Keittiö auki

Pizzeria Shine

pizzaa, kebabia
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Menimme paikalle syömään kahdestaan yhtä pizzaa, koska odotimme että vastassa tosiaan on pizzeria jonka pizzat eivät ui rasvassa sekä todella ystävällinen henkilökunta.

Väärin. Pizzan täytteet valuivat pizzapohjan päältä rasvan mukana, eikä siitä oikein mikään muu kuin rasva maistunut. Kokki ei hymyillyt, vastaanotti tilauksen ja antoi vaihtorahat melko kehnon huolimattomasti.

Pizzan pöytään tuominen oli melko nopeaa, samaa aikaa kuin ennen meitä tilanneiden pizza. Pizza ei tosin ollut leikattuna osiin kuten pyysin, mutten siitä nälkäisenä ollut huomauttamaan.

Tilat olivat, no, tilavat. Siistin oloiset päällepäin, melko tyhjältä ja autiolta paikka vaikutti kuitenkin lauantai-illaksi.

Kokemukseni perusteella suosin kuitenkin ensi kerralla jotakin toista ravintolaa ensisijaisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.06.2014
Arvosana: 0

Lisäksi, että pizzat ovat riitävän isoja ja herkullisia, niin myös palvelu on todella ystävällistä, vaikka en mikään vakiokasvo ravintolassa olekkaan. Mahdollisuudet lisätäytteisiin ilman erillistä korvausta, tai ilmainen kahvi tilausta odotellessa, ovat enemminkin sääntö kuin poikkeus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.01.2014
Arvosana: 0

Toivottavasti nämä nykyiset pitsantekijät pysyisivät pidempään kuin vuoden tässä. Viimeinkin löytyi pitseria missä lätyt eivät valuta rasvaa ja ovat oikeasti hyvillä ja tuoreilla raaka-aineilla tehty. Kannattaa myös tilata pizzaonlinen kautta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 0

Hyvät pizzat, päällimmäisenä jäi mieleen täytteiden suuri määrä (kotiinkuljetuksessa osa valuu joskus jopa reunan yli)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.05.2012
Arvosana: 0

Ravintolat vaihtuvat ostarissa useammin kuin naapurin auto. Syytä ne on joka tapauksessa testata niin selviää muuttuuko muunkin kuin nimi.

Pitsat otettiin koko porukalle syötäväksi paikan päällä, mutta pari sankaria ei päässyt syömään asti. Onneksi omistajat olivat tilanteen tasalla ja antoivat mukaan. Pitsa oli ihan hyvää. Raaka-aineissa ei valittamista eikä niiden määrässäkään. Mutta tarjosiko ihmeellistä, eipä juuri. Tietysti ostari itsessään on nähtävyys ja yläkerta on aina melkoinen pätsi ruokailla lämpimänä päivänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.07.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sokinsuontie 4, 02760 Espoo - Reitti
098632170
http://www.pizzeriashine.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita