Kitchen is open

Kahvila Kaneli

café
Rating 3.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pakopaikaksi. Olet onnekas jos !)saat ikkunapaikan 2) päivän piiras on pinaatti 3) ulkona sataa ja voit upoutua pehmeään tuolin muita säälien 4 )onnistut eksymään vessamatkalla/jäät ihmetelemään pieniä aarteita.
Paikka on helmi, kahvikupin ienuuden kin kestää santsilla. Treffipiakaksi, saa istua ja unohtua, ps- katsokaa korttikirja!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.01.2016
Rating: 0

Kaneliin kannattaa suunnata arkisin ja ajan kanssa. Ota hyvä ystävä mukaasi. Tunnelmaa on kuin pienessä kylässä ja vitriinin herkut ovat omaa luokkaansa. Laajat suolaisen ja makean piiraan vaihtoehdot tekevät valinnasta haastavan. Peruskahvi oli hyvää, santsikuppi 0,80 €. Varovainen saa kyllä olla kun vie yläkerran pöytiin herkkujansa, portaikko on meinannut monesti koitua kohtalokseni. Mutta jätä korkokengät kotiin niin selviät ja nauti kiireettömästä hetkestä Kanelissa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.09.2014
Rating: 0

Ruuhkaa oli näin viikonloppuna ja eväitä sai jonkin aikaa odotella. Ei kuitenkaan haitannut, tunnelma oli ihana ja kivoja lehtiä luettavana! Hinnat ovat ymmärrettävästi hieman Coffaria ja muita ketjupaikkoja korkeammat. Parsa-fetapiiras ja salaatti olivat oikein maukkaita, sitruunatee ehkä vähän laihaa. Menen toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.08.2014
Rating: 0

Ainakin ei ruuhka-aikana paikka suosikkini koko Suomessa! Tunnelma täysin uniikki, kakut suussa sulavia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.03.2014
Rating: 0

Kaneli hoiti brunssitarjoilumme isommalle porukalle. Kokonaisuus oli pieni pettymys, koska mukana oli vain perusaamiaistarpeita, leipää ja leikkeleitä. Kyse ei ollut brunssista. Uupumaan jäivät kaikki makeat tarjoilut, croissantit ja muut brunssitarpeet. Kiitokseksi sanottava, että leipä oli oikein maistuvaa, samoin spelttipuuro.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2013
Rating: 0

Viihtyisä ja hyvin sisustettu kahvila, jossa soi jazz ja vanhat lattarirytmit. Kaupungin paras piiraskahvila!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2013
Rating: 0

Tunnelmallinen sisustus ja musiikki Woody Allenin soittolistalta kuljettivat kauas syksyisestä säästä. Tarjoomukset hyviä ja palvelu ystävällistä. Suosittelen käymään aamupäivällä ennen lounasruuhkaa, rauhallinen ja kiireetön tunnelma houkuttelevat
viipymään pitempään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.10.2012
Rating: 1

Kantapaikkamme Kuopiossa. Kahvilaan astuessaan tuntee astuvansa toiseen maailmaan, joten Kanelissa pääsee rentoutumaan. Ikävämpi puoli on se, että paikka on sen verran suosittu, että joskus sinne yksinkertaisesti ei aina vaan mahdu. Otan yleensä jonkun kaakaon, kaikki ovat olleet hyviä, suklaapiiraita olen myös nauttinut ja pitänyt niistäkin kovasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.08.2012
Rating: 0

Keitto loppui kesken, kahvi oli aivan vettä ja koko paikassa vallitsi kaaos kun yksi henkilä yritti hoitaa myynnin, erikoiskahvien valmistuksen, tarjoilun, lounaspöydän lisäkeiton kokkauksen etc.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.07.2012
Rating: 0

Kovin syvää analyysiä en voi kirjoittaa. Kerran olen käynyt kahvilla ja suolaisella. Piiras oli ihan ok, mutta latte ei kyllä ollut kummoinen.

Sisustus hieno.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.06.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kauppakatu 22, 70100 Kuopio - Route
040 8358187
http://www.kahvilakaneli.net

Options