Kitchen is open

Manhattan Steak House Forum

pihviravintola
Rating 3.9 / 5

Customer experience

Accessible
Special diets

Reviews (51)

Olen useasti käynnyt Manhattan Steak House ravintoloissa Helsingissä

Manhattan Steak Housella Helsingissä on 2 eri ravintolaa. Toinen on "edullinen" paikka kauppakeskus Foorumissa ja toinen on parempi ravintola Espalla, jossa on pöytiintarjoilu ym normaali ravintola meninki.
Itse olen todella usein käynnyt tuossa Manhattan Steak House Forumissa jo 90 luvun lopulta saakka. Voin sanoa että Manhattan Steak House Forum on ollut minun kantapaikkani 20vuoden ajan. Silloin kuin Manhattan Steak House Forum oli vielä vanhassa paikassa missä nyt on giganti, niin pöytiä oli paljon vähemmän ja kun koko paikka oli usein täynnä niin menin kilpailijalle I love food Kamppiin, mutta kauppakeskus Foorumin remontti teki 0 kerroksesta paljon tilavamman joten tilaa tuli enemmän esim ravintolan pöydille ja tuoleille ja Kamppikeskuksen remontin 2015 jälkeen "halvat" ravintolat kuten I love food hääditiin pois
Nyt olen käynnyt vain Manhattan Steak House Forumissa, tosin välillä kokeillut muita paikkoja mutta aina palannut tähän Manhattan Steak House Forumiin, koska hinta-laatu suhde on tosi hyvä mikä ravintolassa syöville on yleensä outo käsite. Kaikille Manhattan Steak House Forumin ilmapiiri ei sovi, koska ruokapöydät ovat kauppakeskus Foorumin käytävällä eli kaikki 0 keroksessa ohi kävelevät näkee kuin syöt ruokaasi.

Manhattan Steak House on tosi hyvä ruokapaikkana. Jos voittaisin lotossa kävisin tuolla päivittäin. Olen puhunut paikasta muille kavereilleni ja he ovat sanoneet, mikset kokeile muita paikkoja. Oma näkemykseni on: pihvi on pihvi vaikka voissa paistaisi ja Manhattan Steak House osaa sen tehdä tosi hyvin joten miksi vaihtaisin johinkin muuhun mikä ehkä ei olekaan niin hyvä ruokapaikka.
joten jatkossakin suosin Manhattan Steak House Forum ruokapaikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syö10-annoksen koko juuri täydellinen ja pihvi oikein maukas ja murea. Isona plussana, että saatiin vielä tilata, vaikka ravintola oli sulkeutumassa 5 minuutin sisällä. Tähän mennessä paras kokemus syö10 Helsingistä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.02.2018
Rating: 0

Annokset todella vaihtelevaa laatua, olen käynyt muutaman kerran. Välillä hyvän kokoinen ja maukas, kun taas seuraavalla kerralla oli todella pieni ja koin etten saanut rahalle vastinetta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 31.10.2017
Rating: 0

Annokset olivat pieniä, pihvin päälle tuli pippurikastike vaikkei sitä pyydetty, pihvi oli kuivaa ja ylikypsää, lohkoperunat kuivia ja kovia kuin eiliseltä jääneitä, ja salaattikin näytti eilisen noutopöydän jämiltä. Söimme forumin pisteessä. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.02.2016
Rating: 0

Söin lehtipihvin, joka oli virheellisesti valmistettu possusta. Onhan nauta toki kalliimpaa, mutta koska olen syönyt ketjun toisessa toimipisteessä oikeaoppisen lehtipihvin, tuntuu huijaukselta, että se valmistettiin tällä kertaa possusta. Paistetut perunat ihan ok, mutta cayennea/chiliä oli lipsahtanut liikaa, suu meinasi palaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.11.2015
Rating: 0

Mahtava paikka =)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2015
Rating: 0

Muutaman kerran täälä käynyt ja jatkossakin tulen käymään. Hyvää ruokaa sopivaan hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2015
Rating: 0

Tyttöystäväni kanssa söimme steak-burgerit valkosipuliperunoilla. Ateriaan kuului myös 0,4l juoma. Perunat sait päättää itse noin 8 vaihtoehdosta. Hampurilaisessa oli tuoreet salaatit ja herkullisesti maustettu iso "lehtipihvi". Hintalaatu suhteeltaan erinomainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 29.06.2015
Rating: 0

Uusi sijainti vie manhattanilta sen loiston, mutta ruoka on hyvää, kuten aina!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
09- 69 44 207
http://manhattansteakhouse.fi

Options