Kitchen is open

Kahvila & Kakkukauppa Houkutus

bakery-café
Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (32)

Älyttömän laaja kakkuvalikoima, maut aitoja ja jopa yllättäviä. Todella suosittu paikka Kuopiossa, siksi jono välillä matelee. Mutta henkilökunta kivaa ja palvelualtista. Erikoiskahvien taso hieman vaihtelee, ehkä baristojen koulutusta kannattaisi parantaa. Silti Kuopion paras kahvila!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.07.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Epäluotettava WIFI. Vierailin Houkutuksessa tarkoituksena tehdä töitä etäpäivänä. Valitsin Houkutuksen siellä kovasti mainostetun WIFI-yhteyden vuoksi. Harmikseni WIFI ei kuitenkaan toiminut, enkä myöskään saanut pyytäessäni keneltäkään apua ongelmaani, vaikka olin lähes ainoa asiakas ravintolassa ja tarjoilijoita oli useita. En siis suosittelisi kahvilaa etätyöskentely tarkoitukseen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2016
Rating: -1

Rauhallinen tunnelma illalla kuuden aikaan. Otimme ystävättären kanssa erikoiskahvit, cappuccinon ja latten, sekä puoliksi cappucinokakun palan. Hyvät kahvit ja kakkupalat ovat niin suuria että puoliksi riittää makean nälkään. Lounasaikaan paikassa on runsaasti ruuhkaa mutta illalla rauhaisia tunnelma. Tullaan uudelleen :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 03.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kaikki muutos ei ole hyväksi. Kävimme kolme vuotta sitten nautimassa treffikahvit kanelisydämillä. Suuri nälkä kesti tällä kertaa hitaan jonotuksen ja suositukset livat savolaisittain vähintäänkin salakieltä. Onnistuin kuitenkin saamaan hemaisevan salaattimeren kahdella täytteellä,kanalla ja artisokansydämmillä. Salaattibaarin tuoreus ja lisäkkeet olivat kohdillaan, tosin perus jääsalaatti oli hallitseva. Santsikupi kahvia saatiin melkein laittomasti hukaten jonon välistä, paremi linjasto olisi siis paikallaan.

Paikasta pieni miinus, ei enää treffipaikan veroinen. Vie muualle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävimme lauantaina 21. 3. lounastamassa ja salaatti oli todella runsas ja raaka-aineet tuoreet. Kahvilan uusi paikka on paljon parempi kuin entinen. Porukkaa oli paljon, mutta palvelu pelasi. Ostimme myös ihanan kinuski-vadelmakakun kotiin viemiseksi ja se oli aivan ihanan suussasulavaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2015
Rating: 0

Uusi paikka on levoton. Koneiden hurina taustameluna. Vanha oli parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.03.2015
Rating: 0

Vaikuttaa siltä, että Houkutus on muuttonsa jälkeen ollut melkein tukossa asiakkaista. Olen itse käynyt kaksi kertaa uudessa lokaatiossa ja paikka on ollut tupaten täynnä. Tämä tosin sanoo jotakin paikan hyvästä tasosta, mutta henkilökuntaa saisi varmaankin olla enemmän ja tila tuntuu pöytien puolella ahtaalta. Silti, itselleni tärkein seikka - ruuan ja juoman taso - on totuttuun tapaan hyvä. Pitänee vain odottaa ruuhkien rauhoittumista ennenkuin Houkutukseen uskaltautuu uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.02.2015
Rating: 0

Kassalla kannattaisi olla kokoajan yksi ,joka palvelee vain kassa-asioissa. Nyt kahvinjuojat saavat odottaa,kun ruokailijoita palvellaan. Huomioikaa jonotusajat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.02.2015
Rating: 0

Odotukset olivat korkealla kahvilan siirryttyä uuteen liiketilaan. Vieraillessamme mukanamme olivat lastenvaunut joilla liikkuminen oli todella vaikeaa ahtaiden käytävien takia. Paikka oli tupaten täynnä ja vapaita pöytiä oli vain yksi. Saimme siivota pöydästä ainakin kahden aiemman seurueen astiat. Todella epämiellyttävää siivota ensin muiden sotkut ja astiat ennen kuin pääsee edes asettumaan pöytään. Ruokaa oli hyvin tarjolla, mutta hintalaput ja tuotteiden nimet puuttuvat monesta kohtaa. Kassalla asioidessa henkilökunta ei tiennyt mikä maksaa mitäkin ja esim. millaisia makuja soodaan on valittavissa. Neljästä ostamastamme tuotteesta työntekijä kävi erikseen tarkistamassa hinnan kolmeen tuotteeseen. Hinta on liian korkea palvelun tasoon ja paikan siisteyteen nähden, tuskin tulen vierailemaan kyseisessä paikassa toista kertaa. Myös salaattia-annoksien hinnat tuntuvat nousevan joka kerta ja samaa tahtia laatu huononee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.02.2015
Rating: 0

Kävimme lounaalla Houkutuksessa, valitsin kahden täytteen salaatin, joka oli huomattavasti pienempi kuin meistä toisen syöjän yhden täytteen salaatti. Makua ei salaatissa juuri ollut ja kahvi oli vain lämmintä pannusta kaadettuna.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 03.02.2015
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio - Route
(017) 368 2900
http://www.houkutus.fi