Opens at 11:00

Pancho Villa

Rating 1.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (39)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilaamani ribsit tulivat pöytään täysin pinnalta karrelle palaneina (ja maku oli sen mukainen). Lisuke -ranskalaiset olivat täysin mauttomia ja koostumukseltaan aivan mössöisiä,huonoimpia ja mauttomimpia ranskalaisia, mitä olen ikinä saanut missään ravintolassa.Paikan "Pancho villan oma remoulade-dippi" maistui yksinkertaisesti kuvottavalta ja extrana ranskalaisten kanssa tilattu "valkosipuli-dippi" oli nestemäistä litkua, mikä maistui vain hyvin etäisesti edes vähän valkosipulilta.Sekin hyvin vetiseltä.Dipit selvästi kaikki huonointa mahdollista valmis-kamaa.Annokseen kuulunut coleslaw myös ilmeisesti kasvin huonoimmista jämä-paloista kyhättyä huonolaatuiseen ja mausteettomaan majoneesiin sekoitettua kokkareista sontaa.Lyhyt yhteenveto:Kaikki p*skinta mahdollista mautonta ja vetistä valmis-tavaraa ja ne elementit, mitä on erikseen yritetty itse kypsentää, täysin karrelle poltettua ja kuivaksi kärryytettyä tavaraa.Huonoin kokemus pitkään pitkään aikaan.Harvoin tulee oikeasti valitettua tarjoilijalle ruoan laadusta, mutta nyt ruoka oli niin huonoa,että siitä tuli syötyä vain 1/4 osa.Kukaan ei tullut kesken ruokailun tarkistamaan, onko ruoka hyvää ja kaikki kunnossa ja saimme palvelua vasta kun useamman yrityksen jälkeen yritimme tilata laskua kiinnittämällä tarjoilijan huomion, joka tuntui tarkoituksella yritttävän jättää meidät huomiotta, vaikka istuimme aivan kassan vieressä.Olimme istuneet pöydässä huonojen annoksien kanssa yli tunnin ja itse nälkäisenä syömättä ruokaa.Loppujen lopuksi saimme vihdoin laskun tilattua ja 6:n euron alennuksen valitettuamme ruoan laadusta ja useampia pahoitteluja siitä että "harmi kun tilanne paljastui vasta tässä vaiheessa".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 08.11.2015
Rating: -1

Taso laskenut aivan älyttömästi vuosien mittaan. Aikoinaan hampurilaiset olivat 7-8 euroa ja täyttä timanttia. Nyt heikko on ennen kaikkea sämpylä. Ainoastaan panchon ranskalaisten remoulade dippi on loistava edelleen ja sitä on aina välillä ikävä kun kotisohvalla luon katseen ulos ja muistelen kaihoisasti lukioaikoja ja vanhoja kunnon pancho käyntejä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 01.10.2015
Rating: 0

laskenut taso viime vuosina pahasti ja mennyt mauttomiksi ketju ravintoloiksi Panchot.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.05.2015
Rating: -1

Otimme seuralaseni kanssa quesadillas platen, joka oli todella suuri pettymys. Kuka tahansa kykenee tekemään kotioloissa parempia tortilloja. Täytteet olivat yllätyksettömät ja niukat: Valmis-tortillalätyn väliin sai jäävuorisalaattia, muutaman kurkunpalan ja tomaattiviipaleen, mautonta kanaa sekä kahta soosia. Kanaan ei oltu saatu mitään makuja ja se lepäsi tomaattimurskakastikkeessa. cuacamole oli ihan ok, muttei silläkään saanut kovasti makuja settiin. Varsin alkeellinen suoritus kaiken kaikkiaan eikä hintansa arvoinen (yht. 30€). Jos panchoon joskus eksyy, kannattaa pysytellä hamppareissa, jotka on melko ok (niissäkin tosin taso laskenut). Voisi kuitenkin olettaa texmex-paikassa perussafkojen, eli tortilloiden, olevan maukkaita. Palvelu toimi eikä ruokaa joutunut odottamaan kauaa, siitä ainoat plussat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.04.2015
Rating: 0

Tilannetta lähdettiin rakentamaan seuralaisen kanssa nacho platella, joka osottautui hyväksi. Tämän jälkeen tilasin Grande fiestan, joka osottautui fiaskoksi. Ranskalaiset paksuja löllöjä, siivet huonoja, juustotikut ja cheddar jalapenot olivat onnettomia. Salaatissa oli noin kolme kurkunpalaa ja loppu oli keräkaalia eli nätistisanotta hiukan yksipuoleinen, luonnollisesti ilman kastiketta. Olut oli haaleaa ja hapotonta.

Kaksi kertaa olen käynyt pettymässä panchossa, kolmatta kertaa ei tule.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.03.2015
Rating: 0

Huonoin hampurilainen, jonka olen koskaan ravintolassa syönyt. Annokset toki isoja, mutta ruoka ei tule syötyä edes puoliksi, kun ei vaan ole niin hyvää, että tekisi mieli.

Ainankin meidän tarjoilija antoi ymmärtää olevansa hyvin kyllästynyt työhönsä. Ei ollut kiva kokemus asiakaspalvelunkaan kannalta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2014
Rating: -2

Hampurilaisten taso on laskenut samaa tahtia kun hinta on noussut. Aiemminhan listalta oli valittavissa pieni tai iso burgeri, mainosteknillisesti pieni burgeri vaihtoi nimeään normaali-burgeriksi, koon pysyessä samana (ja myöhemmin pienentyen), ja hinnan nousten. Aiemmin näissä oli hinta-laatu ihan ok, mutta ei enää. Harvoin täällä tulee lounaalla enää käytyäkään ja monet laskua maksaessaan kritisoi ruokaa. Sääli. Ilmeisesti asiakkaita kuitenkin riittää, tai sitten ei.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.12.2013
Rating: 0

On my recent visit to Tampere, I had 4 hamburgers at various places. .. (I just had to see if anyone could make a burger as good as where I'm from, Texas...)

Unfortunately, I was unable to find a burger as good as they make them in Texas, BUT of all places, a Mexican inspired restaurant chain called Pancho Villa, had the best out of the burgers I tried... (I had a burger @ Roast, Daddy's Dinner, Hesburger, and Pancho Villa --- For some reason, just about every burger I ate, had a very compressed consistency, and almost tasted like a soy bean burger...)

Either way, if you want a burger in Tampere, try the Garlic Burger @ Pancho Villa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.10.2013
Rating: 1

Asiakaspalvelu täysin ala-arvoista. Ravintolassa oli ruuhka ja kesken ruokailun henkilökunta tuli hätistelemään pois, jotta uudet asiakkaat sopisivat sisään. Muutenkin palvelu oli hyvin töykeää. Työntekijöistä näki päällepäin, ettei työt kiinnosta heitä. Suosittelen äänestämään lompakolla hyvän palvelun puolesta ja kiertämään tämän paikan kaukaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.04.2013
Rating: -1

Luokattomin burger ikinä. . mitenkä on mahdollista että hampparin kansi murenee leikatessa ympäri lautasta ja pohja taas on vetinen klöntti.? ja jännintä oli tämä niin kutsuttu remu dippi joka ei pysynyt ranskalaisissa vaan valui pois.! hitusen löyssä toisin sanoen juoksettunutta.. kukaan ei tarjoile juoksettunutta majoneesia.!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.12.2012
Rating: -1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Satakunnankatu 22, 33210 Tampere - Route
(03) 213 1231
http://panchovilla.fi/

Options