Opens at 15:00

2H+K Baari & Keittiö

delibar
Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (80)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Asiallinen ja hyvä palvelu. Toinen pääruoka tiuli epähuomiossa hieman eri sisällöllä mitä piti mutta tarjoilija sekä keittio osoitti hienoa palvelua korjaten välittömästi tilanteen etiketin mukaisesti. Maukasta ruokaa ja hyvä tunnelma. Kaupungin Isoimpia toasteja? Tarjoilijan kanssa hyvät "palautekeskustelut" ja suosittelut lähistön ravintoloista puolin ja toisin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.12.2016
Rating: 0

Burger perjantai ja lounas. Maku sinänsä ok ja pihvi selkeästi itse tehty mutta... joissain paikoissa burger on kuivaa mutta täällä majoneesia ei säästellä. Liika on liikaa silti, uimallit on uittamista varten. Pihvin koko oli noin puolet sämpylästä, mikä vaikeutti syömistä huomattavasti. Laatu sinänsä oli kyllä kympin hintaan kohdallaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.10.2016
Rating: 0

Pasta ylisuolaista ja jälkiruoat mitättömiä. Muuten lista kyllä houkutteleva ja monipuolinen. Henkilöstön viinituntemus heikohkoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2016
Rating: 0

Pettymys - ruuan laatu keskinkertaista, mutta jäätävän töykeä palvelu ei kyllä saa meitä enää palaamaan! Tilasimme alkuun antipastilautasen ja pääruoaksi valitsin risoton, seuralainen otti muistaakseni makkarapannun. Viinit tilasimme niin alkaen kuin pääruuan seuraksi. Jouduimme odottamaan lähes varttitunnin kun mitään juomia tuotiin tilauksestamme. Sitten odotimme toisen puolituntia kunnes yhtäkkiä pääruuat tulivat....ennen siis antipasti alkupalaa. Mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka toi ruuat pöytään, mutta kun hän ei ollut ottanut tilausta vastaan hän lupasi mennä katsomaan. Jonkun ajan päästä meiltä tilauksen ottanut tarjoilija toi sitten antipastilautasen....kun olimme jo lopettelemassa pääruokaa ja 'tunki' lautasen keskelle sanomatta sen ihmeemmin mitään selitystä ja häipyi ennenkuin olin ehtinyt syödä suuni tyhjäksi. Koitin huikata tarjoilija jonkun aikaa, sillä ei oikeastaan enää tehnyt mieli alkupaloja. Noh seuralaiseni kanssa maistoimme kuitenkin muutamia ihan hyvän makuisia leikkeleitä ja oliiveja lautaselta, ennenkin sain tarjoilijan kiinni ihmetellen, että miten alkuruuaksi tilaamani voi tulla kesken pääruuan. Hän sanoi, kun olimme tilauksessa ensin valinneet pääruuat ja samassa yhteydessä lopuksi kuitenkin päättäneet ottaa alkupalan, on järjestys ollut keittiön tilauksessa sama. Haloo - jos tilaan alkuun annoksen, niin ei kai sillä pitäisi olla väliä missä järjestyksessä ne lapulle kirjoittaa...tuli todella amatöörimeininki mieleen. Toista viinilasillista emme sitten saaneet lainkaan. En edes viitsi sen ihmeemmin tässä ruuasta puhua, kun tarjoilijoiden käytös näytti siltä etteivät asiakkaat oikein ole tervetulleita heidän paikkaansa. Ollaan käyty paikassa aiemminkin ja sama fiilis jäi edelliselläkin kerralla. Harmi, että palvelu pilaa paikan vaikka miljöö olisikin tunnelmallinen ja ruoka ihan ok. Ikävä kokemus, enkä Valitettavasti aio enää antaa paikalle mahdollisuutta (kolmas kerta toden sanoi)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 09.01.2016
Rating: 2

Käynnistä on jo hieman aikaa, mutta kokemus jäi kaiken kaikkiaan niin ikäväksi että en voi kyseistä ravintolaa suositella kenellekkään.

Palvelu oli kyllä ystävällistä, mutta ei kovin ammattimaista. Saimme esimerkiksi väärät alkudrinkit, koska tarjoilija ei kirjannut tilauksia ylös. Pääruuaksi valitsin risoton ja seuralaiseni pippuripihvin. Risoton valmistaminen on taitolaji, ja suosittelisin että ko. ravintola poistaa annoksen listalta. Riisi oli järkyttävän kuivaa ja raakaa. Pippuripihvi pyydettiin mediumina, saatiin läpikypsänä. Jälkiruuat olivat ok. Ruuan laatuun nähden paikka on järkyttävän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 08.01.2016
Rating: 1

Hieman yliarvostettu paikka. Torstai-ilta, paikka ei edes täynnä, silti alkuruoan tulo kesti 45 min. Vaikka alkuruokia ei oltu vielä ehditty kunnolla syömään, tuotiin jo pääruoka.
Possunniska ja kuha maistuvaa ja kuumaa, mutta kylmille lautasille levitetty perunamuusi haaleaa - siitä erittäin suuret miinuspisteet.
Tarjoilu toimivaa, jälkiruoat maistuvia, pääruoka pettymys valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 21.11.2015
Rating: 0

Äyriäspasta ja pippuripihvi molemmat erittäin hyviä. Antipastilautanen ihan ok. Paikka tunnelmallinen ja miellyttävä, mutta täydessä ravintolassa puheensorinassa sai pinnistellä kuullakseen seuralaisen puheen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 30.10.2015
Rating: 0

Vegaanina ensin kauhistuin nähtyäni listan, sillä sillä ei ollut yhtään vegaaniannosta. Se ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä keittiö valmisti minulle kasviksista erinomaisen salaatin. Tarjoilija oli valistunut ja tiesi kertoa minulle, mitkä viinit ovat vegaanisia ja mitkä eivät. En edes ennen tiennyt, että viinin kirkastamisessa käytetään luujauhoa ja kalaliimaa (yäk). Miellyttävä ruokailukokemus, suosittelen !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.10.2015
Rating: 3

Ruoka oli ihan ok, ei mitään yllättävän hyvää missään vaiheessa. Creme bruleessa ei käytetty aitoa vaniljatankoa. Kuha oli kuivahkoa. Palvelu oli hyvää, ikävä kyllä hintaisekseen keittiön pitäisi vastata odotuksiin ja hurmata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 05.10.2015
Rating: 1

Pieni ja mukavan viihtyisä paikka, mutta suosittelen tekemään varauksen! Söimme ystäväni kanssa kolme ruokalajia + juomat ja ruoat olivat kaikki taivaallisia ja saapuivat pöytään ilman suurta odotusta. Ainoa miinus jonka annan, on tarjoilupuolelle. Olimme alkuruoan keskivaiheilla tyhjentäneet juomamme ja vaikka tarjoilijat pyörivät lähellä, piti odottaa melkein 45 minuuttia kuivin suin. Tuon kokoisessa paikassa ei pitäisi olla mahdottomuus, että kahdella tarjoilijalla pystyy hoitamaan kaikkia pöytiä ja kyselemään ruokalajien välissä onko kaikki kunnossa. Myös pääruoan lopettamisen jälkeen kesti yli 15 minuuttia, ennen kun muutaman metrin päässä olevat tarjoilijat tulivat hakemaan lautaset ja kysymään mahdollisesta jälkiruoasta. Keittiölle kuitenkin 9+.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.07.2015
Rating: 0


Location

Aleksanterinkatu 33, 33100 Tampere - Route
(03) 2131 131
http://www.2hk.fi

Options