Eksiili

101 Bewertungen

Hinta, määrä ja laatu muodostavat kultaisen kolmion.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (99)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Cafe Bar Romano

Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.01.2017
Note 0

Restaurant: Kingthai

Perus thaimätöt, josta ehkä kevät rulla oli parasta. Vaihtoehtoja tosiaan löytyi ja pakkohan ne kaikki oli testata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 24.08.2016
Note 0

Restaurant: Restaurant Caverna

Illallisbuffet käyntiin testaamassa porukan kanssa ja hyvin toimi. Lihavartaat olivat herkullisia, mutta palautetta pitää antaa, että etukäteen ei kerrottu kuinka monta ja milloin mitäkin tulee. Yritin yhdeltä leikkaajalta kysyä, niin hän sanoi että grillattu ananas on se mikä päättää session. Hetken päästä kuitenkin tuli vielä kanoja ja makkaraa. Ei vaan enää jaksanut. Itse kerätty annos oli maistettu kokin toimesta hyvin. Lapselle maut olivat hiukan outoja. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 03.08.2016
Note 0

Restaurant: Base Camp

Ruoka oli hyvää ja mauat olivat kohdallaan. Palvelu pelasi myös moitteitta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 21.04.2015
Note -2

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria

Vihdoinkin pääsi testaamaan meksikolaista ruokaa eikä mitään Tex-mexiä. Menussa ei ollut paljon vaihtoehtoja, mutta ihan riittävä oli joka tapauksessa. Isoimman annoskoon hoiteli helposti. Chorizo makkara ei vakuuttanut, possu voitti tämän erän. Kastikkeissa hieman tulisuutta ja toimivat. Myös papukastike toimii jälleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0

Restaurant: KarlJohan

Hyvä gazpacho simpukoilla alkuun ja onnistunut pihvi pääruokana. Palvelu pelasi ja kaikki olivat tyytyväisiä. Yksinkertaista ja toimivaa. Kiitos

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 08.08.2013
Note 1

Tämä paikka tuntuu jakavan mielipiteitä laidasta laitaan. Itse pidin pizzasta, joka oli laadukkaampi kuin tavallisesti. Rucola päällä toimi. Salami ja lammas vaihtoehdot ovat nyt testattu. Ei huomautettavaa kummastakaan.

Ravintolan tunnelmasta en oikein osaa sanoa mitään, koska viikonloppuna, heti ravintolan auettua, paikalla ei ollut kuin toinen lapsiperhe.

Palvelu oli aika näkymätöntä. Pyydettiin tilaamaan kassalta ja ruoka tuotiin pyötään. Muuta ei siitä mieleen jäänyt. Suosittelisin kyllä ravintolaa siihen panostamaan. Alla olevissa kommenteissa on varmasti jotain perääkin sen suhteen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 0

Restaurant: Döner Harju

Lounas pyörinyt nyt pari päivää, joten ajattelin ettei hirmu jonoja olisi. Paikalla (samoin kuin edellinen kirjottaja) 5 minuuttia ennen avausta ja jonoa oli jo n. 15 henkilön verran. Jono eteni suhteellisen nopeasti.
Alkukeittona libanonilainen kikherne-tomaatti setti. Ihan mielenkiintoinen. Kebabit ehti tulla pöytään ennen kuin olin lopettanut. Hienoa!

Itse kanakebab oli hyvää ja mausteita oli myös käytetty. Arvostan suuresti, kun lopuksi kokki tuli kyselemään tunnelmia. Sanoin, että annoskoko oli ihan ok. Ei se mikään iso ollut ja yhdyin kokin näkemykseen, että lounaalla on mukava syödä hieman kevyemmin. Nälkä lähti joka tapauksessa ja hyvä fiilis jäi. Lammasta pitää päästä vielä testaamaan.

Lounaslistojakin lupasivat, kun meno hieman rauhoittuu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.02.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Leijona

Jälleen yksi pitsapaikka monen joukossa. Täällä yritetään hieman erottautumalla tarjoamalla buffettia, jota ei kuitenkaan tällä kertaa ole. Omistaja kyllä lupaa henkilökohtaisesti sellaista olevan.
Spessupitsalla lähdetään liikkeelle. Chilikastiketta en huomaa ärhököiden jalopenojen hyökätessä kimppuuni (seuraavana aamulla tuhot selviävät). Tasoltaan pitsa ei nouse ympäröivien kilpailijoiden yläpuolella. Sitten testataan kebab-rulla, joka jää kuivaksi tekeleeksi. Nyt sitä kastiketta olisi kaivattu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 14.11.2011
Note -1

Restaurant: Kultainen Tai

Sellon kupeesta tällainen paikka oli bongattu aikaisemmin ja nyt vihdoin pääsi testamaan. Netistä ei menua löytynyt, joten siihen ei päässyt etukäteen tutustumaan.

Nautaa pippurikastikkeessa otettiin ja hyvä valinta oli. Mukavasti tulisuutta ja eikä lihassakaan mitään vikaa.
Toinen annos nuudelia ja kanaa oli myös hyvin maustettu. Tyytyväisin mielin ravintolasta poistuttiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 14.08.2013
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites