Avautuu 10:00

Cafe Torpanranta

kahvila
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (32)

Tylsä ja mielikuvitukseton. Ylihintainen, paikan vetovoima perustuu liikaa hyvää merelliseen sijaintiin, ruokaan ei ole juuri panostettu. Salaatti (zzzzzZ) johon saa valita kastikkeen ja täytteet (zzZZzz). Melko persoonaton.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2017
Arvosana: 0

Täällä kannattaa syödä nimenomaan salaatti, johon itse kokoat haluamasi ainekset. Upea terassi meren rannalla, siellä voi aikaa viettää enemmänkin.

Epämiellyttävää ja yllättävää on, että tässä ns. "paremman väen" paikassa naiset käyttäytyvät vessassa saastaisesti heitellen papereita minne sattuu, ja jopa jättämällä pissaa pöntön reunalle. Ja sitten meikin viimeistely ja vessasta ulos. Hävettää oman sukupuoleni puolesta. Mieheni kertoo, että miehet käyttäytyvät omalla puolellaan aivan toisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Herkullinen salaatti upealla terassilla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: -1

Salaatti on minusta ainut ok-hintainen vaihtoehto ko. paikassa. Salaatti on perus jäävuorisalaattipohja, jonka täytteeksi saa valita hinnasta riippuen 2-3 täytettä. Muut kahvilatuotteet ylihinnoiteltuja. Maisema ja sijainti on kohdallaan. Plussaa useista syöttötuoleista ja ikkunapaikoista, joiden taa voi jättää vauvan vaunuihin nukkumaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Uskomattoman ylihintainen paikka. Miljöön puolesta olisi kiva joskus käydä, mutta tarjoilut valmiskamaa ja hinta kuitenkin huippukahvilan luokkaa. Juustokakku kumisen makuista ja pullat mauttomia raakapakasteita. Oltiin terassin vuoksi menossa käymään tänä kesänä, mutta kun suolainen piirakka maksoi 7,50 euroa /pala, käännyttiin pois ja todettiin, että enää ei tulla, paitsi ehkä pelkälle kahville joskus. Ei vain ole enää millään tapaa hintansa väärtti, vaikka olisi mikä terassi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 1

Tämä on maiseman ja sijainnin puolesta huippupaikka, mutta ruuan ja palvelun puolesta ei voi suositella. Lounaskeitot kannattaa jättää kokonaan väliin, purkkikamaa tai muuten melkein syömäkelvotonta. Salaatit huikean ylihinnoiteltuja, salaattipohjana se perus jäävuorisalaatti, ei muuta. Kahvilatarjoilut ei vakuuta (tänään mm. aivan mustia korvapuusteja, eihän tuollaisia voi tarjota) ja kassalla on turha odottaa hymyn karettakaan. Kannattaa suosia lounas/kahvilatarjoiluissa esim Munkkiniemen Puistotien hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia paikkoja ja tulla tänne vaan vaikka lasilliselle, siihen oiva paikka!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Tarjoomuksiltaan peruskahvila. Maisemat ja sunnuntaikävelyille sopiva sijainti antavat hyvän syyn tulla tänne, keskustahinnoista huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 1

Hinnassa pieni maisemalisä, mikä ainakin tällaisena >30'C hellepäivänä hyväksyttäköön. Ihan hyvä salaatti, ei valittamista. Ainakin kuusi eri kastikevaihtoehtoa. Oletan että tarjooma ei vaihdu joten älä käy kovin usein..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Salaatti täysin ylihinnoiteltu, tomaatit nahistuneita (kun asiasta mainitsee, mitään ei tehdä), ja varsinaisia täytteitä laitetaan niin kitsaasti, että lautanen jää puolityhjäksi. En suosittele tätä paikkaa kuin juotavien ja kauniin maiseman puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 1

Ympäristö on oikein mukava mutta valitettavasti jäätelöt ovat törkäen ylihinnoiteltuja. Kyseessä on valion jäätelöannokset, joiden kappalehinta ydinkeskustassa on noin 5e. Torpanrannassa joudut maksamaan kahdesta annoksesta yli 17euroa, joka on käsittämätön hinta perusjäätelölle.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 08.09.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Munkkiniemenranta 2, 00330 Helsinki - Reitti
09 484250
http://www.torpanranta.fi/