Lounas käynnissä

Kaarna Baari & Keittiö

suomalaista
Arvosana 1.9 / 5

Helsingin sydämessä sijaitsevan ravintolan keittiö tarjoaa yksinkertaisia, selkeitä ja puhtaita makuja. Reilujen annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös kotimaisista raaka-aineista valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja.
Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kaarna baari & keittiö on erinomainen treffauspaikka.


Arvostelut (101)

Olin alkuillasta klo 16 jälkeen syömässä ystävättäreni kanssa. Meidät huomioitiin pian ja tarjoilija esitteli listan vaihtoehtoja. Päädyimme molemmat maalaiskanasalaattiin. Annos oli reilun kokoinen, kaunis ja maittava. Olimme molemmat tyytyväisiä. Tarjoilija suositteli viinejä, hyvin osuivat yhteen ruuan kanssa. Saimme annokset ihan kohtuuajassa, klo 19 aikaan keittiö alkoi ruuhkautua. Tarjoilija informoi meitä hyvin ja iloinen hymy oli myös piristävä työpäivän jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Hidas palvelu ja huono hinta-laatusuhde. Annokset pieniä ja mauttomia. Palvelu loppui täysin pääruokien jälkeen, eikä jälkiruokia tultu kysymään lainkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 0

Tilasin maalaiskanasalaatin tuoreilla vadelmilla. Tarjoilija kysyi haluanko leipäkorin. Ruoka saapui nopeasti, mutta vadelmat olivat vaihtuneet miniluumutomaatteihin eli halvinta mitä löytyy. Suuri pettymys. Vatsa tuli silti täyteen.
Huomautin tarjoilijalle ja hän sanoi vaan "voi anteeksi". Toi laskun ilman alennuksia ja päälle 3€ leipäkorista. En aio tulla enää uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

palvelu ylimielistä, hidasta ja turhauttavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola oli ihan viihtyisä ja siisti. Palvelu oli asiallista ja mukavaa. Ruoka-annokset hintaansa nähden todella pieniä. Ruoka oli hieman mautonta, kanttarellikastikkeessa vain muutama kanttarelli. Lisäksi kastike oli lämmitetty valmiskastike. Kasviksia todella vähän, ja saattoivat olla osittain pakasteesta. Ruoan maku ihan ok, mutta tosiaan hintaansa nähden liian kalliita. Odotukset olivat korkealla mutta petyimme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan kohtuullista ja miljöö mukava, mutta en muista milloin olisin saanut viimeksi näin tylyä palvelua. Olimme odottaneet jälkiruokaa yli puoli tuntia (jäätelöpallon ja kakkupalasen laittamisessa lautaselle ei pitäisi kai kestää kovin kauaa) ja kun kysyimme viivytyksestä, tarjoilijan reaktio oli pahoittelemisen sijaan ruveta puolustelemaan keittiötä ja haukkumaan meitä. Oli kuulemma oma vikamme, meidän olisi jo tilatessa pitänyt sanoa että on kiire! Henkilökunnan olemuksesta myös huokui että oli ei-toivottavaa tulla ravintolaan lasten kanssa (seurueessa 4 aikuista ja 2 lasta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.06.2015
Arvosana: -1

Palvelu hidasta ! ruoka ihan ok makuista mutta tosi pieniä !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Ravintolasta kaunis näkymä ylioppilastalolle. Ruoka on maukasta, parsa suositeltavaa. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan ok ja ravintolasta kivat näkyvät. Naistarjoilijalla olisi huomattavasti petrattavaa asiakaspalvelijana!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.05.2015
Arvosana: 0

Tämä ravintola on kyllä keskustan edullisemman fine diningin parhaita. Aina saa hyvän pöydän varauksella tai ilman. Tarjoilu on ystävällistä ja asiakasta kuulevaa. Ruoka on erittäin hyvää ja tasapainossa koon ja makujen suhteen. Olen käynyt nyt n. 10 kertaa ja palaan myös jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.04.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
010 76 64550
http://www.ravintolakaarna.fi/