edsevo

27 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: China Flavor kiinalaista

Monipuolinen aasialainen seisova pöytä lounaalla, tosin pitemmän päälle lista alkaa toistaa itseään eli samat maut eri kombinaatioilla. Viihtyisä ja tyylikäs paikka, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.01.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Kahvila Sävy kahvila

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Sävy kahvila

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kulosaaren Casino ruokaravintola

Jouluaterialla ravintola oli täynnä mutta siitä huolimatta tarjoitu sujui loistavasti. Palvelu oli huomaamatonta mutta silti huomioivaa. Henkilökunta oli tarkkavanen ja aktiivinen, kertaakaan ei tarvinnut pyytää tarjoilijaa pöytään vaan palveluntarvetta osattiin tulla kysymään juuri silloin kuin tilanne sitä vaati.

Ruoka myös hyvää ja monipuolista niin että perinteet ja niiden vaihtelu oli otettu huomioon.

Miljöö henkii porvariston hillittyä charmia tyylikkäällä tavalla. Lievää ahtautta kun kahden hengen pöytien väliä oli vain parikymmentä senttiä, toiminee paremmin kun istutaan isommassa ryhmässä pitkissä pöydissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Samrat intialaista

Monipuoliselta listalta hyviä perusannoksia. Siisti ja tavallista tyylikkäämpi ympäristö. Nopea ja huomioiva palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kotileipomo Eromanga kahvila

Positiivisessa mielessä ei-aikaansa seuraava tunnelma kakkien trendietnisten ja roasteryiden vaihtohedoksi (ja erikoiskahvejakin saa nykyään jos haluaa). Asiakkaat ostavat enimmäkseen leipomuksia mukaan joten tilaa on yleensä hyvin. Ystävällinen palvelu, kantavat kahvin pöytään jos tarjotin tuntuu olevan täynnä. Pahvilautaset ja niille tarkoitettu roskis salin nurkassa rikkovat kyllä tunnelmaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Southern Fried Chicken amerikkalaista

Apaattinen tunnelma. Annos todella pelkistetty: koipia ja ranskalaisia jossa ainoa väri ja maku tulee ketsuppiannospussista. Palvelu tympääntynyttä ja periksi antaneen passiivista. Koivet sinänsä kypsiä ja rapeita mutta pikaruokaa löytää välittömästä läheisyydestä paremmilla lisukekilla ja paremmala asenteella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Lie Mi Vietnamese Kitchen (Liemi) vietnamilaista ruokaa

Piristäviä aasiamakuja. Raikas, runsas ja maukas lounaas. Kolme vaihtoehtoa ja alkusalaatti. Terassilla lounasaikaan aurinkoista ja lämmintä eikä tiiliaidan vuoksi selän takana kulkeva Hämeentiekään haitannut. Muovilautaset halvahkoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Golden Leaf Asian Cuisine moderni aasialainen

Erilainen kiinalainen joka tarjoaa piristävää vaihtelua traditionaalisten ja usein keskenään samanlaisten suomalaiskiinalaisten ravintoloiden rinnalle. Lounaalla vaihtelevia uusia makuja ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Beefy Queen Jambo pihviravintola

Omanlaisensa tunnelma jota ei kauppakeskuksista tai ketjuravintoloista löydä. Rento, nopea ja asiallinen palvelu, hyvää perusleikettä edullisesti ja runsaat annokset. Asiakkaat laajalla skaalalla solmiopuvusta haalareihin, naisiakin näkee ja toimistoenglantia kuulee.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit