Idhren

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Lotus Garden

Olen käynyt tässä paikassa lukuisia kertoja, ja aina olemme saaneet seuralaisteni kanssa erittäin ystävällistä ja tehokasta palvelua. Ruoka on listalta aina ollut makuuni erinomaista ja annokset isoja, ei moitittavaa. Kuitenkin aika tyypillinen kiinalainen, ei mitään tajunnanräjäyttävää kokemusta ruuan tai tunnelman suhteen, mutta ainahan sellaista ei tarvitakaan. Palaan tänne kuitenkin varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.09.2012
Betyg: 0

Ystävällinen ja sujuva palvelu, ravintola oli iltapäivällä aivan täynnä, mutta palvelu toimi silti. Itse ravintola valoisa ja viihtyisä. Hintataso pikaruokalaluokkaa. Annoksemme olivat ihan valtavia ja maistuvia, ruokalistalla paljon vaihtoehtoja, mutta ei alkoholijuomia. Olisin tosin toivonut, että siltä löytyisi paremmin myös ei-tofua kasvisversiota. Pekingn kanassani olisi voinut olla vähän vähemmän soijaa, makuhifistelijät varmaan löytäisivät loputtomasti nakerrettavaa. Mielestäni kuitenkin hinta-laatu-suhteeltaan ihan huippuluokkaa. Tänne tulee tultua toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 20.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Lotus Garden

Loistavat ruuat ja mieleenjäävä, erittäin ystävällinen palvelu! Hinnat ovat palveluun ja ruuan laatuun nähden enemmän kuin kohtuulliset. Ei mitään pahaa sanottavaa, tänne on aina ilo tulla!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.12.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers