Keittiö auki

Brasserie Armada

hotelliravintola
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alkuruuaksi oli suppilovahverokeittoa ja lohipastramia. Keitto oli ihanan kermaista ja täyteläistä, lohipastrami oli myös todella hyvää lisukkeena olleiden fenkolin ja punasipulin kera jotka tasapainottivat rasvaista lohta.
Pääruokana oli naudan sisäfilee selyksiä bearnaise kastikkeella, sekä lammasta punaviinikastikkeessa. Nauta oli hyvää, muttei mitenkään erikoista ja bearnaiskastike oli myös aika tuhtia. Lammas ja punaviinikastike olivat todella hyviä, suosittelen! Lammas oli jäänyt reippaasti medium miinukseksi mediumin sijasta, mutta itseäni se ei oikeastaan haitannut.
Jälkiruokana oli vaniljajäätelöä, marenkia ja mansikoita. Mansikat olivat parhaat päivänsä nähneitä ja marenki oli kaupan valmisversioita, mutta ko. yhdistelmä toimi eikä ollut hinnalla pilattu.
Palvelu oli perusystävällistä. Miinusta tuli erittäin suppeasta kesämenusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 16.06.2014
Arvosana: 0

hyvä ja monipuolinen aamiaisvalikoima, mukava henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 30.06.2013
Arvosana: 0

Kampasimpukkapasta oli ihan ok. 1 / 5 simpukasta tosin oli liian sitkeä.

Muuten en voi kauheasti kehua. Pöydän sai vapaasti valita, mutta kaikkialla näytti olevan aika sotkua (jota tarjoilija pahoitteli tyyliin hups). Listalla annoksen kohdalle suositeltua viiniä ei saa kuin pulloittain, kannattaisi tämä varmaankin mainita?

Tarjoilijoilla ei myöskään ilmeisesti ollut minkäänlaista kommunikaatiota. Tehtyäni tilaukseni ja odottaessani annosta, toinen toi menun eteeni ja kyseli tilausta. Laskutuksen kanssa myös karmeaa sekoilua.

Viihtyisän oloinen paikka ja ruoka ihan jees, mutta palvelua olisi syytä skarpata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Kokemus oli ensimmäinen ja uskoisin jäävän myös viimeiseksi. Juurikin kaikki mikä voi mennä pieleen,niin meni. Saimme ensin juomat väärin,josta emme viitsineet kuitenkaan huomauttaa. Sen jälkeen ruoat väärin,joka korjattiin huomautuksestamme,kunnes ne palasivat raakoina ja palvelukaan ei juuri mieltä lämmittänyt. Hyvitys mitä saimme,oli myöskin hyvin olematon. Harmittaa, sillä odotimme jotain aivan muuta, mutta tämän kokemuksen perusteella en voi sanoa suosittelevani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.03.2012
Arvosana: 0

Olemme käyneet Brasserie Armadassa nyt kolme kertaa ja joka kerralla ruoka on ollut todella maittavaa. Erityisesti muistiin on jäänyt erinomainen toast skågen, joka oli nyt tipahtanut listalta pois. Viimeisimmällä kerralla tarjoilija ikävä kyllä sekoitti pihvimme toisen seurueen pihvien kanssa ja saimme medium sijasta kypsät pihvit. Tarjoilija kuitenkin itse huomasi virheen ja pahoitteli asiaa heti ja kysyi paistetaanko uudet pihvit. Myös hyvitystä tarjottiin pyytämättä. Uusia pihvejä emme tilanneet, mutta saimme tosiaan kohtuullisen hyvityksen ja meille jäi todella hyvä mieli. Emme kumpikaan ole oikein tottuneita valittamaan ja tämä tapaus hoidettiin todella mallikkaasti. Muutoin ruoka oli tälläkin kertaa oikein maukasta. Inhimillisiä virheitä sattuu kaikille, se miten ne hoidetaan ratkaisee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 30.01.2012
Arvosana: 1

Aamiaisella. Tarjolla laaja kattaus aamiaisruokaa. Pekonit, nakit, leikkeleet, kasvikset, myslit, murot...jne. jne. Sanoisin että ehkä hiukan normaalia hotelliaamiaista parempi. Valinnanvaraa riitti ja tarjottavat oli selkeästi esillä.
Hyvä aamiainen!!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 28.07.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

jäi todella huono maku, tarjoilijoilla oli kova kiire ja ennen kuin olin ehtinyt syömään pääruuan, jälkiruoka kannettiin pöytään odottamaan. Tuli sellainen fiilis että syökääs nyt ja lähtekää.. Ei mennä toiste!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 30.03.2011
Arvosana: 0

Isommalla porukalla syödessämme tarjoilija oli ihan pihalla kaikesta, ilmeisesti aika kokematon, mm. kahvi olisi pitänyt itse hakea noutopöydästä vaikka konjakki ja jälkiruoka tuotiin pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2010
Arvosana: 1

Erittäin hyvää ruokaa! Nam! ...Söin Talon Hampurilaisen ja kaveri Caesar salaatin jokiravuilla. Molemmat annokset erinomaisia.
Hampurilaisen pihvi oli erittäin hyvän makuinen voisin sanoa jopa täydellinen! Caesar salaatti myös yksi parhaista mitä on tullut syötyä.
Palvelu pelasi ja oli ystävällistä. Annoksien tulo kesti ehkä hiukan liian pitkään asiakas määrään nähden mutta ei haitannut. Paikka muuten aika perus hotelli ravintola. Mukava yksityiskohta oli katossa oleva iso pyöreä kattoikkuna. Tänne tulen toistekin kun Turkuun eksyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.07.2010 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa kummallakin kerralla ja palvelukin pelaa. Taidamme mennä uudestaan. Eipä ole ollut muualla niin herkullista maksaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eerikinkatu 28, 20100 Turku - Reitti
(02) 21881131
https://www.cumulus.fi/hotellit/cumulus-turku/ravintolat/brasserie-armada

Vaihtoehtoisia ravintoloita