kinta80s

19 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (18)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suosikki pihvi paikkani kymmenen vuotta sitten. Mutta nykyään annos pienenee todella huomattavasti, ja pippurikastike on erilainen kuin selläinen mitä niillä on vuosia sitten. Ehkä resepti on muutettu tai kokki on muuttanut pois. Jos oon pakko maksaa sen hintaa, siirrän johonkin muualle :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note -5

Restaurant: Subway Jätkäsaari

Perus subi ravintola, päitsi kun olin siellä illalla syömässä kaverin kaa koko paikka haisee ihan kuin olisimme viemäriputkessa. Työntekijät eivät huomanneet mitään erikoista, ikään kuin selläinen tapahtuu joka iltaa. Kokemus oli todella yököttävää ja ei tuntu miltään hygieenista :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note 2

Restaurant: Ravintola Tokyo55

Paras sushi lounas ikinä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.10.2013
Note 1

Restaurant: Tamarin

A la carten illallinen, ruoka maistuu ihan kuin perus aasialaiselta (ilman kotitehtyä chillia), suht. hyvä ja rasvainen. Salaatti aivan pikkuisen. Näyttää mielyttävältä.

Mutta se jonka mua otti päähän oli tarjoilijan kohtelu. Hän oli niin epäkunnioittava, ehkä koska tultiin kun klo oli jo 19. Mutta silti, ei edes moikka, eikä sanoa kiitos. Silloin kun hän otti mun miehen tilauksen, hänellä oli ihan perus asiakassuhdetaito miehelleni, mutta kun annoin hänelle ruokalistani, hän ei edes sanonut kiitosta, otti lista vaan käteen. Hän teki koko tilaushetkeni ilman katsekontaktia.

Annos oli aika riittävä, mutta ei oo sen hintainen. Olisin maksanut vaan 10€. Toki ruokalistalla löytyy että paistettua riisiä oli 13,5€ (sisältää valitsemasi lihaa), mutta todellisuudessa on veloitettu 15,5€ (oikeasti ne ottivat lisämaksua vielä lihasta kun on jo mainittu toisiinpäin).

En mene toista kertaa. En suosittele :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.10.2013
Note -4

Restaurant: Viola

Todella ylihinnoiteltu fine dining. Vanhakavereiden kanssa kävisin sinne yks viikonloppu illalla noin 2v sitten. Lohipala oli tosi noin 10cm neliö kokoinen ja sen päällä oli joku fancy kastike.

En todella halua palata takaisin, päitsi lounasaikaan :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note -8

Restaurant: Ristorante Momento

Newfound suosikki ravintola itiksessa. Beats Vapiano <3

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.10.2013
Note 0

Nälkä ei varmaan lähtisi jos olisitte XL-kokoinen ihminen ja ostat pelkkä chick meal tai picnic pack. Pitäisi osta se Chicken bucket ja ottaa ylimääräistä kotiin! :D Paras aukioloaika kaupungissa :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.10.2012
Note -1

Restaurant: Chinaman

Maailman paras kiinalainen ravintola jonka olen kokeillut :) Ja olen kokeillut aivan kaikki (koska olen aasian taustainen). Palvelu on nopeaa ja Inkivääriolut (alkoholiton) on tarjolla :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.10.2012
Note 0

Maailman paras donitsi. Maistuu paremmalta kuin Dunkin Donuts ja isompi annos kuin JCo <3 Valkosuklaa on ihan nammia^^

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 28.10.2012
Note -3

Restaurant: Amica Arcada

Perus opiskelijan lounas kun ei oo muita vaihtoehtoa, kolme viidestä päivää ruokaa on aina todella surkea että menisin johonkin muualle kuin naapurin arabian kauppakeskuksen chicosiin tai jopa unicafëen jos on pitkä väitunti. Jos verrataan TKK:lle, siellä on 13 eri opiskelijaravintolaa, että ne kilpailevat keskenään. Kun koulun sijainti on arabianrannalla (mutta silti ei oo niin TAIK:in tai kumpulan vieressä), ei niillä oo edes mitään kilpailua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 29.10.2012
Note -3


Followers