Kitchen is open

Porvoon Paahtimo

Rating 2.5 / 5

Reviews (15)

Aikamatka. Ensimmäsitä kertaa viimasta ja tuiskusta sisään astuvalle oli yllätys edessään: Tuoksut, valaistuksen viettelevyys, puun tuntu ja historiallinen fiilis säilyivät koko illan. kalliiksi tuli alkoholillinen glögi ja kansainvälinen (yleensä halvempi) siideri. Paljon fiinejä seurueita lauantaina mutta silti rento tunnelma. Sijainti täydellinen. Miinuksena korkeat hinnat perustuotteillekin ja alkoholittoman linjan seuraajille huono teevalikoima lisukkeineen (pussiteetä, ei hunajaa) ja alkoholiton glögikin laihaa 4euron pettymystä.

Terassia odottaen, tien meluisuutta epäillen?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 17.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvidrinkki hellepäivänä. Hieno miljöö, tyylikäs sisustus. Tyrkyllä lähinnä alkoholijuomia. Henkilökunta elämäänkyllästyneen keskivertoa. Seurueeni kaikki juojat sanoivat lähes yhtaikaa: onpa vetistä juotavaa. Drinksut siis laihoja ja mauttomia, mutta kansainvälisesti hinnoiteltu.
Paljon onnea kyseiselle kahvilalle, mutta minä en toiste mene. Laihaa, mautonta kahvia saa muualta edullisemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Päivällä tuli testattua appelisiini-suklaakakkua jääkahvilla ja vähän illemmalla kotimaista Huvila omena -sidukkaa. Ulkoproomussa kiva viettää kesäpäivää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.07.2014
Rating: 0

Lempikahviloitani Porvoossa! Reipasta palvelua, hyvä juomavalikoima ja ihan paras tunnelma terassista puhumattakaan. Jos olisi parempi valikoima suolaisia herkkuja, tulisi käytyä huomattavasti enemmän!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.07.2014
Rating: 0

Ahkerat nuoret tarjoilijat. Erityisesti se ainoa saksankielentaitoinen, tummahiuksinen jäi mieleen hyvänä ja asiallisena asiakaspalvelijana. Nimi taisi olla Iiris. Tarjoilijoille selvästi liikaa työtä, etenkin ruuhka-aikana. Henkilökunnasta säästetään hintatasoon nähden liikaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2013
Rating: 0

Paikallisen oppaan suosittamana päädyimme Porvoon Paahtimoon. Ulkopaikkakuntalaisille hyvät vinkitykset kelpaavat aina. Juomiksi valikoituivat pienen pähkäilyn jälkeen siiderit: toinen Ranskasta, toinen Uudesta-Seelannista. Lähempääkin tuotetun olisi saanut, mutta suomalainen vaihtoehto jäi odottamaan seuraavaa kertaa.

Paikka on tunnelmallinen, erityisesti sisältä. Yläkerrassa voisi viihtyä pidempäänkin. Kävimme ulkona proomussa tovin istumassa, mutta loppukevään hyttyset ja lähellä suhaavat autot saivat meidät kääntymään takaisin sisälle. Kahvituliainen kotiin on vielä kokeilematta. Paahtimosta jäi hyvä fiilis!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.05.2013
Rating: 0

Ihana piipahdus joulunalusviikolla Porvoon Paahtimossa. Lämmin tunnelma ja kivan leppoisa fiilis. Ulkona tuiskusi ja sisällä tuoksui kahvi ja kynttilät lepattivat.
Loistavat tummat kahvit mutta yllätyksekseni myös laadukkaat maustetut teet.
Yläkerrassa ihana istuskella suurissa nojatuoleissa kaikessa rauhassa.
Retken arvoinen kohde.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.12.2012
Rating: 0

Oli taas mahtava käydä Porvoossa ja Porvoon Paahtimossa. Loistava tumma Latte!
Ihanan lämmin ja jouluinen tunnelma sateisena marraskuun päivänä.
Upottavat tuolit houkuttelivat lorvimaan. Ystävällisen rento meininki ja tarjoilu.
Hauska yllätys oli viereiseen taloon avattu Paahtimon kahvikauppa, josta ostin kahvia mukaan. kahvi jauhettiin paikanpäällä mieleisekseni.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2012
Rating: 0

Tänne tulen toistekin! Kerrankin kahvilasta saa kunnon tummaa vahvaa paahtoa. Iloinen palvelu ja rentouttava musiikki :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2012
Rating: 0

Porvoon rennoin mesta! Tunnelmallinen paikka ja hyvä fiilis. Kesällä proomulla ilta vaihtu aamuksi liian nopeasti. Hyvä siideri ja olut valikoima, nuorekkaat ja ystävälliset tarjoilijat.
Kannattaa ajaa stadista asti! Stadista ei tällaisia terasseja heti löydä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2012
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Mannerheimgatan 2, 06100 Porvoo - Route
019 617 040
http://www.porvoonpaahtimo.fi