yksmaikki

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bar Play Sporttibaari

Rentoa sporttibaari-fiilistä ja kelvollista pubiruokaa. Burgereista erityisesti kana-vuohenjuusto toimii sekä arkisin saatavilla oleva kana-pekonipasta on todella herkkua. Plussaa että annoksiin tulee mukana dipit - ei tarvitse erikseen tilata. Halvat, 3,50€ ranskalaiset on edelleen se juttu. Juomapuolelta kattava perusvalikoima oluita ja siidereitä, juomien hinnat ihan siedettävissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Daddy's Diner, Kuopio amerikkalaista

Kävimme neljän hengen seurueella syömässä sunnuntai-iltapäivänä noin klo 16 aikaan. Ravintolassa oli samaan aikaan n. 4-5 muuta seuruetta. Ensi alkuun sekavat listat aiheuttivat hämmennystä tilatessa. Italialaisen keittiön ja jenkki-dinerin menut olivat iloisen sekaisin ja teki tilaamisesta vaikeaselkoista.
Päädyimme ottamaan alkuruoaksi appetizer platterin, crispy chickenin sekä wingsejä. Ruoat tulivat nopeasti, mutta maussa ei ollut kehumista. Wingsejä lukuunottamatta kaikki maistui samalta paksulta rasvalta. Majoneeseja oli aivan järjetön määrä mukana, ja jopa allekirjoittanut, joka on suuri dippailun ystävä, sai raskaista dipeistä kyllikseen. Vaikka startterit olivat vielä kesken, tarjoilijat toivat seuraavat annokset pöytään. Totesin että ”tässä on vanhat vielä vähän kesken” jolloin tarjoilijat jäivät viereen odottamaan. Mieheni sanoi pienenä vinkkinä että ”Taitaa tulla pöytään vähän ahdasta”, mutta tarjoilijoilta taisi mennä vinkki ohi korvien. Päätin siirtää jämät yhdelle lautaselle että henkilökunta voi siivota pöydän ja asettaa uudet annokset tilalle. Poistuessaan kuulimme kuinka tarjoilija kommentoi toiselle ”Olipahan vaativia asiakkaita!” Hämmästyttävää, jos se on vaativan asiakkaan merkki että haluaisi syödä rauhassa.

Pääruokina tilasimme Grilled Chickenin, Double bacon burgerin, pasta-annoksen sekä BBQ Chicken-pizzan. Burgeri oli valtava pettymys. Lihan, juuston ja majoneesisen coleslawn rinnalle olisi kaivannut jotain tuoretta ja vihreää. Pastassa oli todella reilusti valkosipulia, mutta muuten annos oli passeli. Pizza oli annoksista paras. Koska ruoat oli maksettu etukäteen, ei tarvinnut pelätä että kukaan olisi tullut kysymään maistuuko ruoka tai tarvitseeko lisää juomia pöytään.

Ruokailusta jäi kielen päälle hyvin rasvainen maku, ja ajattelin maistella Cake Bar – mainoksen nähtyäni jonkinmoisen kakkupalan – Tampereella Daddys dinerissa kakut ovat olleet huippuhyviä. Kyselin tarjoilijalta kakuista ja sain hassun vastauksen :” Joo ei meillä niitä enää oo kun ei ne oikein menny kaupaksi.” Oookoo, mainoksen olisi varmaan voinut poistaa siinä tapauksessa :D

Pizza ja wingsit jäivät hyvinä annoksina mieleen, kaikki muu oli joko kehnoa tai vähän sinne päin. Hätäily palvelun kanssa oli kuitenkin se isoin miinus tälle käynnille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.04.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Mount Ganesh

Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoat tulivat nopeasti, vaikka olimme liikenteessä lauantain lounas-ruuhkassa ja ravintolassa oli lähes täyttä.
Maut olivat juuri kohdallaan alkuruokien Prawn Pakaudassa, Butter Chicken sekä Himali Special Chicken olivat myös erinomaisia. Toinen oli paksu ja kermainen, toinen sopivan mausteinen. Hieman korkea hinta selittyi osittain sillä, että ruoka-annoksiin sisältyy naan-leipä, reilusti riisiä, salaattia, sekä rai-kastike. Rai oli maukasta, naan-leipä hieman pohjasta tummaa mutta maistui silti erittäin hyvin kastikkeeseen dipattuna. Alkuun tarjoiltiin pappadumia. Plussat -15% opiskelija-alennuksesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit