Avautuu 12:00

Grilli Toro

ruokaravintola
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (100)

Toroon mennessä tekee aikamatkan 80-luvulle. Ravintolan sisustus, ruokalista ja palvelun taso ovat kaikki sieltä.

Palvelu on hieman tympeää. Tilaamaan täytyy mennä tiskille. Olutta on joko Karhua ta Lapin Kultaa, pulloissa tietty menneiden aikojen tyyliin. Ruokailuvälineet, servetit, juomalasit jne. on itse kannettava pöytään.

Ruoka saapuu. 80-luku pomppaa taas silmille lautasella olevan salaatin myötä - kiinankaalia ja kurkkua. Ranskalaiset olivat hyvät ja tuoreet. Oma häränseläkkeeni oli oikein hyvä ja myös seuralaisen lehtipihvi maistui. Syödessä kuuntelimme, kun kokki tiuski tarjoilijalle.

Ruoka oli hyvää, palvelu ei. Ravintolan sisustuksen ja astiaston vaihtaminen olisi ajankohtaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Illastimme perheeni kanssa kyseisessä ravintolassa viime lauantaina. Vanhempani halusivat päästä nostalgiseen tunnelmaan, sillä ovat illastaneet kyseisessä ravintolassa nuoruudessaan useammankin kerran. Ymmärrettävästi kiireiset tarjoilijat eivät heti ehtineet puhdistamaan pöytäämme, joten omatoimisesti siirsimme likaiset astiat ja pullot sivuun, jotta mahdumme istumaan ja tarjoilijan on helppo kerätä astiat pois. Paikalle saapunut miestarjoilija räyhäsi erittäin törkeään ja käsittämättömän epäystävälliseen äänensävyyn, että aiheutamme kyseisellä toiminnalla vain lisäsotkua ja astioiden rikkoutumista ja meidän pitää kuulemma pitää huolta ettemme tee vastaavaa jatkossa?? Annoin välittömästi sekä suullisen että kirjallisen palautteen, johon en saanut kuin hätäisen anteeksipyynnön ihmiseltä, joka ei ollut edes ikävässä tilanteessa läsnä. Lisäksi meille tarjoiltiin vanhentunutta olutta. Kahdeksan hengen illallislasku oli tasoon nähden melkoisen huokea ja käteen jäi vain paha mieli ja kirjaimellisesti p*skan maku suuhun. Älkää erehtykö tuhlaamaan rahojanne tähän paikkaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Ruoka ei erikoista, usein vuosia sitten Torossa käyneenä täytyy todeta, että ruoka on heikentynyt merkittävästi. Lisäksi tuolla hintatasolla luulisi saavansa myös pöytiintarjoilun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.04.2017
Arvosana: 0

Toro oli ainakin vielä 1980-luvulla erittäin hyvä grilliravintola, jonne varta vasten ajoimme Stadista saakka. Tänään kävimme Tapiolassa asioilla ja päätimme käydä lounaalla Torossa. Ravintola ei ollut muuttunut kasariajoistaan: samat vanhat tuolit ja pöydät paitsi että silloin ne eivät klenanneet. Palvelu ja ruoka oli sen sijaan muuttuneet aivan totaalisesti - en näin huonoa palvelua ja näin kamalan huonoa ruokaa ole saanut missään. Olimme odottaneet kolmea sveitsinleikettä puoli tuntia ja mitään ei ollut keittiössä vielä tapahtunut. Moni muu myöhemmin tullut sai annoksensa meitä ennen. Kassatarjoilija sanoi, että Sveitsinleikkeessä aina kestää - varmaankin totta, mutta ettei mitään oltu edes aloitettu vaikka aikaa oli mennyt jo puoli tuntia ja tuskin olisi edes aloitettu ellei oltaisi sanottu, että perutaan tilaus ja rahat takaisin. Kokilla (ilmeisesti omistaja) on huonot käytöstavat, maksavalle asiakkaalle, joka on odottanut näinkin kauan ei pitäisi alkaa soittamaan suutaan. Eli hän pisti asiakkaan syyksi oman ammattitaidottomuutensa: asiakkaan olisi pitänyt tietää Sveitsin leikkeen valmistumisaika tai ainakin olisi pitänyt kertoa omasta aikataulustaan. Monellakohan on aikaa odottaa 40 minuuttia lounasta ja varmaan olisi mennyt tunti ellei olisi käyty kyselemässä. Olisi pitänyt vaan älytä lähteä, sillä kauan odotetut leikkeet olivat kuivaksi paistettuja känttyjä, valkosipuliperunat olivat lähes syötäviä, ranskalaiset sitä halvinta mättöä ja tietenkin super kuivaksi paistettuja. Valkosipuliannoksessa ei ollut salaattia, me ranskalaisten syöjät saimme kiinankaalia (tosi kasaria, silloinhan ei juuri muuta salaattia ollut) höystettynä parilla tuorekurkkukuutiolla. Tämä paikka kannattaa kiertää kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.01.2017
Arvosana: -1

Hinnat korkeahkot per annos, tosin ruoat niin maistuvia ja oikealla kypsyydellä, että hintalaatu kohdallaan. Annokset myös riittävän kokoisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 28.12.2016
Arvosana: 0

Pihvit kuivat ja ranskalaiset perunat paistettu jo etukateen. Ei valttamatta paikka mihin menisin uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Järkyttävä paikka! Käsitykseni legendaarisesta grilli torosta kohtasi todellisuuden oikeastaan jo saadessamme todella epäystävällisen vastaanoton. Myös ruoka oli erittäin ankeaa. Komiikkaa kuitenkin tarjoili annoksen päälle struutattu valmissoosi, kaksi löllöä purkkiparsaa ja kasa tölkkicoctailhedelmiä(!). Miksi?? Ruokaa pahempaa paikassa oli jatkuva epäkohtelias asiakkaan kohtelu. Kierrä tämä kiska kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.09.2015
Arvosana: 0

Hyvä lehtipihvi, ranskalaiset peruskamaa. Käytiin noin 40 min ennen sulkemisaikaa, ja jäi vähän sellainen fiilis ettei olisi enää jaksettu ruokaa vääntää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Annoskoko on riittävä. Perusruokaa, hyvä meininki. Ei valittamista. Hinta laatu suhde on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Hei

Kävimme syömässä Lehtipihvit joiden väitettiin olevan Ulkofilettä. Pihvi oli nuijittu todella ohueksi mutta maistui lähinnå purkalta eli oli todella sitkeätä. Valitimme ja saimme toisena päivänä uudet jotka oli hiukan mureampia mutta ei silti TODELLAKAAN ukofilettä mitä lista väitää. Törkeää huijausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 09.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Louhentie 15, 02130 Espoo - Reitti
(09) 460 427
http://www.grillitoro.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita