Fly-in-the-soup

10 arvostelua

Hyvä ravintolakokemus on unohtumaton, mutta unohtumaton ravintolakokemus ei ole välttämättä hyvä.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: La Caffettiera italialaista, lounasta

Erittäin mukava pikkupaikka poiketa lounaalle. Varsin hyvää italoperussafkaa ja mutkattoman välitön palvelu. Usein tosiaan melko täysi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.08.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Tintå viinibistro

Mainio sijainti. Paljon viinejä ja osin hyvinkin halvalla. Hyvää pizzaa ja lounaaksi tarjolla antoisa salaattibuffa. Tarjoilu on pelannut, vaikka paikka on ollut lähes aina ääriään myöten täynnä. Asiakaskunta mukavan vaihtelevaa: opiskelijaneitosia ja varttuneempaa väkeä lasillisella/kaffella/pikkupurtavalla ja välillä joukossa jokunen viiniharrastajakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.10.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Bistrot Le Porc ranskalainen bistro

Lounaspaikkana Porc on mainio, mutta listalta syötynä kolmen ruokalajin bistroillallinen voisi olla runsaampikin. Ruoka on hyvää, muttei niin mielenkiintoista, etteikö sitä voisi syödä ihan pelkästä syömisen ilostakin, esimerkkinä juuri syöty bouillabaisse. Ikävä kyllä välillä taso notkahtaa, vaikka keskimäärin hyvä onkin. Viinien ym. juomien hinnat houkuttelevan alhaiset. Kritiikistä huolimatta käyn yhä mieluusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 07.08.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Wanhan Rauman Kellari ravintola

Kesäperjantainen vierailu Raumalla; paikassa vilskettä, mutta pöytä järjestyi hyvin. Ruoka oli kaikkinensa syötävää, joskaan ei mitenkään erityistä. Babyporkkanat ovat näemmä tökkineet muillakin, niin myös meillä - joka annoksesta ei muutenkaan tarvitse rakentaa mitään ruokaympyrää. Eli salaatinlehdet sekä tomaatti- ja kurkkulohkot salaatinkastikkeineen voisi unohtaa ja laittaa listalle edullisen vihersalaatin.
Palvelu oli nopeaa ja asiallista kellarin hektisessä perheravintolatunnelmassa.
Illallisen kohokohdaksi nousi ruuan ohi pullo 1er cru chablista hintaan 45€ - siinä on katteet kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 12.08.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Mami ravintola

Mamin ruoka on aina ollut hyvää; perusruokien oppikirjamaisen hyviä toteutuksia. Lounas on hyvin edullinen ja hinta/laatu-suhteeltaan ikävä kyllä usein lyö listaruuat. Tarjoilu käy tuulella eli joskus hymy on herkässä ja toiminta nopeaa, ja joskus sitten pelkän katsekontaktin saaminenkin tuntuu lähes mahdottomalta. Kesällä esim. istuin 20min terassilla useiden tarjoilijoiden kulkiessa edestakaisin ohitseni, yhdenkään edes nyökkäämättä tai kohti vilkaisematta. No mutta ruoka on tosiaan erittäin hyvää. Ja kolmen ruokalajin lounaan voi hyvinkin saada parillakympillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 08.10.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Viinille viinibaari

Vakiopaikkoja mutta harvemmin tulee syötyä mitään. Juustot ja pikkusuolaiset ovat kuitenkin poikkeuksetta olleet hyviä. Paljon viinejä laseittain edulliseen hintaan ja lisää pullottain kenties vielä edullisemmin.

Omistajilta löytyy sekä viinitietoutta, intohimoa että asiakaslähtöisyyttä. Ja vaikka joskus kiirettä pitääkin, harvoin se asiakkaan saamaan palveluun juurikaan vaikuttaa. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Paakari Kotimaista

Käännös Kangasalla ihan vain lounaan merkeissä - eikä turhaan. Syötiin pidemmän kaavan mukainen lounas: härkäpateeta ja maa-artisokkakeittoa alkuun, päivän kalaa (taimenta lähijärvestä) ja karitsan maksaa pääruokana ja jälkeen vielä karviaissorbetti. Taiten valmistettuja perusmakuja, mukava miljöö sekä sydämellinen ja asiansaosaava palvelu eivät jättäneet paljoa toivomisenvaraa. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 35€ Lisätty: 15.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Samppalinna tilausravintola

Parsa-alkuruoka keskinkertaisuudessaankin ihan hyvä, lampaankare sen sijaan erinomaista ja crepes suzettekin maistuva. Annokset kauniisti aseteltuja. Tunnelmallinen paikka mutta palvelussa löytyy parantamisen varaa ja lopulta illan vakavin puute oli aivan käsittämättömän kehno viinilista. TOK, c'mon!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Gasthaus Pooki a la carte, lounas

Kesäsunnuntaina pihalla jazz-duon vetäessä taustalla summertimet sun muut.
Arvoimme hyvännäköisen saaristolaispöydän ja listaruokien välillä. Päädyimme listaan. Ruuan tulo vei aikansa ravintolan ollessa melko täysi. Sekä merilohi että valkosipulisilakat olivat varsin maistuvia ja selkeitä annoksia. Kesätyttöjen palvelu hieman haussa ja viinilista melko kesy. Kokonaisuutena positiivinen kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.08.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Pitkän tauon jälkeen Pippurimyllyssä: pihvipääruuan raaka-aine selvästi laadukas ja sinänsä hyvin valmistettu, sienikastike hyvää. Mutta koko hoito oli peitetty grillimausteeseen, jonka natriumglutamaatti- ja suolalatinkia en olisi todellakaan annokseen kaivannut. Meni kertaheitolla huoltamosafkaksi (mitä mielikuvaa porkkana- ja parsakaalilisukkeet osaltaan vahvistivat). Kiva välittömän ajaton miljöö kuitenkin ja tarjoilu perusystävällistä, vaikkakin ehkä hieman arkailevaa. Viinilista vaatimaton muttei auttamattoman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit