Closed now

Sergio's

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (122)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pala italiaa. .. ainoa miinus on se ettei ollu tiramisua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 27.10.2016
Betyg: 0

Olen pettynyt eiliseen (lauantaina 13. 2.2016) Meitä palvellut vaaleanhiuksinen naistarjoilija vaikutti kireältä. Ei hymyillyt meille yhtään. Yksi meistä joutui pyytämään, että hymyilisi hiukan. Kun olimme tilaamassa ruokaa, hän näytti hermostuneelta. Kaverini tilasi pekoni-pastan, se oli kuivaa ja mautonta. Pyydettiin vaihtaa, tarjoilija ei pahoitellut yhtään. Tilasin alkupalaksi kampasimpukan - annos oli lähes mitätön - vain kolme aivan pientä palaa kampasimpukkaa. Ehkä se oli leikattu kolmeksi osaksi! Maku kuitenkin kohdallaan. Tiramisu jälkiruoaksi ei ollut hyvää. Tämä taitaa olla viimeinen käynti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0

Erinomaista ruokaa. Pastat aina Al dente. Alkupalaksi uppomuna oli todella hyvää. Pasta pekonin kanssa ihan hyvä, "tiramisu" todella herkullinen. Risotot ovat aina erinomaisia ja ankka annokset myöskin. Palvelu ihan hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 29.11.2015
Betyg: 0

Palvelu ei mitenkään erikoista. Oltaisiin toivottu näillä hinnoilla jo parempaa palvelua. Ruoka ok, vaikka pienet annokset. Tuntui myös että lapset eivät olleet tarvetulleita ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 29.10.2015
Betyg: 0

Kävimme isolla porukalla syömässä Food and fun menun. Keittiömestari tuli paikanpäälle puolessa välissä ruokailua ja itse ruoka ei ollut "hänen" keittiöstään tullutta. Ruoat eivät olleet yhteneväisiä lautasella ja pääruoka kylmää. Kun menuita syödään niin esimerkiksi tuore leipä, keittiöntervehdys ovat melkein aina osana ateriaa. Ei kuitenkaan täällä. Keittiömestari koonnut ehkä menun ja laittanut sen sähköpostilla ravintolaan. Thats it, food and fun toteutettu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.10.2015
Betyg: 0

Mukava ja nopea palvelu. Pizzapohja ok, mutta täytteitä todella minimaalisesti. Maussa ei kylläkään moitittavaa. 15 euroa tämän tason pizzasta on silti ehdottomasti liikaa. Terassilla viihtyi mukavasti, mutta parempia pizzoja löytyy monesta paikasta Turusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 0

Real Italian in Turku!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2015
Betyg: 0

Aivan ihanaa pizzaa, vaikken ole pizzan ystävä. Palvelu ja kaikki kohdillaan. Aivan helmi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 20.07.2015
Betyg: 0

Pizza pohja oli minun makuuni liian paksu ja kuiva. Mozzarellaa oli joko niukasti tai se oli muuten turhan mietoa. Parman kinkku ja rukola olivat hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.06.2015
Betyg: 0

Alkuun tuodun leipäkorin leivät olivat nahkeita ja sitkostuneita. Pasta ylikypsää, annoksesta puuttuivat lähes täysin siihen kuvatut oliivit, kaprikset ja sardelli. Lasten annoksen jauhelihaspagetti oli myös pitkälti pelkkää liiaksi keitettyä pastaa. Toinen lastenannos, eli pizza oli maultaan ja paistoasteeltaan erinomainen. Palvelu oli hyvää, vaikka tarjoilija tunnustikin juuri aloitttaneensa. Hän teki työnsä varmasti ja kirjasi tilaukset hyvin ylös, jotta säästytään virheiltä. Olemme muutaman kerran aiemmin käyneet täällä ja edellisiin kertoihin verrattuina taso on laskenut. Annoskoot olivat hyvin riittävät lounaaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 01.04.2015
Betyg: 1


Läge

Läntinen Rantakatu 27, 20100 Åbo - Route
(020) 769 8585
http://www.sergio.fi

Options