Kahneman

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Woolshed Helsinki Australian Gastropub

Olimme hieman yllättyneitä tullessamme ravintolaan, koska sisustus oli niin kolkko. Viihtyisäksi ei voi sanoa parhaalla tahdollakaan. Seinillä on Australia-esineistöä, mutta se ei juurikaan auta tilannetta. Monia ravintoloita kutsutaan tunnelmaltaan intiimiksia tämä ei ole sitä.

Toinen yllätys saatiin, kun kaikki piti tilata tiskiltä. Olimme liikkeellä kahdestaan, joten lisäjuoman jonottaminen katkaisi yhdessä syömisen. Palvelu oli muutenkin hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut nimeksikään. Tämä johtuu osittain siitä, että ruokalistat ovat tiskin takana ja ihmiset arpovat ostoksiaan sitoen yhden tarjoilijan vastailemaan. Pyödän siivoamista piti pyytää ja lisäksi meidän vieressämme alkoi reipas pöytien uudelleen organisointi, vaikka ruokailumme oli vielä kesken. Lisäksi pyydettiin vielä siirtymään muualle istumaan. Sinänsä tarjoilijat olivat ihan ystävällisiä.

Otimme alkupalaksi kanasiivet teriakissa, mikä olikin ihan hyvä annos. Pääruoaksi molemmille surf and turf and pihvi ja hummeri. Pihvi ok, mutta hummeri oli vedetty niin kuivaksi, että liha oli paikoin vetäytynyt kasaan. Jälkiruoaksi kuppiin tungettu juustokakku ja tiramisu. Edes konjakkilaseja ei ollut.

Kokonaisuutena kokemus oli selkeä pettymys. Ehkä ymmärsimme mennessämme konseptin hieman väärin. Mielestäni paikka on selkeä pubi, joka yrittää myydä samalla laadukasta ruokaa, mutta yhdistelmä on epäonnistunut. Menen ruokaravintolaan nauttimaan ruoasta ja hyvästä palvelusta ja Woolshed ei ole paikka, jossa tämä toteutuu. Oluelle voin mennä uudestaan, koska ravintolan omat hanatuotteet, varsinkin oluet, ovat erinomaisia. Syömään menen jonnekin muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.08.2014
Rating: 4

Restaurant: Nanda Devi indian

Lounas on erinomainen. Ruoka on korkealaatuista, valikoima on hyvä ja maut kohdillaan. Osa curryista saattaa puskea hikeä otsalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.03.2014
Rating: -3

Restaurant: Watami Sushi

Lauantailounas on kyllä maistuva. Runsaasti erilaista sushia, ruokaa riittää ja se on houkuttelevaa. Maku myös kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 01.03.2014
Rating: -1

Restaurant: Ravinteli Huber

Suosikkini Tampereen ravintoloista. Palvelu on erittäin hyvää, rentoa ja nopeaa. Tarjoilijat tuntevat menun erittäin hyvin. Ravintolan tunnelma on välitön ja sieltä ei tosiaan ole kiirettä pois. Grillistä tulee hieman savua, mutta itselläni se vain lisää ruokahalua. Ruoka on yksinkertaisuudessaan todella hyvää ja eri komponenteista on mukava koostaa oma lautasensa. Makuelämykset seuraavat toisiaan alkuruoasta jälkiruokaan, eikä nälkä ole vielä todellakaan jäänyt. Huberia on helppo suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 01.03.2014
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Frankly european

Erittäin korkeatasoinen lounas. Käyn usein, eikä ole tarvinnut pettyä. Sopii hyvin liikelounaisiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Swagath

Ihan ok lounas, mutta ei päässyt Nanda Devin tasolle, vaikka samaa putiikkia ovatkin. Curryista puuttuivat lihat ja täysissäkin kipoissa oli kaavittavana vain rasvaista "jäännöstä". Aika ruuhkaista, eikä siivouksen taso yltänyt esimerkiksi tuoleilla olleisiin riiseihin. Niitä sai sitten itse keräillä. Riisi ja jogurttikastikkeet hyviä ja onhan paikka yleisilmeeltään viihtyisä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.03.2014
Rating: 0

Restaurant: pizzeria Bella Roosa pizzeria/kebab

Olen syönyt monenlaisessa kebab-putkassa ja kyllä Kangasalan paikallinen menee ihan kärkipäähän. Paikan yleisilme on siisti, palvelu pelaa ja annoksissa hinta/laatusuhde kohtaa. Hyvä paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Greli salaattia

Tuote kunnossa. Valikoima riittävä, mutta ei liian runsas. Kaikki elintarvikkeet kunto A1. Linjastosta pääsi reippaasti läpi. Paikka on mannermaisen viihtyisä. Erityispisteet komeista kalusteista. Parhaimmillaan takeaway-tarkoituksessa. Ei ylimääräisiä virityksiä, vaan korkeatasoista salaattia. Pohjat 2,5€, johon kootaan oma annos halutuista komponenteista. Revitty possu salaatissa - oijoijoi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 22.10.2013
Rating: 0


Images


Followers