Mittagessen jetzt erhältlich

Kaarna Baari & Keittiö

Note 3.5 / 5

Bewertungen (103)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 13.11.2018
Note 0

Tulin hyvin nälkäisenä syömään ja viihtymään kaverini kanssa. Tilasin maalaiskanaa kanttarellikastikkeen kera. Annos oli hyvin pieni. Pari kananpalaa, lusikallinen kastiketta, pari versoa, kaksi ruusukaalia ja perunamuusia. Hyvin vähäeleistä, hennosti maustettua. Olisin voinut saman tien syödä toisen samanlaisen. Kaverini söi ravunpyrstösalaatin. Se oli runsas.
Ravintolan tunnelma ja sijainti ovat mainiot, mutta
tulin vihaiseksi ja pettyneeksi annoksen pienuudesta.
Tarjoilu oli asiallista. Tarjoilija ei kuitenkaan kysynyt
tyytyväisyyttämme ruokaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Olin alkuillasta klo 16 jälkeen syömässä ystävättäreni kanssa. Meidät huomioitiin pian ja tarjoilija esitteli listan vaihtoehtoja. Päädyimme molemmat maalaiskanasalaattiin. Annos oli reilun kokoinen, kaunis ja maittava. Olimme molemmat tyytyväisiä. Tarjoilija suositteli viinejä, hyvin osuivat yhteen ruuan kanssa. Saimme annokset ihan kohtuuajassa, klo 19 aikaan keittiö alkoi ruuhkautua. Tarjoilija informoi meitä hyvin ja iloinen hymy oli myös piristävä työpäivän jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.09.2017
Note 0

Hidas palvelu ja huono hinta-laatusuhde. Annokset pieniä ja mauttomia. Palvelu loppui täysin pääruokien jälkeen, eikä jälkiruokia tultu kysymään lainkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 19.06.2016
Note 0

Tilasin maalaiskanasalaatin tuoreilla vadelmilla. Tarjoilija kysyi haluanko leipäkorin. Ruoka saapui nopeasti, mutta vadelmat olivat vaihtuneet miniluumutomaatteihin eli halvinta mitä löytyy. Suuri pettymys. Vatsa tuli silti täyteen.
Huomautin tarjoilijalle ja hän sanoi vaan "voi anteeksi". Toi laskun ilman alennuksia ja päälle 3€ leipäkorista. En aio tulla enää uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 24.01.2016
Note 0

palvelu ylimielistä, hidasta ja turhauttavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2016
Note 0

Ravintola oli ihan viihtyisä ja siisti. Palvelu oli asiallista ja mukavaa. Ruoka-annokset hintaansa nähden todella pieniä. Ruoka oli hieman mautonta, kanttarellikastikkeessa vain muutama kanttarelli. Lisäksi kastike oli lämmitetty valmiskastike. Kasviksia todella vähän, ja saattoivat olla osittain pakasteesta. Ruoan maku ihan ok, mutta tosiaan hintaansa nähden liian kalliita. Odotukset olivat korkealla mutta petyimme.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 08.08.2015
Note 0

Ruoka oli ihan kohtuullista ja miljöö mukava, mutta en muista milloin olisin saanut viimeksi näin tylyä palvelua. Olimme odottaneet jälkiruokaa yli puoli tuntia (jäätelöpallon ja kakkupalasen laittamisessa lautaselle ei pitäisi kai kestää kovin kauaa) ja kun kysyimme viivytyksestä, tarjoilijan reaktio oli pahoittelemisen sijaan ruveta puolustelemaan keittiötä ja haukkumaan meitä. Oli kuulemma oma vikamme, meidän olisi jo tilatessa pitänyt sanoa että on kiire! Henkilökunnan olemuksesta myös huokui että oli ei-toivottavaa tulla ravintolaan lasten kanssa (seurueessa 4 aikuista ja 2 lasta).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 19.06.2015
Note -1

Palvelu hidasta ! ruoka ihan ok makuista mutta tosi pieniä !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 15.06.2015
Note 0

Ravintolasta kaunis näkymä ylioppilastalolle. Ruoka on maukasta, parsa suositeltavaa. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 01.06.2015
Note 0

Community

Bilder

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
010 76 64550
http://www.ravintolakaarna.fi/

Options