Avautuu 07:30

Bembölen kahvitupa

suomalaista
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (26)

Kahville piti päästä sisustustavaratalokierroksen jälkeen, mutta ei pahvikahvia ja pehmistä tällä kertaa, kiitos! Päädyimme lähistöllä sijaitsevaan "museokahvilaan" ilman museota. Harmi, että kahvileivät, munkkirinkilät ja wienerleipä, olivat jostain muualta peräisin ja jopa vähän vanhahkon oloisia.Tällainen vanha, tunnelmallinen paikka eikä omia leivonnaisia! Ehkä satsataan lähinnä ruokaan, sitä emme maistaneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Piti olla verkkosivujen mukaan talvella18:00 asti auki, mutta 17:00 oli hiljaista kuin huopatossu tehtaalla, joten jouduimma siirtymään muualle syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.03.2016
Arvosana: -1

Pari vuotta olen käynyt joka työpäivä. Nopea ja ystävällinen palvelu, kielitaitoinen henkilökunta. Lounasaikaan on usein jonoa ulos asti. Silti aina mahtuu syömään vaikka tilat on aika rajalliset. Mukavan hämyisä mummolan tunnelma ja historiallinen pihapiiri. Lounasruuat on maistuvaa arkiruokaa, tosin lista alkaa tuntua turhankin tutulta mutta niin käy parhaissakin paikoissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 11.11.2015
Arvosana: 0

Hyvä, nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka erinomaista ja isot annokset. Salaatipöytä on melko vaatimaton. Viihtyisä miljöö. On niinkin olis jossain maalaistalossa. Nätit tarjoilijat. Wc on ankea, talvella etenkin jos vielä piha sattuu olemaan melko jäinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 0

Ruoka on pääosin hyvin mautonta ja lista perinteinen "suomalainen". Salaattipöytä on aina sama. Suurin miinus ja huonojen pisteiden syy on annoksien koossa. Kasvisannokset ovat aina todella pieniä ja niistä jää nälkä. Kala annokset ovat normaalikokoisia, silloin harvoin kun kalaa sattuu olemaan, ja liha-annokset todella suuria. Annosten koon tulisi olla jotenkin linjassa keskenään, söit sitten lihaa tai kasviksia. Miinusta myös siitä, että verkkosivuilla ei ole palautelomaketta tai sähköpostia, josta voisi lähettää tämän palautteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2014
Arvosana: 0

Oikeata perunamuussia eikä mitään "valmis-jauho-muussia". Lihapullat myös kotitekoisia eikä mitään Ikea sontaa. Pieni miinus liian suolaisesta kastikkeesta.
Täytyy käydä uudestaan maistamassa muita vaihtoehtoja lounaslistalta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.12.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2013
Arvosana: 0

Nice place but impolite staff.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Asiakkaana vuodesta '85 –kauan on aikaa siis. .Tänne tullaan tunnelman takia. Talvella Wieninleikettä hämyisessä salissa takkatulen loisteessa, kesällä munkkikahvit aurinkoisella pihalla prätkä/fillari/autoharastajien lomassa. Mainio junttitunnelma joskin paradoksina ystävällinen palvelu kolmella kielellä. Perheemme salainen suosikki on mainiot köyhät ritarit jätskillä ja mansikkahillolla, 3€. Ulkohuussi vesivessalla on kylmä ja kulunut ja santsikuppi on 50snt (kahvilassa olis kiva että se olisi ilmainen kuten muualla pohjoismaissa). Tänne on kiva tulla fillarilla ja samalla piipahtaa uimassa Bodomin kuuluisalla niemellä, jos uskaltaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 0

Kuten muutkin ovat todenneet: parasta on tunnelma. Kahvilatuotteet aika tavanomaisia eikä valikoimakaan aina kovin runsas ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Bellinmäki 1, 02740 Espoo - Reitti
09 8632 917
http://www.bembolenkahvitupa.net

Vaihtoehtoisia ravintoloita