Closed now

Singapore Hot Wok

Note 3.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (82)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Pikaruokailu junasta bussiin vaihtaessa. Aivan erinomaista, itse asiassa parasta wokkia mitä olen syönyt! Runsas annos, kaikki kohdallaan, mausteisuus, tekstuurit, monipuolisuus ja valmistustapa. Maukasta, ja hyvillä chiliseoksilla sai annokseen lisäpotkua, mitä ei välttämättä tarvitse.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.07.2015
Note 1

Todella hyvää wokkia! Kanaa ja katkarapua, nuudelia, kasviksia ja juoma kuuluu hintaan. Paikkana ei erityisen viihtyisä, mutta kyllähän täällä lounaan syö. Palvelu peruskiinalaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 1

Nuudeleissa oli reilusti isoja katkarapuja ja herkullinen käristetty maku. Pöydässä olleet kastikkeet antoivat raikkautta ja lisäpotkua. Olisin kaivannut annokseen muutakin vihreää kuin kevätsipulisilpun. Palvelu oli meidän kohdallamme tavallisen ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 1

Hyvää pikaruokaa. Riisinuudelit katkaravuilla ja kanalla olivat tosi hyviä kunhan lorautti vähän kastikkeita joukkoon + annos oli tarpeeksi iso. Juoma kuului ruon hintaan. Henkilökunta oli ystävällistä, mutta miljöö on aika levoton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.01.2015
Note 1

huono palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.10.2014
Note 0

Ensimmäistä kertaa tämän satunnaisen lounaspaikan listaruokia kokeilemasa illalla. Japanilaisia nuudeleita kanan, ja taisipa olla katkarapujakin joukossa, kera. Kaikki vajaat 10 listaruokaa ovat 10,90, sisältäen myös juoman. Ei siis yhtään paha hinta, mutta taso ei kummoinen. Lounas ollut ihan maittava, mutta samaa ei voi sanoa tästä listavaihtoehdosta, pieni pettymys oli, lounaan perusteella parempaa odotin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 24.08.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Went there for the first time. The lady acted so rudely just by seeing that we were foreigner.We ordered 3 takeaway and when our meal was ready one of 0ur friend politely ask for extra forks, the lady yelled at us saying 3 takeaways means you only get 3 forks.When we later opened the food, there was no napkins , no knife and even though we had 3 meal and we did ask for chilli sauce for all 3 of them, the lady had packed only one small portion of chilli sauce.We went there because we had heard the food was so good, and I wont deny it but customer service and all that no extra fork made me not to suggest that place to any of my friend.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.07.2014
Note 1

Lempi paikkoja jos en ravintolaillalliselle ole suuntaamassa. Numero 5. on uskomattoman hyvä! Ripeä palvelu. Maku, annoskoko ja tuoreet raaka-aineet maistuvat

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.07.2014
Note 0

Mautonta peruslounasmättöä. Jos tarvitset nopean lounaan niin ok. Älä odota makuelämystä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.06.2014
Note -1

Silloin tällöin lounaspaikaksi ok. Lounasvaihtoehto näyttää olevan aina sama, kanaa riisin ja salaatin kera eli usein käytynä ei toimisi, mutta harvoin käytynä kohtuu maittava lounaaksi. Muita ruokavaihtoehtoja puolenkymmentä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.05.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0


Standort

Kampin kauppakeskus, Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Route
(09) 323 7893

Options