Kitchen is open

Cafe Bar Romano

Rating 2.9 / 5

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.01.2017
Rating: 0

Peruspizzeria, ihan ok jos on nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2016
Rating: 0

Ohikulkiessa lounaalla. Valitsin Iskander- kebabin, mukaan kuului salaattipöytä. Vihreä salaatti oli jo parhaat päivät nähnyt, tummuneita reunuksia siinä, muut vaihtoehdot ok.
Kebab oli sitä mitä kebab yleensä Suomessa on, joskus Turkissa hyvän iskanderin syöneenä ei tätä voi siihen verrata, mutta huonompiakin Helsingistä löytyy, joten kyllä tällä näkä lähti ihan hyvällä mielellä.

Paikka on kivanoloinen, hieman kulahtanut paikoin. Jonkinlaisella remontinpoikasella paikasta tulisi hyvinkin viihtyisä, ei ole ahtauden tuntua myöskään.

HInta 8,50 kebabista, salaatista ja kahvista ei ole huono.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2015
Rating: 0

Peruspitsaa, nopeaa toimintaa, ei hyvä, ei paha. .

Plussaa hesarista, miinusta jääkapin makuisesta kannuvedestä ja IKEAn syöttötuoleista.

On niitä Kalliossa pahempiakin paikkoja..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.06.2015
Rating: 0

Nyt en ymmärrä mitä tapahtui. Tilasin pizzan katkaravuilla, valkosipulilla ja tuplajuustolla. Pyysin paistamaan vähän pidempään jotta pohja olisi vähän tummunut ja juusto kunnolla ruskistunut. No kotona laatikkoa avatessani löysin reunoilta neljä senttiä paksun, keskeltä kolme senttiä paksun pizzan jonka juusto oli valkoista ja jopa vaakatasossa liikkui ympäriinsä. Siis mitä tapahtui? Tehäänkö normipizzat samasta pohjasta kuin jättipizzat? Sen verran paljon oli pohjaa tässä pizzassa. Laitoin tosiaan uunin päälle yhden slicen maistettuani, pakko paistaa lisää sillä eihän tollasta raakaa sentin juustokerrosta pysty syömään. Ja miten tämä pizza maksoi kympin, jos listalla(jota en muuten löytänyt mistään muualta kuin ravintolasta) 4 täytteen pizzan hinnaksi kerrotaan 9,50€? Toistan itseäni mutta en todella tiedä että mitä h*lvettiä tapahtui.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

Yllätti todella maukkaalla aterialla, ystävällinen henkilökunta. Tiemme vei toisena päivänä uudelleen sinne. Olimme HCR-maratonilla ja todellakin käymme vuoden päästä uudelleen + suosittelemme kaikille.. :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

Perinteisen "litran pizza" -konseptin hinta oli noussut peräti 14 euroon. Pizza sinänsä oli litran pizzaksi oikein erinomaista, mutta tällä hinnalla ja tieten, että näiltä kulmilta saa myös kolmen euron oluita, olisin ehkä näin jälkikäteen ajateltuna nauttinut pizzan/kebabin jossain muualla ja oluet toisaalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2015
Rating: 0

pizzat oli kuivia, eikä täyttänyt millään odotuksia. otin vielä kaksi lisätäytettä jotta pizzassa oli reilusti täytetty mutta tuntui että sitä on vaan vähennetty. ei kyllä toista kertaa tule käytyä tuolla

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2015 View previous reviews (3)
Rating: 2

Pizza ihan ok ja paljon täytettä, mutta potkua piti itse lisätä . .. enemmän makua

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2014
Rating: 0

Lämpimänä kesäpäivänä oli hienoa syödä ulkona. Sekä kepab- että feta-salattiannokset olivat runsaat. Molemmat ruuat olivat maukkaita. Lounasaikaan täällä saa samalla hinnalla annoksen salattipöydästä ja virvoitusjuoman. Varmaan Kallion paras ja hinta/laatu suhteeltaan edullisin pikaruokapaikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Läntinen Brahenkatu 4, 00510 Helsinki - Route
(09) 825 1451
http://www.ravintola-romano.fi/

Options