Heidelbeere

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chico's Sello burgers & bbq

Ranskalaiset alkupalalistalta olivat ihan OK. Muuten paikasta ei voi sanoa mitään positiivista. Palvelu on todella töykeää ja sitä joutuu odottamaan liian pitkään. Minuun kiinnitettiin huomiota vasta siinä vaiheessa kun kävin etsimässä baaritiskiltä kynää jotta voin kirjoittaa palautetta palautelaatikkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.01.2012
Rating: -1

Restaurant: Cafe Torpanranta

Yksi Helsingin kivoimmista terasseista. Salaatin saa kahdella täytteellä hintaan 9,60 €. Siihen kuuluu perus jäävuorisalaatti-tomaatti pohja ja kaksi valinnaista täytettä. Täytteissä ja kastikkeissa oli reilusti valinnanvaraa ja itse salaattikin oli niin suuri, ettei sitä jaksanut edes kokonaan syödä. Seuralaiseni otti bananasplit-jätskiannoksen ja sekin oli kuulemma oikein maistuva, mutta aika tyyris (8,60€). (Plussaa annokseen kuuluneesta "sateenvarjosta".).
Kiva ja rauhallinen terassi on kuitenkin paikan juju. Paikka on myös kivasti hyvien pyräilyreittien varrella, joten kesäaikaan tulee paikassa piipahdettua usein.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.07.2011
Rating: 0

Restaurant: BlueBell

BB:ssä saa rahoilleen vastinetta. Vatsa täynnä on hyvä kieriä takaisin konttorille!
Salaatit, kasvisruoat ja jälkkärit ovat erityisen hyviä. Keitot ovat ehkä joskus hieman oudonmakuisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.07.2011
Rating: 3

Restaurant: Poistettu ravintola pizza

Pizza oli jättimäinen. Ei mahtunut edes lautaselle. Harmillisesti syömäni feta-salamipizza oli niin suolainen etten pystynyt syömään kuin puolet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.10.2011
Rating: 0

Restaurant: Kaarna Baari & Keittiö finnish / nordic

Karitsan kare lisukkeineen oli aivan loistavaa. Liha oli mureaa ja juuri oikein kypsennettyä. Lisukkeena ollut varhaiskaalihässäkkä oli suussasulavaa. Jälkiruoaksi ottamani luomumansikkajäätelö oli myöskin oikein loistavaa, vaikka mansikkaa olisikin saanut olla jäätelössä enemmän. Koko kuuden hengen seuruemmee piti omista annoksistaan.
Jos miinuksia halutaan hakea, niitä saa pitkästä odotteluajasta. Odotimme noin tunnin pääruokia. (Onneksi pöytäseura oli loistavaa!) Läehellämme istui myös aika kovaääninen( työ)porukka, jonka takia emme aina kuulleet tarjoilijan puhetta tai toisiamme. Tosin tämä ei ole ravintolan vika.
Plussaa vielä toisen kerroksin hienoista näkymistä Mannerheimintielle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 12.07.2011
Rating: -2

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Kokemuksen arvoinen paikka.
Alkuruoka herkkutatit Julienne oli pienehkö mutta erittäin hyvän makuinen. Pääruoaksi syömäni lammassaslik oli murea ja sopivasti maustettu. Lisukkeita oli runsaasti ja maut olivat niissäkin kohdallaan. Jälkiruoaksi syömäni mansikka-annos kruunasi hyvän aterian.
Erikoiskiitos lauluryhmälle, joka kävi viihdyttämässä myös kabinetissa ruokailevia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 09.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Fransmanni Kluuvikatu country-french

Miellyttävän tunnelmallinen miljöö. Neljän hengen seurueemme söi 3 xgrillipihvin ja 1 x siitakesieniravioleja. Ruoka maistui kaikille. Taitedenyön ja perjantain takia paikka oli tupaten täynnä, mutta onnistuimme silti saamaan pöydän ilman varausta. Jossain vaiheessa tarjoilija ilmoitti että annosten tekoon menisi noin 40 minuuttia, mutta annokset kuitenkin tuotiin pöytään jo viiden minuutin kuluttua ilmoituksesta, mikä vaikutti hieman oudolta. Pöytäämme tarjoili kolme eri tarjoilijaa ja varmaan siitä syystö annokset menivät laskussakin sekaisin ja jouduimme selvimään sitä keskenämme. Viinilistaa piti pyytää erikseen eikä sitä jaettu ruokalistojen yhteydessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.08.2011
Rating: -2

Restaurant: Meze Point meze

Mukava paikka ja maistuva ruoka.
Söin halloumijuustosalaatin ja lisäksi meze annoksen, jossa oli fetajuustolla täytettyjä filotaikinakolmioita (3 kpl). Molemmat annokset olivat maistuvia ja sopivan kokoisia. Salaatin mauttomista purkkioliiveista ja kuivasta jäävuorisalaatista tuli vähän miinuspisteitä. Myös seuralaisten fetapasta ja mezelautanen olivat kuulopuheiden mukaan oikein hyviä valintoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.07.2011
Rating: 3

Restaurant: Mondo Dele
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Salve finnish

Näimme kahden ystäväni kanssa pitkästä aikaa päivällisen merkeissä Salvessa. Söimme kaikki erilaiset kala-ateriat listalta sekä joimme lasilliset valkoviiniä. Miestarjoilijalla oli selkeästi kuulossa tai ymmärryksessä vikaa, sillä minä sain väärän annoksen, jonka jouduin lähettämään takaisin keittiöön. Loppuenlopuksi Kuha Walewska oli ihan mainio annos, tosin perunamuusia oli vähän liikaa.
Miljöö oli ihan tunnelmallinen vaikka istuimmekin vessan ja keittiön välissä.
Ihan kiva kokemus, mutta en usko että menisin lähiaikoina uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 06.07.2011
Rating: 1


Images


Followers