Avautuu 12:00

Peshawar Espoo

pakistanilaista
Arvosana 2.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (70)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Terrible experience.
Poor handled food (cold, not freshly cooked)
Disgustingly rude behaviour.
Worst indian cousine resturant in town.
Value for money = 0

Absolutly not recommended especially for occasions.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 80€ Lisätty: 16.02.2017
Arvosana: 0

Edit 2/2016: Ruoan taso on laskenut takavuosista ja laatuvaihtelu on suurta. Tauko.

1/2014: Ruoka oli mainio ja monipuolinen. Keittiön omistautuminen on korkeaa tasoa. Palvelu iloista ja välitöntä. Ravintolasali on kun kouluruokala ja siisteys comme ci comme sa. Ville Vallaton jätski oli aika ylläri jälkkäriksi. Hinta korkeahko vs. sijainti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 4

Kävin tänään syömässä lounasta peshawarissa pakistani ravintolassa Kilossa. ruoat oli todella hyviä ja maukaat. Pystyn erota maustetta helposti ja tänään leipä juusto ja kana oli minun suosikki. Palvelu myös erinomaista. Oli eka kerta ja tulen varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.02.2016
Arvosana: 0

Taso laskenut selvästi . Ruoat nykyään tasapaksua mössöä josta ei eri maut erotu. Silmät kiinni syödessä ei tietäisi mitä suuhunsa laittaa. Salaattipöytä heikko.

Palvelu ollut aikaisemmin hyvää, mutta sattui ilmeisesti henkilökunnalle huono päivä viimeksi tämän suhteen.

Jätän hetkeksi tämän paikan väliin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.02.2016
Arvosana: 0

Hyvä palvelu, riittävän hyvä ruoka, nirppanokat toki valittais.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: 0

Raita oli vetistä (lähes maitoa) ja minttukastike kitkerää. Sipulichili pystyyn suolattua. Lämpimät ruoat lähes kelvollisia, tosin kapeita ja luonteettomia: mikään ei maistu läpi, ei korianteri tai inkivääri esimerkiksi. Pitsa lounaalla oli hyvää, samoin limonadi. Pakastepitsa tulisi halvemmaksi. Puitteet kelvolliset ja palvelu todella mukava ! Suosittelen Intia/Nepal/Pakistan -kokemusta haettaessa muita paikkoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2015
Arvosana: 0

Kävin täällä aikaisemmin, kun kehuttiin Nyt-liitteessä ja silloin ruoka oli erittäin hyvää. Kävin sunnuntaina uudestaan ja taso oli laskenut ja paljon. Ruoka oli mautonta ja kuivaa. Salaattipöytä oli onneton eikä kahviakaan saanut, vaikka esillä oli kahvinkeitin. Ei tarvitse mennä enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

kyllä minä niin mieleni pahoitin kun haarukoin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa vähän maustettuna jota tarjoillaan pakistanilaisena luomuruokana. Minttukastikekin oli todella vetistä. Aiemmin tämä on ollut suosikkini mutta nyt kyllä ruokailen muualla. Naan-leipä oli hyvää. Tämä paikka on nähnyt parempiakin päiviä, huomattavasti. Ihmettelen missä vika?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 1

tosi hyvää pakistanilaistaa ruokaa kyllä
paljon vaihtoehtoja kylläse eroa intiaja nepalilaista ruoastaa
lapsi ystävällinen mukava asiakaspalvelua
tulemme uudestaan

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Pakistanin Lassi.
No niin, kehuja on sadellut tästä paikasta vuosien saatossa. Muistan aikoinaan ylistäneeni Iso-Roballa sijainnutta rinnakkaisliikettä taivaisiin asti. Alkuperäisen kohdalla odotukset olivat siis todella korkealla. Saavumme paikalle 20 minsaa ennen lounaan päätöstä, hommat luvataan silti hoitaa.

Pari senttiä alle kympin buffet. Hauska ja rento esittely, kuten oli toisessakin yksikössä. Ruokala, 70-lukulainen fiilinki. Essonbaaria ja moskeijaa all-in-one. Luomua mainostetaan monessa kulmassa - mielenkiintoista.

Salaatti heikoimmasta päästä. Sipuli-chili-sekoitus on karseaa. Minttuchutney hirveä- Heikoin raita ever. Haalea kasviskeitto voisi olla Apetitin pakaste. Ei sentään kai ole, pakaste maistuu paremmalta. Naanleipä tuodaan pöytään, se ei ole silti kovinkaan hyvää.

Lämpimissä on parempi meno. Papusoosiviritelmä maistuu minulle, kaveri jättää senkin syömättä. Pinaattisetti on pinaattisetti. Ok. Kanacurryssa perusmeno, pangasiuscurryssa turhan samankaltainen soosi edellisen kanssa. Lihapullat höttöisiä, kastike vetinen. Lihaosat joutuu todella metsästämään, kastiketta on kilokaupalla.

Limua automaatista jes. Mango-lassi hyvää. Jätskitikusta aina plussaa. Kahvit keitetään vielä meitä varten.

Yksi asia, jota en jaksa, on "joko olette hakeneet kaikkea" -kyselyitä u s e a m p a a n kertaan. Mitä se kymmenen minuuttia missään haittaa? Tai sitten ei kannata päästää ihmisiä lounaalle, jos haittaa. Harmillista, koska palvelu muuten oli niin jees.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: 3


Sijainti

Kutojantie 3, 02630 Espoo - Reitti
(09) 888 1520
http://www.peshawar.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita