JiiPee68

19 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kynsilaukka

Kynsilaukassa tuntuu, että aika on pysähtynyt. On kuin Kaurismäen elokuvassa söisi. Syötiin porukalla kuutta eri ruokaa. Kukaan ei valittanut mistään: kypsyysasteet paikallaan, valkosipulia sopivasti, tuoreita lisukkeita. Ainoa asia, mikä maussa ihmetytti, oli suolan vähyys, etenkin lihoissa. No, sitä saa aina lisää. Enemmän mietitytti kuitenkin menun vanhanaikaisuus. Kynsilaukan menu on nyt aika kauan seissyt jotenkin paikallaan. Syödessä tulee neukkunostalginen olo.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 13.01.2014
Note 0

Restaurant: Tamarin

Yksi etnisten parhaista Turussa tämän päivän käynnin perusteella. Jos katsoo edellisiä kommentteja, niin ehkäpä kokki on vaihtunut tai muuten tehty laadunparannustöitä. Syötiin kuusi annosta alku- ja jälkiruokineen. Alkupalat makoisia, pääruokien lihat mureita ja oikein hyvälaatuisia, kasvikset tuoreita, mausteet hyvin paikallaan. Jälkiruoat kelpoa standarditavaraa, ainoastaan kahvi maistui hieman vanhalta. Mutta yleisesti ottaen oikeinkin hyvä kokemus. Tarjoilijoiden kanssakaan ei mitään kieliongelmia. PIdättyväinen tyyli sopii paikkaan ja kulttuuriin. Mutta totta on, että meilläkin tuppasi tulemaan hieman kylmä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 31.12.2013
Note 0

Oma annos härän niska oli mureata ja hyvää, mutta rösti oli puisevaa. Muiden annoksissa pihvit hieman mauttomia ja yksitotisia, sekä toisaalta pannahisen rasvaisia. Voisin sanoa samaa kuin joku edellä, että pihvipaikalta voisi ottaa juuri pihvien kanssa enemmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 12.10.2013
Note 0

Restaurant: Logomo Kitchen

Sama kommentti kuin jonkun logomolaisen esittämänä tuossa 3. 6. eli lounasruoan taso laskee todella kovaa vauhtia. Lihassa enemmän jänteitä ja läskiä kuin varsinaista lihaa, riisi ja perunat raakoja, mausteet unohdettu kokonaan. Jälkiruoat vielä jäisiä, kun otettu liian myöhään pakkasesta. Voi voi sentään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.06.2013
Note 0

Restaurant: Logomo Kitchen

Turun paras brunssipaikka, ainakin tällä hetkellä. Sopivia vertailukohtia ei Turusta oikein edes löydy, siksikin jo suositeltavissa. Miljöökin oikein miellyttävä. Logomon sijainti on mikä on, mutta vierailu kannattaa tässä tapauksessa kyllä. Lapset otettiin hyvin huomioon, tarjottiin ystävällisesti kaakaota jälkiruoaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 10.11.2012
Note 0

Restaurant: Pinella

Jotenkin tuntuu, että Pinellassa mennään vähän alamäkeä. Edelleen Turun parhaita ruokapaikkoja, mutta lihat ja linnut jättivät hintaan nähden kyllä toivomisen varaa. Kauniit annokset, mutta maku ja rakenne eivät tosiaan yltäneet siihen, mitä Pinella oli vielä vuosi sitten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 10.11.2012
Note 1

Restaurant: Pizzarium

Hyvää pizzaa saa - edullisesti - monesta paikasta, mutta näin persoonallisia ei. Pizzarium ansaitsisi vain paremman paikan kuin Kultatalon yläkerta, missä on vaikea löytää oikeaa fiilistä näistä pitsoista nauttimiseen. Mutta kokille täysi 10.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.12.2012
Note 1

Restaurant: Len's sushigalleria

Len's on parhaimmillaan Turun paras sushipaikka, mutta ilmeisesti joskus, ikävä kyllä, kuten joku jo aiemminkin täällä totesi, kokki vaihtuu ja laatu tipahtaa aika lailla. Tänään sattui hyvä päivä, kaikki oli napakkaa, tuoretta ja oikein maistuvaa. Len's on lasten suosikkisushipaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.01.2013
Note 0

Restaurant: Turun Upseerikerho

Käyn täällä käytännössä jokaisena työpäivänä. Salaateissa saisi olla hieman enemmän vaihtelua, mutta ruoan laatu on pysynyt koko ajan korkeana. Tarjolla on aina sopivasti kevyempää ja hieman raskaampaa syötävää. Mukava tunnelma. Voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 30.12.2012
Note 0

Käytiin sunnuntaibuffetilla, kaksi aikuista ja kolme lasta. Muuten ihan ok, mutta Turussa on nyttemmin parempiakin buffet -paikkoja vastaavilla hinnoilla. Kun Daphne pyrkii selvästi olemaan kalapaikka, lohen pitäisi kyllä olla tuoreempaa kuin nyt Joulun jäljiltä oli. Pöydässä oli kaikkiaan hieman liiaksi tukkuvalmistajien maku. Muusi ja perunat taisivat olla omasta keittiöstä, muuten tuotteet olivat Metrotukun makuisia. Kunhan Daphne nyt ei vaan vajoaisi TOK:n ravintoloiden yleistasolle, joka on luvalla sanoen nykyään surkea.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.12.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites