsimme, petyin ensinnäkin paikan kamalaan 70-lukulaiseen sisustukseen. Ajalta olisi saanut tehtyä myös kauniin retrohenkisen paikan, eikä väljähtynyttä mummolaa.
Ruoka... Kysymykseni siitä, mistä kala tulee, sivuutettiin, koska kukaan ei tiennyt (!). Itse ruoka oli mautonta ja ui kastikkeessa - sopii mielikuvaani aikakaudesta tosin sekin.

En missään nimessä halua mennä enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2011
Arvosana: -1

For just a couple of Euros, you get a nice, good chunk of a donught (also lactose free, or if you wish, in a smaller size) and a drink. A very busy place with the best views in town. Be prepared to queue for a while, and maybe to be seated outdoors, even in winter - bum warmers included :)

Best for a summer day on the terrace and a visit to the observation tower above, or a nice winter warmness after some snow action about.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Viikinkiravintola Harald teemaravintola

Pitkästä aikaa katsastamassa paikan anti. Lista on yksinkertaistunut, mutta se ei ollut laisinkaan huono asia. Lihat olivat erinomaisia, joka on paljon sanottu ihmiseltä, joka usein syö kasvisruokaa ravintoloissa. Kastikkeet myös hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Virgin Oil Co. italialaista

Ystävien suosituksesta tänne pizzalle. Saimme mitä halusimme, palvelu oli mukavaa ja rentoa, mutta ruoan laatu ei todellakaan vetänyt vertoja hyvälle pizzerialle. Oikein ihmetyttää, että miksi juuri pizzoja on kehuttu. Ihan OK, mutta ei mitään päätä räjäyttävää makunautintoa ollut tarjolla, ja ainakin oma pizzani olisi kaivannut ehdottomasti lisää makua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Bistro Venla kahvila-ravintola

Very good lunch salads with plenty of choises to choose from, also vegetarian meals. Also offers take-away deals. A good wine list as well, although I don't drink so I don't know of the quality. A neat, small café that never disappoints.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Pancho Villa tex mex

Yleensä tupaten täynnä ja laatu tasaisen keskivertoa, mutta ei koskaan pahaa. Yleensä tilaan kasvisfajitakset, jossa on syömistä tarpeeksi. Purilaisten ohessa tuleva dippikastike taivaallista! Annokset täyttäviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2011
Arvosana: -2

Ravintola: 2H+K Baari & Keittiö delibaari

Onnistuimme saapumaan paikalle viimeisinä juuri ennen suurinta ruuhkaa - jo kuudelta perjantaina paikka oli täynnä. Tunnelma oli kuitenkin vain mukavan äänekäs. Ruoan valmistuminen tuntui kestävän pitkään, mutta ei kuitenkaan tuskastuttavasti. Ehti istua ja rauhoittua syömään hyvin. Ruoka oli kaikenkaikkiaan hyvää (halloumisalaatti), mieskin kehui pihviään. Salaatti oli oikein mukavan kokoinen, mutta juustoa olisi saanut olla enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.01.2011
Arvosana: 0

Olemme käyneet Masuunissa nyt kaksi kertaa juhlistamassa suurempia juhlia, ja makunautinto on ollut molemmilla kerroilla verraton!
Palvelu on erinomaista ja asianosaavaa, ja tarjoilijan suositusviinit sopivat täydellisesti ruokaan - enkä edes ymmärrä viineistä mitään!
Menukokonaisuudet on tarkkaan harkittu, monipuoliset ja ihanasti kaikenlaisia eri makuja tulvillaan. Ehdottomasti paikka, jossa pitää valita koko menu.
Allergiat ja muut preferenssit otettiin hyvin huomioon.
Ehdoton plussa myös paikallisten ainesten suosimisesta - lammas tosin voisi tulla Lappia lähempääkin...
Ruoka on kokonaisuudessaan niin hyvää, että tekisi mieli nuolla lautanen ruokailun jälkeen. Ehdottomasti Tampereen paras ravintola!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 22.02.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Amurin Helmi

Ihania leivonnaisia, tuoretta tavaraa, haudutettua teetä ja isot tilat. .. Mutta silti usein suosionsa takia hyvin täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.02.2011
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)