Avautuu 10:30

La Bamba

lounasta
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävelin sateista Elimäenkatua ja huomasin ravintolan sattumalta. Eksoottinen nimi veti puoleensa ja säntäsin innoissani sisälle. Aulaan päästyäni jouduin kysäisemään tädiltä missä ravintola sijaitsee, mutta sieltä respan takaa sisäänkäynti sitten löytyi. Nyt on tosi kyseessä, kikkailu pois, tarjotin käteen, salaatit lautaselle, lämpimät toiselle, jälkkäri, rahastus, juomat ja leivät sitten vasta. Paikka salista ja ruokaa sisään. Ympäristö oli ikkunattomaksi tilaksi viihtyisä, ja tilaa oli runsaasti ainakin kahdentoista jälkeen. Ravintolan perällä oli sermillä erotettua avokonttoria, mikä kummastutti mutta ei häirinnyt.

Salaattipöydästä löytyi melko köyhästi tavaraa, ei tuoretta tomaattia tai kurkkua lainkaan, jäävuoret leikattu isoiksi. Pöydän lopussa kököttää loppuvastustajat vuosien takaa, tonnikalamakaronisalaatti ja kätyrinä salamimakaronisalaatti, nipin napin väistän molemmat ja siirryn eteenpäin. Lämminbuffasta löytyy kuoriperunoita (hyvä!), riisiä, höyrytettyjä pakastekasviksia, yrttiperunoita ja proteiineina intialaista kanakastiketta ja jambalayaa. Otan molempia yrttiperunoiden ja höyrykasvisten viereen. Intialainen on klassista sodexo-intialaista eli ei ole intialaista nähnytkään. Ehkä näistä omituisista kopiokastikkeista voisi kehittää jonkun aivan oman ala-lajin suomalaiseen keittiöön! Jambalaya on parempaa, mutta melko kuiva esitys, olisi kaivannut sitruunaa. Syön melkein kaiken, ei se kamalaa ollut, mutta ei hyvääkään enemmänkin tylsää. Jälkiruoaksi hedelmäsalaattia purkista, ensimmäisen palan jälkeen alkoi jo kaduttaa, mutta vedin kiukulla loppuun. Kahvin otin mukaan, se oli hyvää. Minulle myös hymyiltiin ystävällisesti, palvelusta plussaa.

Lysti maksoi 10 euroa, se on aivan liikaa tällaisesta alemman perustason lounasbuffasta. Ruoasta puuttui kekseliäisyys aivan kokonaan, ei mitään twistiä tai yritystä, perus, perus, perus-ruokaa. Ei sillä pärjää enää, jopa lähistön Sodexot tarjoavat parempaa edullisemmin. Ehkä talon toimistotyöläiset saavat reilun subventoinnin ja homma pyörii sillä. Puolen vuoden kuluttua uudestaan, jos luoja suo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2014
Arvosana: 6

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki - Reitti
010 2291930
http://www.labambafinland.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita