lars

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Osteria Di Vino välimerellinen

Kivasti sisustettu pikkuravintola, odotukset korkealla ja ensituntuma pitkälti mukava.
Mikä siis meni pieleen?
1) Vaikka tein varauksen noin viikkoa aiemmin, meidät ahdettiin huonoimpaan pöytään seinän ja viinikaapin väliin. Kivat ikkunapöydät olivat tyhjänä, vissiin houkuttelemassa satunnaisia tulijoita.
2) Pastat olivat todella huonoja: maku tuli pelkästä suolasta ja kermasta, mainostettua parmesaania oli pari pientä lastua ja kumpikin pastalajike aivan ylikypsää.
3) Alkuun ystävällinen miestarjoilija ei ollut meistä enää pätkääkään kiinnostunut tuotuaan annoksemme, ei edes kysynyt pidimmekö hänen valitsemastaan viinistä. Hän puhui kuitenkin hyvää englantia eli se ei ollut esteenä, tuskin myöskään kiire, olihan paikalla vain muutama muu asiakas.
4) Saatuamme vihdoin laskun ja tarjoilijan paikalle (hän ei missään vaiheessa kysynyt maistuiko, otammeko jälkiruokaa...) päätin antaa palautetta, jotten jäisi vain yksin pettymystämme jupisemaan. Pyysin siis viemään terveisiä keittiöön, että pasta oli valitettavasti ylikypsää, ei siis italialaista vaan suomalaisittain lötköä. Tähän tämä aitoitalialaisen ravintolan edustaja vain nauroi, että ehkäpä he ovat sitten ruvenneet keittämään pastaa suomalaisittain (anteeksi kuinka??) ja kun yhdeksän kymmenestä asiakkaasta ei tästä valita niin näin on paras kompromissi, voi-voi nyt vaan ettei miellytä, kaikki kun ei sitä al denteä halua.
Juu. Poistuessa totesin, että voi kun olisi kiva sanoa, että tulemme uudestaan, mutta ei. Emme tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thairavintola Jasmin thaimaalaista ruokaa

Aivan Helsingin parhaiden thaimaalaisten ravintoloiden veroista ruokaa. Palvelu on ystävällistä ja annokset reilun kokoisia. Mukaanotettuna ruoista saa 20% alennuksen.

Olemme syöneet vihercurrykanaa, mussamancurrykanaa sekä paistettuja nuudeleita. Mussamancurrya maistoin ensimmäistä kertaa ja se oli positiivinen yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 23.05.2010
Arvosana: -1

Ravintola: Grilli Ribis
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 23.05.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Grilli Toro ruokaravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.05.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Peshawar Espoo pakistanilaista

Varsin hyviä ruokia. Buffet, jossa juomatkin kuuluvat hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.05.2010
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat