Avautuu 12:00

Sakura Ruoka

sushi buffet
Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (101)

The value for money is fantastic. The menu is very basic but would strongly recommend for anyone looking for a cheap eat! Do not judge a book by its cover!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.01.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Halvalla hinnalla saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Hintaan kuuluu sushibuffet, jossa monipuolinen valikoima myös kasvissusheja, sekä salaattia misokeitto, kahvi/tee, vesi ja jälkiruoka. Palvelu ihan perus, samoin siisteys. Aika pienet tilat mutta kyllä sinne mahtui hyvin vaikka asiakkaita tuli ja meni. Voi myös ottaa mukaan, mikä tosin ei olisi yhtä halpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Älä arvostele kirjaa kannen perusteella. Paikka ei ole ehkä siistein ja parhaiten huollettu, mutta sushia riittää! Sushi on hyvää samoin palvelu. Sushi ei lopu kesken ja valikoima on niin laaja, että nirsoilekkin löytyy ruokaa. Tarjoillaan myös kahvia, salaattia ja paljon muuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 1

Ruoka aivan ala-arvoista! Soija on jatkettu vedellä ja maistuu sokerilta. Sushiriisi on mautonta ja ei pysy kasassa. Rullien välissä oli jotain valkoista töhnää jota en maulta tunnistanut kuin pilaantuneeksi kermaviiliksi. Lohi oli myös muuttunut hieman valkoiseksi ja maistui kummalliselta. Myyjä sanoi sushin teossa kestävän 15min vaikka todellisuudessa aikaa kului 25min. Ajalla ei sinänsä ole väliä jos saa vastineeksi hyvää ruokaa, mutta tämä kokemus oli suuri pettymys. En itse menisi uudestaan vaikka saisin ruan ilmaiseksi. Olen itse ravintola-alalla ja tiedän ettei myöskään kaikkia eviran sääntöjä täällä paikassa varmasti noudateta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: -1

Perustasoa. Ei makuaelämyksiä. Riisiä on paljon ja se on heikkolaatuista. Ravintolan yleisilme on nuhjuinen ja asiakaspalvelu on surkeaa. Misokeitto on syömäkelvotonta. Kyllä täällä vatsansa täyttää, mutta muuten kannattaa suunnata muualle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 19.05.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -2

Kiva paikka. Sushit ok. Olen käynyt usein. Menee hyvin lounaspaikkana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 1

This is one of the closest things to a buffet scam you can find in Helsinki. What first seems like a reasonably priced sushi buffet comes up as huge endless amounts of low quality rice, small sized toppings with no versatility at all. There is a lot of places with a similar idea from 15-16euros and they do it a hundred times better than here. Would not recommend.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 28.04.2015
Arvosana: -1

sakurassa olen käynyt monta kertaa ja palvelu on ollut ystävällistä. ruoan laatu ok, susheja lisätään säännöllisesti lisää joten mitään tuntikausia odottaneita susheja ei todellakaan ole tiedossa. buffeettiin kuuluu salaatti, sen taso ollut vähän huonompi, vetisiä tomaatteja ja kuivaa porkkanaraastetta. Jälkiruokakin on tölkkihedelmiä. vaihtoehtoja ihailtavan paljon, myös kasvissyöjille. hintalaatusuhde paikallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 1

Riisiä voi tosiaankin laittaa vähemmän.
Makukaan ei ole hyvä.
Onneksi vastapäätä on avattu uusi Luckiefun's Restaurant, jossa hieman tasokkaampaa sushia 10 eurolla sisältäen limpparitki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

I would actually say the place is good, at least to my taste. Here are the pros:
*location, easy to reach and I find the view from the window quite beautiful (this of course is a personal preference)
*price/quality - from what I have tasted in Helsinki, this place stands out for being reasonably cheap and having a reasonably good quality offered for the price
*variety - there are different types of sushi to choose from here, some which I haven't seen anywhere else included sushi with salad.
Cons:
*language - I don't know about Finnish, but the English skills of the staff was close to zero. Still, I consider it a minor drawback - you don't need much of the language skills there.
*Size. It is a small place, so it might be crowded during some hours, though there are usually some free tables.
Overall, I d defenitely recommend to give it a try, if you are on a budget and want to have something good.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Hämeentie 64, 00500 Helsinki - Reitti
00358-942891112

Vaihtoehtoisia ravintoloita