Avautuu 11:00

Kaarna Baari & Keittiö

suomalaista
Arvosana 3.5 / 5

Helsingin sydämessä sijaitsevan ravintolan keittiö tarjoaa yksinkertaisia, selkeitä ja puhtaita makuja. Reilujen annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös kotimaisista raaka-aineista valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja.
Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kaarna baari & keittiö on erinomainen treffauspaikka.


Arvostelut (103)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 13.11.2018
Arvosana: 0

Tulin hyvin nälkäisenä syömään ja viihtymään kaverini kanssa. Tilasin maalaiskanaa kanttarellikastikkeen kera. Annos oli hyvin pieni. Pari kananpalaa, lusikallinen kastiketta, pari versoa, kaksi ruusukaalia ja perunamuusia. Hyvin vähäeleistä, hennosti maustettua. Olisin voinut saman tien syödä toisen samanlaisen. Kaverini söi ravunpyrstösalaatin. Se oli runsas.
Ravintolan tunnelma ja sijainti ovat mainiot, mutta
tulin vihaiseksi ja pettyneeksi annoksen pienuudesta.
Tarjoilu oli asiallista. Tarjoilija ei kuitenkaan kysynyt
tyytyväisyyttämme ruokaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2018
Arvosana: 0

Olin alkuillasta klo 16 jälkeen syömässä ystävättäreni kanssa. Meidät huomioitiin pian ja tarjoilija esitteli listan vaihtoehtoja. Päädyimme molemmat maalaiskanasalaattiin. Annos oli reilun kokoinen, kaunis ja maittava. Olimme molemmat tyytyväisiä. Tarjoilija suositteli viinejä, hyvin osuivat yhteen ruuan kanssa. Saimme annokset ihan kohtuuajassa, klo 19 aikaan keittiö alkoi ruuhkautua. Tarjoilija informoi meitä hyvin ja iloinen hymy oli myös piristävä työpäivän jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hidas palvelu ja huono hinta-laatusuhde. Annokset pieniä ja mauttomia. Palvelu loppui täysin pääruokien jälkeen, eikä jälkiruokia tultu kysymään lainkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 0

Tilasin maalaiskanasalaatin tuoreilla vadelmilla. Tarjoilija kysyi haluanko leipäkorin. Ruoka saapui nopeasti, mutta vadelmat olivat vaihtuneet miniluumutomaatteihin eli halvinta mitä löytyy. Suuri pettymys. Vatsa tuli silti täyteen.
Huomautin tarjoilijalle ja hän sanoi vaan "voi anteeksi". Toi laskun ilman alennuksia ja päälle 3€ leipäkorista. En aio tulla enää uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

palvelu ylimielistä, hidasta ja turhauttavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola oli ihan viihtyisä ja siisti. Palvelu oli asiallista ja mukavaa. Ruoka-annokset hintaansa nähden todella pieniä. Ruoka oli hieman mautonta, kanttarellikastikkeessa vain muutama kanttarelli. Lisäksi kastike oli lämmitetty valmiskastike. Kasviksia todella vähän, ja saattoivat olla osittain pakasteesta. Ruoan maku ihan ok, mutta tosiaan hintaansa nähden liian kalliita. Odotukset olivat korkealla mutta petyimme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan kohtuullista ja miljöö mukava, mutta en muista milloin olisin saanut viimeksi näin tylyä palvelua. Olimme odottaneet jälkiruokaa yli puoli tuntia (jäätelöpallon ja kakkupalasen laittamisessa lautaselle ei pitäisi kai kestää kovin kauaa) ja kun kysyimme viivytyksestä, tarjoilijan reaktio oli pahoittelemisen sijaan ruveta puolustelemaan keittiötä ja haukkumaan meitä. Oli kuulemma oma vikamme, meidän olisi jo tilatessa pitänyt sanoa että on kiire! Henkilökunnan olemuksesta myös huokui että oli ei-toivottavaa tulla ravintolaan lasten kanssa (seurueessa 4 aikuista ja 2 lasta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.06.2015
Arvosana: -1

Palvelu hidasta ! ruoka ihan ok makuista mutta tosi pieniä !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Ravintolasta kaunis näkymä ylioppilastalolle. Ruoka on maukasta, parsa suositeltavaa. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
010 76 64550
http://www.ravintolakaarna.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita