Küche geöffnet

Tamarin

Note 2.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (107)

Joitakin kymmeniä kertoja vuosien saatossa Tamarinin touhua nähneenä, en voi mitenkään suositella. Ruoan laatu on mennyt todella alas, suurin aineksista on selvästi pakasteita, koska valmiina ne ovat vetisiä ja rakenteeltaan löysiä. Se että toiveita ei huomioida johtunee, siitä että kaikki tulee pakasteina eikä varsinaista kokkia edes ole.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 22.07.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää thai ruokaa ja hyvää palvelua.

Hieman hämmentyneenä luin ihmisten negatiivisia kommentteja sillä olen käynyt paikassa aktiivisesti jo vuosia ja ruoka on ollut aina hyvää. Pääasiassa olen syönyt curryruokia tofulla tai katkaravulla eikä ruoka ole koskaan ollut pettymys. Palvelukin on ollut aina ystävällistä eikä todellakaan töykeää niin kuin moni täälllä on valittanut. Hinta-laatu-suhteen pitäisin paikkaa hyvänä. 15€ pääruoasta ole ei mielestäni paljon. Curryruoissa on yleensä runsaasti kastikettakin mukana. Jo pelkän currykastikkeen perässä menisin kyseiseen ravintolaan :). Paikka on avara ja viihtyisä (toisin kuin esim. Lemon Grass joka on usein aina ahdas ja täynnä eikä siten mikään viihtyisä ruokapaikka). Jos etsit kohtuuhintaista ja hyvää thai ruokaa, suosittelen kyllä tätä ravintolaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.02.2017
Note 0

Töykeä, huono palvelu. Ruoka keskinkertaista. Ei voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.10.2016
Note 0

Ravintolassa oli kylmä, takki piti pitää päällä. Puhuteltuani tarjoilijaa jonkin aikaa suomeksi, kävi ilmi, ettei ymmärrä mitään. Vaihdoin englanniksi. Siskoni eI syö kanaa eikä sikaa, tofua saa vaan möykkyinä, keittotaitoista henkilökuntaa ei ole, koska pyytämälläkään pallotofua ei saa viipaloituna. Pallotofu ei maistu miltään. Joku asiakas kirjoitti, että maistuvat mikroissa lämmitetyiltä. Sitä ne varmaan sitten ovatkin, koska toiveita ei huomioida. WC oli ok. Kuittia en saanut, vaikka pyysin. Lopulta sain jonkun, jossa lukee kopio. Se ei välttämättä kelpaa kirjanpitoon. Pankkikorttimaksusta ei anneta kuittia myöskään jossei sitä pyydä. Tarjoilijan jatkuvasta hymyilystä huolimatta paikasta jäi rahastus-fiilis. Ei varmaan kiva paikka myöskään työntekijöille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 18.01.2016
Note -1

Olen hakenut ruokaa useasti sekä syönyt paikan päällä. Ruoka on ollut aina hyvää ja annokset ovat olleet isot. Palvelu on ollut ok, ei mitään töykeää mutta ei yliystävällistäkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.12.2015
Note 0

Palvelu aivan surkeaa, jopa töykeää. Ruoka oli ylihinnoiteltua ja pahaa. Aivan liian rasvaista ja sisälsi pakastevihanneksia. Vesi maistui elähtäneeltä ja yksi yhteinen kannullinen hanavettä maksoi jokaiselta seurueemme jäseneltä euron.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 11.09.2015
Note 0

Tilasin kolme ruokaa tiskiltä take-awaynä. Tarjoilija oli käsittämättömän epäkohtelias, lisäksi kun maksoin kortilla, hän otti kortin kädestäni repäisemällä, kysyi pankki vai luotto, ennen vastaustani hän sanoi että pankki ja painoi pankki. Kysyin miksi hän kysyi jos teki itse valinnan. Hän ei vastannut vaan nauroi ilkikurisesti. Kun katsoin näitä muita kommentteja, ihmettelen miten heillä on tähän varaa. Minulta saivat viimeisen kerran euroja!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 21.08.2015
Note 0

Ihan hyvä buffet Forumissa, otin naudanlihakastiketta, riisiä ja friteerattuja kanapaloja sweet chili- kastikkeella. Erittäin tulista omaan makuun, mutta hyvää oli. Sitä kyllä ihmettelin, että lautaset viedään pois heti kun ruokailun on lopettanut ja pitää vähän breikkiä ennen santsikierrosta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.08.2015
Note 0

Pidennetty lounas keskellä viikkoa. Tilasimme vaimon kanssa hyvinkin erilaiset ruoat mutta saimme molemmat saman annoksen lihavaihtoehdoillamme. Kokkia ei tainnut kiinnostaa menu sinä päivänä. Ruoka oli kyllä maukasta mutta tuon menun sivuuttamisen takia tuli hieman huijattu olo. Vesi maksoi myös 1€ per asiakas josta ei kerrottu sanallakaan. Ala-arvoista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 05.06.2015
Note 0

Pahinta ruokaa, mitä olemme koskaan syöneet. Mieheni annos maistui pakaste thai cubelta, pahalta sellaiselta. Oma paistettu nuudeli kanalla oli lähes syömäkelvotonta. Mikrossa lämmitetyn makuista, rasvaista, kuivaa oksennuksen näköistä ja makuista epämääräistä mössöä. Kaikenkaikkiaan iljettävää ruokaa ja palvelu epäkohteliasta. En suosittele kenellekään !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.05.2015
Note 0


Standort

Iso Roobertinkatu 18, 00120 Helsinki - Route
(09) 640 584

Options