cappuccino

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kahvila & Kakkukauppa Houkutus kahvila konditoria

Älyttömän laaja kakkuvalikoima, maut aitoja ja jopa yllättäviä. Todella suosittu paikka Kuopiossa, siksi jono välillä matelee. Mutta henkilökunta kivaa ja palvelualtista. Erikoiskahvien taso hieman vaihtelee, ehkä baristojen koulutusta kannattaisi parantaa. Silti Kuopion paras kahvila!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila & Kakkukauppa Houkutus kahvila konditoria
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kaffeteria Mummola kahvila

Ainutlaatuinen kahvila Kuopiossa. Pieni ja siksi niin tunnelmallinen mummonkammari. Makeat kakut ihania ja maukkaita. Vohveliannos ehkä hieman kallis sen raaka-ainemääriin nähden. Liian harvoin tulee täällä käytyä, koska aukioloajat eivät ole kovin laajat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Ehta skandinaavinen

Palvelu mukavan savolaista ja aitoa. Täällä tullut testattua lähinnä burgereita ja ne ainakin olleet hyviä. Makoisat ranskalaiset ja järkevä tapa tarjota ne kupista missä pysyivät lähes kuumina koko ruokailun ajan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 24.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kings Crown Musiikkiravintola rehellistä ruokaa

Kings Crown on tunnelmallinen musiikkiravintola, jonka ruoka on tehty huolella ja maustamiseen on panostettu. Viikonloppuisin kannattaa olla pöytävaraus, jotta mahdut mukaan tunnelmaan! Palvelu on kivaa ja rentoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 24.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: O'Learys Holiday Club Saimaa amerikkalaista

Sporttipubi O'Learys Saimaa ei ainakaan burgereillaan vakuuttanut. Annos oli toki suuri (bacon & blues burger) ja vei nälän, mutta makua olisi kaivannut roimasti lisää. Edes nimessä mainittu sinihomejuustokastike ei maistunut ollenkaan. Pihvi oli teollisen makuinen sekä kuminen ja ranskalaiset onttoja. Annoksen kylkeen tilaamissani sipulirenkaissa ei sitä sipulia juuri ollut ja suola puuttui frittitaikinasta. Ruoka ei täällä oikein vakuuttanut, mutta palvelu oli ystävällistä ja rentoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Imatra italialaista, pizzaa

Iloinen ja huomaavainen henkilökunta. He jopa ehdottivat lämpimämpää paikkaa istua, koska alakerrassa oli kovin vetoisaa. Onneksi oli toppahousut päällä ja pyötien luona vilttejä joiden alle käpertyä. Tilaamamme pizzat olivat herkulliset. Toki hinta on kova pizzan kokoon nähden. Plussaa on alkusalaattipöytä, jossa oli esim. ihanaa marinoitua punasipulia. Palvelu toimi nopsaan, vaikka porukkaa olikin syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Kävin ystävänpäivänä syömässä ensikertaa Kreetassa. Moussaka oli maukasta ja sopivan lämmintä. Palvelu pelasi sujuvasti, vaikka ihmisiä oli liikkeellä. Jälkiruokana kokeilin Baklavaa jäätelön kera ja sekin oli herkullista! Tunnelmallinen ravintola, hyvää ruokaa, miinusta hinnoittelusta. Annoskoko oli kuitenkin riittävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.03.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Subway - H-talo patonkeja

Valitsin Italian B. M.T -subin. Maukas vaihtoehto, pepperoni toi kivaa tulisuutta. Raikkaat kasvikset, itse patonkien maku ei ehkä kaikista paras. Palvelu oli hiukka verkkaista, mutta perus iloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Hesburger Savonlinna pikaruokaa

Surkein Hesburger kokemus ikinä. Hampurilainen oli täysin mauton ja hutiloiden tehty. Majoneesi oli esim. läntätty yhteen kohtaan. Ranskalaiset nahkeita ja kylmiä. Ja juomakin oli lämmintä, myyjä ei edes kysynyt haluammeko jäitä juomiimme. Sipulirenkaissakaan ei liiemmin makua ollut, mutta ne oli sentään juuri valmistettuja. Myyjät oli jotenkin poissaolevia ja haahuilivat omia juttujaan. Ainut plussa on Savonlinnan Hesen sijainti, varsinkin kun ulkona söi. Maisemat oli ihan nätit. Muutenkin kyseinen Hese on raikas ja valoisa sisustukseltaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit