Closed now

Chinaman

Note 2 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (116)

Aikaissmmin Malmin Chinamanissa ei ole ollut mitään ongelmaa ja ruoka on ollut maukasta. Viime kerralla kävimme niin riisi oli aivan ylikypsää kuin puuroa ja ruoka ei ollut yhtä maukas kuin ennen. En saanut myöskään mitä tilasin, sillä otin friteeratun banaanin vaahterasiirapilla ja sain sen sulkaakastikkeella, koska oikea siirappi oli loppu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tämä oli ennen todella hyvä ravintola mutta viimeisen vuoden aikana taso on laskenut kuin lehmän häntä. Viiden euron hintaisessa toimituksessa kesti 1h 45 min. Soitin kerran perään, jolloin asiakaspalvelija huokaili vain että että heillä on kahden tunnin jono. Kun ruoka vihdoin saapui, pussi tyrkättiin ovella käteen lähes sanaakaan sanomatta ja yksi paketeista oli auki. Oma ruokani oli ihan hyvää mutta kaverin ruoasta puuttui lähes kaikki se, mitä siinä nettisivujen mukaan piti olla. Paprikaa annoksessa taas ei pitänyt olla, mutta oli. En suosittele allergisille. Lisäksi olin tilannut ylimääräisen täysjyväriisin extrana, mutta paketissa oli tavallista riisiä. Tästäkään ei mitään selitystä, etukäteistietoa tms. Soitimme uudestaan ja sanoivat että tänään ei enää ehdi uutta annosta toimittaa, eikä muutenkaan vaikuttanut siltä, että asia olisi heitä kiinnostanut. Boikottiin meni tämä paikka nyt, harmi, sillä ennen ollut tosi hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.05.2017
Note 0

Pari kertaa jo käynyt tätä läpi! Eli siis puhelimitse tilasin ruokaa, henkilökunta sanoi että kestää 20 min. Tulin paikalle ja ruoka ei ollut valmis piti odottaa noin 45 min ja minulta kysyttiin vasta olenko tilannut vaikka ruuasta olin jo maksanut. Ruoka oli jo valmis eikä ilmoitettu. Lähdin viimeisena asiakkaana. Huono!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.04.2017
Note 0

Ruoka ei ole parasta ja löysin omasta ruuasta metallin palasia. En suosittele kenellekkään. Koko suuhun sattuu syömisen jälkeen koska en huomannut heti metallinpalasia ruuassa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.04.2016
Note -1

Muutamat kerrat antanu paikalle armista mut se on loppu ! ! Viimeinen kerta erittäin epämielyttävä kokemus,mutta jokseenkin se on ollut sitä joka kerta !! Kuljetuskin on todella hidasta !! En suosittele kenellekkään joka pitää hyvästä safkasta !!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.03.2016
Note -1

En voi suositella. Ruoka on hyvää, mutta valikoima suppea ja kotiinkuljetus ihan järjettömän hintainen. Kotiinkuljetukset ovat toimineet ihan hyvin aikaisemmin, mutta viimeisin tilaus mokattiin niin pahasti ilman minkäänlaista hyvitystä tai selitystä, että meni maku koko paikkaan. Minusta on itsestään selvää, että yritys pahoittelisi tekemäänsä virhettään ihan kunnolla, mutta ilmeisesti heitä ei sellainen kiinnosta. En voi enää suositella paikkaa kenellekään, vaikka ruoka onkin hyvää. Harmi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.02.2016
Note -1

Kävn ekan kerran vuonna 2008 ja edelleen tämä on yksi suosikkipaikoistani. En tunnista negatiivisita arvioista paikkaa ollenkaan! Kasvikset ovat tuoreita ja niitä on paljon, annos on valtava ja lihamääränkin saa tuplata pientä lisämaksua vastaan. Itsepalvelukassa on nopea ja ruuan voi tilata myös netistä ja noutaa jonottamatta. Friteerattu kana on oikeastaan paneroitua nykyään, mutta paljon parempaa kuin entiset "ällöt" super rasvaiset kanapallot.

Hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.01.2016
Note 2

Olen tilannut täältä ruokaa satoja kertoja vuodesta 2010. Ikäväkseni täytyy myöntää, että ruuan taso on laskenut todella paljon viime aikoina. Ruokalistalta on poistunut hyviä annoksia ja aterioiden aineksia muutettu mm. Chinabossin friteerattu kana on nykyään ällöä. Tämä on surullista, entinen vakiolounaspaikka täytyy laittaa vaihtoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.01.2016
Note 1

Lounaalla ihan peruskamaa eikä mitenkään hyvää. Tuoreet yrtit ja perinteiset maut loistivat poissaoloaan. Peruskolkko tunnelma ja sisutus

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.12.2015
Note 0

Ei enää ikinä. Surkea palvelu, surkeaakin surkeampi annos, joka maistui ainoastaan rasvalta. Ennen yksi suosikkiravintoloista, jatkossa en astu jalallanikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.12.2015
Note 0


Standort

Päivöläntie 21, 00730 Helsinki - Route
09-4110 7110
http://www.chinaman.fi/cart/

Options