Opens at 13:00

Döner Harju

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (165)

Paikka on kuin Neuvostoliitosta, osin myös sapuskatkin. Raskaasti ylihintainen, alueella on kova kilpailu ja vatsan täyttää lähes puoleen hintaan korttelin tai parin päässä. Kartan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.12.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka on erittäin hyvää. Himpun verran liian hintavaa. Tilat ovat askeettiset, meluisat ja kylmät.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.07.2017
Rating: -1

Onneksi tuli käytyä toistamiseenkin ensimmäisen keskinkertaisen kokemuksen jäljiltä. Pitaleivät ovat kuin seuraavalle tasolle päivitetty Berliini-döner.

Lammasleivässä oli runsaasti tuoretta minttua ja korianteria, liha maukasta. Jugurtti- ja tomaattikastikkeet olivat tasapainossa ja niitä oli sopivasti. Punakaalisalaatti ja miedosti pikkelöidyt vihannekset toivat mukavasti raikkautta annokseen.

Seuralaiset pitivät myös seitanleivästä.

Hinta oli hieman korkea, mutta olin erittäin tyytyväinen niin makuun kuin annoskokoonkin. Jätän lautasannokset tulevaisuudessa omaan arvoonsa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.05.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lammas on parasta. Silloin tällöin poikkean lounaalla kun tietää mitä saa. Kebabannos ei juuri muutu, mutta sen verran että voi sanoa vaihteluksi. Soppa on yleensä sosekeitto vaihtelevista aineksista ja ihan hyvä, mutta annoksen leivän söisin mieluummin alkukeiton kanssa.

Erilaisia lihavaihtoehtoja on tullut kokeiltua, mutta lammas pitää pintansa. Kanaversio on kuivahko ja seitanista ei jää paljoa kotiin kerrottavaa, vaikka miten kuten syömäkelpoista onkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.11.2016
Rating: 0

Kaksi ja puoli vuotta sitten Döner Harju ryhtyi täyttämään selkeää markkinarakoa suuren hypen saattelemana. Pelin henki oli selvä: kyse oli tuoreesta laatukebabista – ei siitä mitä löydät aamulla rinnuksilta yöjuoksun jälkeen. Ravintolan taustalla hääri kovan valuutan osaamista ja oppia oli haettu aina maailman virallisesta kebabpääkaupungista Berliinistä saakka.

Ja toden totta, tällaista paikkaa ehdittiin kaipaamaan. Jonot olivat pitkään todellisuutta kävijöille. Kävin ensimmäisen vuoden aikana kerran kokeilemassa paikan kebabtarjontaa, mutta silloin tuntui, että olivatkohan odotukseni kenties himpun verran liian korkealla. Hyvää oli, mutta ei juuri enempää. Nyt kesän alussa tuli käytyä toiseen kertaan.

Tiiviiltä listalta valitsin lammaslautasen (15 €) ja kylkeen colan (3,50 €), koska sen verran edellisillan after workin venyminen verotti miestä. Tarjolla olisi toki ollut viiniäkin ystävälliseen hintaan (6–8 €). Lammasannos oli ehdottomasti laadukasta ja maukasta, mutta kokonaisuus oli hieman riitasointuinen makuja ollessa liiaksi asti. Lautaselta löytyi varsinaisen lampaan lisäksi nimittäin ainakin yrttejä, punakaalia, punasipulia, tomaatti- ja jogurttikastiketta, oliivitahnaa ja focaccia-leipää. Simppelimpi annos olisi toiminut paremmin.

Ravintolan sisätilat ovat suoraan sanoen todella karut. Se lienee toki tarkoituskin. Ja mitä sitä sisustuksella koreilemaan, kun ideana on panostaa Suomen parhaimpaan kebbeen? Sisätilat ovat melko pienet muutenkin, mutta ulkona voi kesän suomassa lämmössä hyvin istuskella ja katsella Flemarilla käyskentelevää porukkaa.

Döner Harju on tarpeellisesti uudistanut Suomen kebabskeneä, mutta markkinoilla on tilaa muillekin yrittäjille. Ruoka on freesiä ja virkistävää – eli aivan jotain muuta, mihin on normaaleissa alan mestoissa tottunut – mutta käyntieni pohjalta annokset kaipaisivat yksinkertaistusta. Joskus vähemmän vain on enemmän.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.07.2016
Rating: 1

Tupa oli täynnä, vaikka lauantai-illan sulkemisaika alkoi olla käsillä. Ajateltiin, että ehditään vielä istahtaa syömään ja hyvin ehdittiinkin. Saatiin istumapaikatkin. Tiskille ja tilaamaan. Minulle vege seitanleipä ja seuralaiselle lammaslautanen. Suht nopsaan saatiin ruuat eteen. Annoksilla on kokoa – lautasella enemmän kuin leivällä. Hyvää oli ja nälkä lähti. Suosittelen. Tunnelma paikassa oli vähän hälyisä ja kaoottinen, mutta kuitenkin rento ja leppoisa. Johtui varmaan lauantai-illasta ja porukan juhlatunnelmasta. Jos haluaa astetta parempaa kebabia ja pikaruojaa, niin kannattaa tulla paikalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.06.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvää pikaruokaa. Seitan-pitaleipä oli vähän liian miedon makuinen, mutta vastaavan annoksen aiemmin syönyt seuralaiseni tiesi kertoa, että se on ollut joskus mausteisempi. Ilmeisesti mausteisuuden suhteen on siis jonkin verran vaihtelua. Ei tämä nyt kokonaisuudessaan sentään ihan kaiken kuulemani hypetyksen arvoinen paikka ole, mutta ihan kelvollinen suoritus kuitenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.03.2016
Rating: 0

Todella maukas chilikana leipä. Ainut miinus lihan ja kastikkeen vähäisestä määrästä. Se oli niin helkutin hyvää, että olisin halunnut niitä lisää. Jäi hiukan nälkä. Ehkäpä se lautasannos koko olis ollut mulle sopivampi?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.03.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ei ole vielä pettänyt. En ymmärrä narisijoita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.02.2016
Rating: 0

Chilikana lautanen loistava , runsas sekä maukas. Leppoisa tunnelma ja ystävällinen palvelu. Varmasti käydään uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 23.01.2016
Rating: 0


Location

Fleminginkatu 23, 00500 Helsinki - Route
045 180 5868
http://www.donerharju.fi