Avautuu 07:00

Max's Cafe

kahvila
Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (55)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hämmentävän hyvä hinta/laatu&viihtyvyys-suhde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.03.2017
Arvosana: 0

Mukava kahvila, hyvät antimet. Hieman nuhjuinen, mutta kodikas ja siisti. Pari kertaa testattu ja varmasti tulee mentyä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Aina kun olen kahvilassa käynyt (yli 10 kertaa) olen ollut tyytyväinen. Paikka on pieni ja lounasruuhka tuntuu joskus pienenä odotteluna, tai että päivän herkulliset salaatit voivat olla loppu. Siinä tapauksessa päädyn päivän keittoon, joka on aina hyvä ja täyttävä, eikä ole todellakaan hinnalla pilattu! Palvelu on ollut aina hyvää. Suosittelen capuccinoa ja porkkanakakkua, todella hyvää!

Kesällä istutaan ulkona katselemassa Munkkiniemen menoa, talvisin istutaan sisällä ja luetaan kirjaa, päivän lehtiä, tai jutellaan muiden kahvilaan poikenneiden kanssa. Tää on mun paikka, olohuoneen ja aamiaispöydän jatke.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 0

Max's cafen pulla pelastaa päivän kuin päivän! Parempaa ei saa edes mummolasta. Aina tuoreita ja itseleivottuja, ei mitään pakastepullahöttöä. Tarkennuksena vielä, että pullaa en muuten juuri koskaan syö, mutta Max's cafessa se on ehdoton valinta! Max's cafe ei ole trendikahvila, vaan munkkiniemeläisten olohuone. :)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 5€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 1

Hyvä hinta-laatu suhde ja mukavan kotikutoinen kahvilatunnelma! Lounaskeitot ja salaatit hyviä, kulmakunnan kohtaamispaikka. peukku!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Viihtyisä kahvila. Hyvät täytetyt leivät sekä itsetehdyt pullat joissa hinta kohdallaan. Palvelu ystävällistä mutta henkilökuntaa liian vähän. Lauantaina keskipäivän aikaan yksin työskentelevälle mahdoton tehtävä korjailla sekä tiskejä pöydiltä että palvella asiakkaita kassalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: -1

Ne jotka narisee ja valittaa ko. kahvilasta tavalla tai toisella, voitteko käydä jossakin muualla. Paikan ilmapiiri kärsii tälläisista ihmisista. Suututtaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: -8

Huokeat hinnat ja loistavat itsetehdyt leivonnaiset tuovat kahvilaan aina uudestaan! Henkilökuntaa vain on aivan liian vähän ja työntekijät vaikuttavat stressaantuneilta juostessaan kaaoksen keskellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: -1

Henkilökunta jutteli omiaan koko palvelutapahtuman ajan. Tilaamani piiras levähti lautasella isoksi märäksi kasaksi. Mikrotus jätti piirakan kylmäksi, erikoiskahvi oli kylmää. Koetin antaa palautetta piirakasta, mutta palvelualttiit tyttöset eivät noteeranneet läsnäoloani millään lailla. Kamala kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 3

Menin klo 11 hakemaan lounaaksi salaattia. Palvelua ei meinannut saada ja kun vihdoin sai, ei päivän salaatti ollut valmista. Sanottiin kuitenkin, ettei valmistamisessa mene enää kauaa. Odottelin hetkisen tiskillä ja kun mitään ei tapahtunut, kysyin uudelleen, tuleeko salaatti kohta. Asiaa käytiin kysymässä keittiön puolelta ja vastaus olikin tällä kertaa, ettei osata sanoa, kauanko siinä vielä menee. Samaan aikaan keittiön puolelta kuului koko ajan kovaäänistä mukavaa jutustelua, joka ei kyllä antanut sellaista kuvaa, että asian eteen tehtäisiin jotain. Puolen tunnin ruokatauko ei anna paljon varaa odotella, joten katsoin parhaaksi lähteä enkä aio uudelleen palata.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 2


Sijainti

Munkkiniemen Puistotie 7, 00330 Helsinki - Reitti
044-5890096

Vaihtoehtoisia ravintoloita