barbarossa

66 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (64)

Restaurant: Beerger

Ensimmäisellä käynnilläni nauttimani Kimchi Burger hiveli makuhermoja. Sen jälkeen olen käynyt useamman kerran ja makuelämyksiä ei ole enää ollut saatavilla. Viimeksi hampurilaisen jauheliha oli täysin raakaa. Annokset ovat vaatimattoman kokoisia. Palvelu on suhteellisen mutkatonta, muttei mitenkään erityisen ystävällistä. Paikka vaikuttaa suositulta ja varmaan oluen ystävälle tässä on potentiaalia. Muuten jättäisin lounaspaikkana väliin sillä hinta ja laatu ei kohtaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.06.2019
Note 0

Suosion myötä buffetpöytä on ollut useasti vajaa. Toivottavasti asia korjataan.

Due the success buffet table has been short

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.04.2019
Note 0

Restaurant: Lie Mi Kallio

Tässä ravintolassa on kyllä pintapuolisesti yritystä, mutta makuelämyksiä on turha hakea. Keskinkertaista höttöä, jolla kyllä täyttää vatsan paremman puutteessa.

Salaattipöytä oli pääruokaa parempi esitys. En tosin tiedä mistä salaattipöytään on löydetty niin luokattoman huonoja katkarapuja. Ne olivat sitkeitä kuin purukumia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.02.2019
Note 0

Restaurant: Onda

Voisiko joku kertoa miten he onnistuvat tekemään kaikesta ruuasta aina saman makuista. On sama onko sopassa kanaa, kalaa vai nautaa niin sama perus kastike tuntuu kaikissa olevan takana. Tämä jo hiukan vaivaa sillä olisi kiva maistella jotain uusia makuja eikä aina samaa hiukan tunkkaista kastiketta. Salaattipöydän taso on myös jonkun verran laskenut aiemmasta. Paikka on aina tupaten täynnä ja istumapaikan löytäminen voi olla haastavaa. Lyhyesti pidän paikkaa nykyään ylihinnoiteltuna hipstereiden kohtaamispaikkana.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 12.02.2018
Note 0

Restaurant: Ravintola Cherif

Ruuan määrä ja laatu korvaa paikan nuhjuisen yleisilmeen. Olen kokeillut erilaisia kebabeja, pizzoja ja leikkeitä. Kaikki on olleet oikein hyviä ja hinnat kohtuullisia. Paikan yleisilme on valitettavan nuhjuinen, kaipaisi selvästi remonttia tai ainakin perusteellista pesua. Palvelu on vaihtelevaa, välillä hyvää välillä huonompaa. Paikkakunnan paras pizza&kebab.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.02.2018
Note 0

Restaurant: Cantina Viva Zapata

Olis Jyrki Sukulalle käyttöä tässä ravintolassa. . Olen asioinut tässä ravintolassa noin 2 vuotta sitten, jolloin silloinen annos jätti kylmäksi. Suuntasin tänne jälleen muun seurueen mukana nyt 2018. Valitettavasti samat ongelmat vaivaavat edelleen. Ravintola on ilmeisesti jämähtänyt jonnekkin 90-luvulle niin sisustuksen, kuin muidenkin puitteiden osalta. Tarjoilija huomioi meidät hyvin, pöytään ei kuitenkaan ohjattu. Ruokaa odotettiin lähes tunnin verran, siltä osin ala-arvoinen suoritus. Viivästystä ei pahoiteltu millään tavalla. Itse valitsin listalta Zapa-burgerin, joka oli kokonaisuutena melko laiha esitys annos olis hintaansa nähden kyllä hävettävän pieni. Ranskalaiset uppopaistetut pakaste ranskalaiset. Burgerissa ei mitään itse tehtyä. Lisähuomiona miesten WC-tilat eivät ole ruokaravintolaan sopivat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 12.02.2018
Note 0

Restaurant: Kin Sushi

Päivitetty arvostelu. Ravintolan taso on valitettavasti laskenut tuntuvasti. Varsinkin sushit tuntuvat olevan nykyisin kumisia ja suhteellisen mauttomia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Yleinen mauttomuus vaivaa myös aasialaista osiota. Palvelu on edelleen ystävällistä ja mutkatonta. Ravintola on lähes aina lounasaikaan tupaten täynnä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 12.02.2018
Note 0

Kaksi kahvia ja kaksi leivosta 20€. Palvelu ontuvaa. Boheemi ja nätti ympäristö. Törkeän ylihinnoiteltu.

Jatkossa käyn täällä vain tarpeillani kun asioin vanhassa kaupungissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 14.08.2017
Note 0

Restaurant: Oishi Sushi

Kyllä täällä ainakin yritetään valmistaa kaikkea mahdollista laatua. Valitettavasti tämä kostautuu ja kaikkia komponentteja vaivaa jonkinasteinen keskinkertaisuus.

Yleistä kokemusta ei edesauta ravintolan nuhjuinen yleisilme. Myös henkilökunta vaikutti jotenkin virttyneeltä. Sushi oli kyllä ala-arvoista, mutta kiinalainen buffet oli ihan ok lounaspaikaksi. Hinta antaisi odottaa enemmän.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 14.08.2017
Note 0

Restaurant: Picnic Sörnäinen

Join kahvikupin. Palvelu oli mutkatonta. Loistava paikka seurailla Sörnäisten deekujen metkuja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.08.2017
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites