Veeraemmi

7 reviews

Ravintolasta poistuessa jää lämmin olo. Mielessä pyörii ajatus ''tänne tulen uudestaan..''

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Tampereen Eurolohi

Lohihampurilaisen hinta oli noussut useita euroja viime käynnistä. Harmi, sillä lohihampurilaiset ovat parhaimpia koko tampereella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.02.2015
Rating: -1

Restaurant: Pala Cafè

Parvi on loistava paikka esimerkiksi opiskelulle. Vitriinistä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja ja henkilökunta on todella mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2015
Rating: -1

Restaurant: Taj Indian Restaurant indian

Lounasbuffet oli ihan hyvä. Hieman ylihinnoiteltu siihen nähden, että ruokalajit olivat hieman viileitä mennessämme ja valikoima oli melko pieni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.02.2015
Rating: -1

Restaurant: Sticky Wingers

Olemme käyneet usein poikaystävän j ystävien kanssa siivillä. Siivet ovat maistuneet ja tarjoilu on pelannut. Tarjoilijat ovat olleet mukavan rentoja, mutta olen huomannut, ettei paikassa ole usein tarpeeksi työvoimaa. Suosittelen kyllä siipimestana.Rapeita vohevliperunoita ja hyvää dippiä lisukkeeksi, ai että!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 19.02.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Miami

Kävimme erään lahjakortin saatuamme poikaystäväni kanssa Miamissa pizzoilla. Itse söin mozzarellapitsan ja kastikkeessa jokin oli niin suolaista että ei pystynyt syömään ilman litraa vettä. Poikaystäväni söi kinkku-aurajuustopitsan, joka hänen sanojensa mukaan oli kuvottavinta sotkua mitä hän on koskaan tilannut. Jouduimme lisäksi odottamaan ruokia 1h 15 minuuttia, vaikka ravintola oli tyhjällään. Poikaystäväni joutui kahdesti kysymään ruokiemme perään. Poikaystäväni kommentti ravintolan ohikulkiessaan on vieläkin '' voi teitä raukkoja millaista ruokaa te siellä syötte''.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravinteli Huber

Söimme kolmen hengen seurueessa useita eri ruokalajeja ja hinta oli mielestäni lisukkeiden ja liha-annosten kokoon nähden hyvä. Toisaalta pienemmälläkin annoksella olisi pärjännyt, jolloin laskukin olisi ollut hieman maltillisempi. Hieman miinusta antaisin todella sekavasta vaikutelmasta, kun lihaerikoisuuksia meille esiteltiin. Myös valkoviinivalikoima oli hieman suppea, koska lähes kaikki valkoviinit olisi pitänyt ostaa pulloittain ja olin seurueesta ainoa valkoviinin juoja. Kuitenkin suosittelen pelkästään ruoan puolesta käymään. Upeaa ruokaa silti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 19.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Kulmakonditoria

Olen muutaman kerran käynyt syömässä toast-annoksen salaatilla ja olen ollut ihan tyytyväinen. Miinusta annan kuitenkin koneista tulevasta kahvista, sekä annokset voisivat olla hieman isompia hintaan nähden. Komppaan edellisiä kyllä siinä, että palvelu on ollut hitaanpuoleista ja töksäyttelevää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.02.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites