Milla_

17 reviews

Badges

Blog link

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Villisika theme restaurant

Tarjoilijaa sai odotella turhan kauan, ei käynyt kertaakaan kysymässä miten pöydässä menee, otettaisiinko lisää juomista ja laskunkin saamiseen meni kohtuuttomasti aikaa. Juomavalikoima oli myös hyvin rajallinen, kahteen perusjuomatilaukseen vastauksena tuli "ei oota" esim. päärynäsiideriä löytyy vain lightina. Ruoka oli ok, mutta annos olisi voinut olla hieman isompi eli nälkä jäi ja lisäksi se minkä palautteen voisi antaa kaikille ravintoloille, kasvisten/salaatin määrä aterioissa on ihan onneton, vaikka annokseen piti kuulua talon kasvikset - niitä ei ollut nimeksikään

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Wistub Alsace french

Otimme listalta flamme kuechet isossa koossa, kyseessä oli rieskan näköinen lätty, jossa oli ranskankermaa ja muutama kylmäsavustettu lohen pala. Oli ihan ok makuista mutta suuri koko oli sellainen minkä pienen olettaisi olevan ja seurueestamme useimmat totesivatkin että nälkä jäi ja olisi voinut syödä toisenkin. Hieman ylihinnoiteltu paikka meidän makuun, ehkä sitten olisi pitänyt ymmärtää aterian gourmet-arvo mutta valitsisimme kyllä seuraavan kerran mielummin vaikka pizzerian, ainakin hinta-laatu suhde kohtaisi paremmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravinteli Huber

Odotukset oli korkealla mutta liha oli todella keskinkertaista, jälkiruoka oli niin pieni ettei tiennyt itkeä vai nauraa ja viinilasillinen oli todella hintava. Huono kokemus pilasi illan fiilikset koko seurueelta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Fabric Bistro & Bar

Ihana miljöö ja todella laadukas lounas. Tietysti täälläkin lounaan koko oli pienehkö mutta a la carte listalle sitten jos tahtoo syödä isommin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Zeytuun

Mielenkiintoinen kokemus. Annoskoko oli rittävä ja mielenkiintoisia uusia makuja niihin tottumattomalle. Me saimme annokset nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Sopii todealla hyvin ruokatreffeille koska annokset ovat sellaisia että niitä maistellessa on helppo vaihtaa kuulumisia siinä lomassa eikä tule keskityttyä liikaa ahmimiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Como

Kysyin tarjoilijalta risoton gluteenittomuudesta ja varmisti sen minulle mutta seuraavaksi toikin seurueelle yhteisen leipäkorin suoraan minun eteeni. Onneksi vaisto sanoi että ovat vehnäleipiä eikä vahinkoa tapahtunut, mutta miksi hän ei laittanut sitä sen eteen joka ei gluteenitonta annosta tilannut. Juomat olivat hintavia ja risotto myöskin aika vaatimaton sen hintaiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Gastropub Kaleva

Käytiin Gastropub Kalevassa Syö kympillä -päivillä. Ensimmäisen kerran pihvi oli yllättävän laadukas ja tunnelma muutenkin todella miellyttävä. Seuraavan kerran ravintola oli todella täynnä, söimme pienen baaripöydän ääressä ja sama listapihvi oli täynnä rasvaista "jännettä" eikä siinä paljon syömäkelpoista lihaa ollut. Saati sitten lisukegratiinia oli laitettu lusikallinen muodon vuoksi. Hieman siis arpapeliä mitä saa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Tampella

Miljöö on aivan ihana, lounas on todella laadukas, mutta vähän pieni, tosin ehkä lounaan ei ole tarkoituskaan viedä nälkä kuin lopputyöpäivän ajaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Petras Cafe

Kahvilapuoli on todella ihana ja laadukkaita leivoksia ja kahvia, mutta lounas oli iso pettymys! Ruoka oli keskinkertaista ja jos olisin tiennyt niin olisin mielummin nautiskellut yläkerran kahvilassa vaikka patongin kahvin kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Pizzeria Napoli italian

Ennen Napoli oli suosikkipizzeria, mutta vaihtoivat gluteenittoman pizzapohjan pienempään ja siitä jää nykyään vaan nälkä ja paha mieli, kuitenkin gluteenittomasta pohjasta täytyy maksaa 1.6 e extraakin eli hieman ylihinnoiteltu tällä hetkellä.

Henkilökunta on aina ollut todella ystävällistä ja salaattibuffet hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.03.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites