Alcea

65 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (64)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintolalaiva Cindy ravintolalaiva

Ruoka hyvää, palvelu voisi olla vakuuttavampaa. Toinen kerta Cindyllä: ruoka ehkäpä parempaa kuin viime kerralla. Hyviä makuja, esimerkiksi alkuruoan tillikastike savukalalle. Parasta ehkäpä oman tuonnin viinit! Tarjoilijat voisivat olla otteissan varmempia - esimerkiksi juuri viineistä voisi ylpeydellä kertoa enemmänkin. Suosittelen kuitenkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintolalaiva Cindy ravintolalaiva

Viihtyisä rauhallinen tunnelma ja maukasta huolella tehtyä ruokaa. Kummastusta tosin herätti marmoriulkofileen kohdalla se, että tarjoilija ei suositellut pihviä raakana, koska se ei olisi mureaa - ilmeisesti lihakarjarodulla oli jotain tekemistä asian kanssa. Pihvi oli osalla seuruessta ylikypsä (siis kypsä, ei edes medium kuten tarjoilija oli suositellut), mutta maut olivat kohdallaan. Myös suolaa oli riittävästi, hyvä! Brownies-kakku oli ihan kiva. Lista on mukavasti omansalainen, täytyy testata vielä uusiksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Logomo Kitchen lounasta, tilaisuudet

Torstain hernekeitto oli pettymys, pannari syömäkelvotonta. Keitosta puuttui maku, vain mustaapippuria oli lisätty tuntuvasti - huonointa hernesoppaa, mitä olen syönyt. Pannari oli palanut ja kuiva, lisäkkeenä perusmansikkahilloa ja valmista vaniljakastiketta. Todella huono esitys.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Logomo Kitchen lounasta, tilaisuudet

Toinen testikerta lounaalla: taas multaa salaatissa. Muutoin oli parannusta edelliskertaan, tällä kertaa tarjolla oli runsaammin tuoreita vihanneksia ja kaloja. Tosin graavilohi veteli tuoreuden suhteen ihan viimeisiään, ei ollut enää raikasta. Savustettu munakoisokeitto oli maukasta, tuhtia linjaa jatkettiin creme fraiche -lisäkkeellä (tosin voi jättää väliinkin). Ei houkuttele jatkossa kuin hätätapauksissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 14.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Sloppy Joe West Coast Grill cal-mex ravintola

Henkilökunta korosti, että ravintola on pikaravintola – ja niinhän se onkin. Turkulaisen asiakaskunnan vuoksi perinteisestä medium-kypsästä pihvistäkin on kuulemma jouduttu luopumaan eikä sitä kuulemma saa tilaamallakaan. Harmi. Ruoka oli maukasta ja palvelu tiskillä hyvää, mutta odotukset olivat kovat Porcin raunioilla: en tule todennäköisesti ihan heti syömään uudestaan kuivaksi paistettua pihviä ja tavisranskiksia. Kumpa näitä juttuja parannettaisiin hieman, siitä tulisi kaivattua eroa muihin hampparipaikkoihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.10.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Sointu aitoja makuja

Keittiömestarin kolmen ruokalajin menu oli kertakaikkiaan mielenkiintoinen kokemus. Hyviä makuja ja todella taidokkaasti valmistettuja komponentteja, mutta myös ala-arvoisia kokeiluja esim. hedelmäsalaattia alkukeitossa. Keittiöllä on selvästi osaamista, kun turha säätö jää vähemmälle ja uskallus yksinkertaisempiin asioihin kasvaa, on tulos varmasti huikea. Myös viinilistalle voisi nostaa jonkin hieman laadukkaamman viinin. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Logomo Kitchen lounasta, tilaisuudet

Salaattipöydästä puuttuivat tuoreet tarjoilut lähes kokonaan, pettymys. Vain multaisia salaatinlehtiä ja pari kurkkupalaa, marinoituja oliivirenkaita purkista, punajuurisuikaleita ja majoneesipohjaiset pasta- ja perunasalaatit. Maut olivat hyviä, mutta raikkaus puuttui. Tosin ruokaisuutta olikin sitten tuhdisti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Pinella kansainvälistä ruokaa

Lounas oli pettymys. Paistettua rautua, perunaa ja rapukastiketta - todella kaunis annos, mutta lähes tulkoon mauton. Kalassa hyvä paistopinta ja yksi suupala oli hyvän makuinen - pistesuolaus oli onnistunut siihen kohtaan. Muuten valju esitys makujen puolelta - eikö kukaan maistanut vaikkapa kastiketta ennen kuin se päätettiin tarjota?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.09.2011
Arvosana: 1

Ravintola: FishMarket

Keskityin äyriäisiin ja maistui. Palvelu oli kohdallani huippuluokkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 14.03.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Fontana Café

Hampurilaisbuffet olisi hintansa väärti, mikäli pöydän antimia olisi tarjolla. Yllätyin jopa, miten hyvän satsin mättöpöydästä sai koottua. Pöytäseurueessa kehuttiin myös rasvaperunoita - olivat juuri noutopöytään kiikutettuja. Skarpattavaakin on tosin paljon pöydän täytön suhteen, pitkä jono odotti aika kauan paikoillaan ennen kuin tarjoilivat saivat esimerkiksi pihvejä tuotua lisää. Suosio oli kuitenkin ilmeisesti yllättänyt ravintolan, koska sämpylälaatu vaihtui jne. Ehkäpä asiat ovat siis tältä osin paremmin harjoittelun tuloksena?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.12.2011
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit