Opens at 16:00

Ravinteli Huber

Rating 1 / 5

Reviews (109)

Vahva suositus: Menkää mihin tahansa muualle jos haluatte mukavan ravintolakokemuksen.
Mistähän edes aloittaisin... Tarjoilija oli täysi amatööri, kurkotteli pöydän yli, kaatoi viiniä lasin ohi pöydälle. Annokset niin pieniä, että kolmen ruokalajin jälkeen poistuimme nälkäisinä. Mikään ei oikein maistunut miltään (anteeksi: perunat oli ihan ookoo) ja "lysti" maksoi kahdelta hengeltä yli 120 euroa. Mainittakoon vielä, että loppulaskun arviointi etukäteen on tosi haastavaa ja esimerkiksi viinilasillisen hintaa ei kerrottu tilatessa lainkaan. Miljöö on pelkistetty, suorastaan karu ja "näyteikkunaan" läiskityt lihakimpaleet eivät tilannetta paranna.
Jäi tosi huono fiilis - ei enää ikinä uudestaan tänne :-(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 20.11.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olimme ainoat asiakkaat ja saimme harjoittelijan hoitamaan pöytäämme. Viinien suosittelu oli epävarmaa ja suositukset eivät kovin toimivia. Kukaan ei auttanut harjoittelijaa. Ihana idea savutusuuni ravintolassa, mutta vaatteet haisivat ihan hirveälle sieltä lähdettäessä. Annokset sopivat ehkä paremmin miehille kuin naisille...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.09.2017
Rating: 0

Odotukset oli korkealla mutta liha oli todella keskinkertaista, jälkiruoka oli niin pieni ettei tiennyt itkeä vai nauraa ja viinilasillinen oli todella hintava. Huono kokemus pilasi illan fiilikset koko seurueelta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2017
Rating: 0

11 hengen tilausmenu oli pettymys. Alkuruoka simpukoista oli aivan liian suolainen. Pääruokana oli lihavalikoima, joista savustetut kylki oli pidetty, mutta erittäin rasvainen, naudan poski myöskin rasvainen, pidempi kypsennys olisi auttanut ja naudan ulkofilee hyvä mutta paikoin todella sitkeää. Jälkiruoka nutellabrownie oli onneksi herkullinen. Talon viini hyvää mutta kallista. Jälkiviisaus: Olisi kannattanut uskoa muita arvosteluita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Saavuimme ravintolaan perjantaina 6 aikaan ilman pöytävarausta. Meidät ohjattiin ravintolan yläkertaan ikkunapöytään, josta oli näkymä kerrostalon sisäpihalle. Näköalaan sisältyi roskasäiliöt, saunasta vilvoittelemaan tulleet kaljamahaiset miehet ja röökimuijat.

Tilasimme hevosen lihaa, kolmesti kypsennetyt ranskalaiset, katkarapuja ja kastiketta. Ruokaa odottaessa ravintolan yläkertaan leijaili voimakas savun haju, joka pysyi koko ruokailumme ajan.

Liha oli hyvin kypsennettyä ja maukasta. Rankalaiset olivat hieman kärventyneen oloisia. Jouduimme lisäämään tilaukseemme tomaattisalaatin keskenruokailun, koska ruoka oli juuri se mitä olimme tilanneet, ei mitään ylimääräistä, ei edes salaatin lehteä.

Elämyksestä jäi täysin puuttumaan visuaalinen puoli. Annoksen ulkonäkö oli täysin asiakkaan vastuulla ja myös ravintolan sisustus oli erittäin niukka ja industrial tyylinen.

Pääruoan jälkeen olin edelleen nälkäinen ja päätimme tilata vielä jälkiruoat. Valitsin listalta ruusu parfaitin. Annos oli kaunis ja herkullisen näköinen. Maistoin parfaitia ensimmäistä kertaa ja tajusin, ettei sekään tule tyydyttämään nälkääni, koostumus oli täydellisen suuhun sulava (katoava) ja maku oli hajuvesimäinen.

Illan päätteeksi poistuin ravintolasta nälissäni ja savulta haisevana, ja mieheni kukkaro 100 euroa kevyempänä.

En todennäköisesti tule syömään huberissa toistamiseen, on vielä paljon hyväksi kehuttuja ravintoloita kokeilematta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2016
Rating: 0

Erinomainen vastaanotto kun tulimme ravintolaan la 18. 6. 2016 iltapäivällä (ilman pöytävarausta). Kaikki ruuat olivat erinomaisia - erityisesti kotimaisen pihvikarjan liha "hiiligrillissä". Tarjoilija tiesi lihan tuottajatilan ja luonnehti ottamamme punaviinin ammattimaisesti - hienoa! Yksi parhaista ravintolakokemuksistamme Tampereella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 18.06.2016
Rating: 0

Ruoka oli keskinkertaista, eli siihen nähden aika kallista. Pihvi hieman sitkeähkö, parempaakin olen syönyt ja vieläpä halvemmalla.

Tarjoilija oli ystävällinen ja mukava, palvelu nopeaa. Ravintolassa oli liian savuista, sisään astuessa silmiä kirvelee ja haju tarttuu vaatteisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.05.2016
Rating: 1

Ruoka ja palvelu oikein hyvää. Paljon arvostelua saanut savuisuus kuului mielestämme asiaan ja loi tilanteeseen sopivan tunnelman jo sisään tullessa. Syömämme mixed grill oli lisukkeiden kanssa sopiva kahdelle, kun tavoite oli maistella uusia makuja eikä niinkään tyydyttää suurta nälkää. Lihat yllättivät suurimmalti osin positiivisesti, kun esim. kieltä ja sydäntä ei oltu aikaisemmin maistettu. Hienoa, kun on tarjonta on monipuolista ja voi kokeilla jotain mitä ei ole aikaisemmin maistanut. Palvelu toimi hyvin ja selvästi vähemmän kokemusta omaava nuori työntekijä pärjäsi todella hyvin ja ongelmatilanteet hoidettiin erittäin hyvin. Hinta ei mielestämme ollut liian korkea palveluun ja ruokaan nähden. Kenties paikka soveltuu paremmin porukoille, jolloin voi kokeilla monenlaista ilman, että hinta nousee liian kovaksi. Kahdellekin kuitenkin löytyi elämyksellinen kokemus, joka sopi lompakolle. Hintaa kuuluu myös kaksi jälkiruokaa. Lisäksi otettiin pullo viiniä, joka oli hintaan (68€) nähden oikein hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 29.04.2016
Rating: -1

Loistavaa ruokaa, hyvää palvelua, hieno paikka. Korkeahkolle hinnalle saa vastinettta. Erityisesti jäi mieleen mahtavat grillatut maa-artisokat viime kesältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 22.03.2016
Rating: -1

Tampereen visiitillä piti koittaa löytää Tampereen paras burgeri. Suositusten perusteella päädyimmekin Huberiin viikonloppuna lounasaikaan. Saimme kivan pöydän ikkunan vierestä, ja listalta nappasimmekin Purilaiset sekä yhdet ranskalaiset jakoon.
Burgeri oli kyllä suuri pettymys. Sämpylä oli vanhaa, liha ylikypsää ja maustamatonta majoneesia annoksessa todella runsaasti. Maut olivat todella latteita hampurilaiseksi. Pientä pelastusta toi ERITTÄIN suuret ranskalaiset jotka olivat myös hyvin maukkaita, sopivan crunchy mutta vielä pehmeitä sisältä.
Ehkä lihat täällä ovat parempia mutta säästäkää rahat burgerin osalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.12.2015
Rating: 0


Location

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere - Route
0400 354997
http://www.ravintelihuber.fi/

Options