Unknown

Zeytuun

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Otin kaksi annosta. Leipä Ciabatta oli aika surkea tekele. Täysin mauttoman pizzapohjamaisen "leivän" päälle oli kasattu salaatti. Toinen annos oli Meze Zeytuun. Se oli iloinen yllätys ja tarjosia uusia mielenkiintoisia makuja. Toinen annos siis floppi ja toinen hyvä. Palvelussa ja miljöössä ei moitittavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2017
Rating: 0

Mielenkiintoinen kokemus. Annoskoko oli rittävä ja mielenkiintoisia uusia makuja niihin tottumattomalle. Me saimme annokset nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Sopii todealla hyvin ruokatreffeille koska annokset ovat sellaisia että niitä maistellessa on helppo vaihtaa kuulumisia siinä lomassa eikä tule keskityttyä liikaa ahmimiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Hyviä makuja! Olemme käyneet syömässä paikan päällä kerran ja tällöin ruoka oli todella hyvää, maut mielenkiintoisia ja annoskoko riittävä. Olimme todella yllättyneitä siitä, miten edulliseen hintaan sai niin korkeatasoista ruokaa.

Nyt kuitenkin, kun tilasimme Foodoran kautta Falafel-rullat kotiin, täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt. Rulla oli todella pieni ja kuivakka, siitä lähti juuri ja juuri nälkä eikä kokemus muutenkaan ollut mitenkään erityinen. Aiemmin ylivoimaisesta paikasta tuli kertaheitolla aivan keskiverto. Toivottavasti tämä oli vain kertavirhe eikä aiemmin niin ylivertainen Zeytuun ole lähdössä alamäkeen! Varmasti annamme vielä uuden mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.09.2016
Rating: 1

Herkullista Mezeä ja falafelia, valitettavan pienissä annoksissa.

Lounastimme kehuja saaneessa ravintolassa. Palvelu oli oikein ystävällistä heti sisään astuttaessa. Valitsimme pari eri mezeä ja falafel-rullia. Annosten maut olivat erinomaisia! Oikein freesejä ja erityisesti baba ganoush oli herkullista, olematta liian paahtunut.

Falafelit olivat rapsakoita ja sopivan mausteisia. Tuorepuristetut mehut olivat myöskin hyviä.

Ainoa isompi miinus tulee annosten pienestä koosta; 11 euron meze-/falafel-annoksia menisi normaalille aikuiselle parikin ja raavaammalle miehelle kolme. Salaattipuolelle saisi myös aavistuksen lisätä väriä ja sattumia jäävuorisalaatin ylivaltaan. Annoksiin hieman lisää kokoa, niin paikkahan olisi loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 04.09.2016
Rating: 2

Kiva pieni paikka Tampereella. Meze-halloumiannos oli kaunis ja mielenkiintoinen, mutta aika pieni lounaaksi. Maut olivat erinomisia, paitsi halloumi, joka oli kuivaa. Annoksessa oli jotakin "marjajuttua", ja yksi kova marja satutti hammastani tosi kovasti. Loppupäivä menikin hammassäryssä, kurjaa. Aion kuitenkin antaa ravintolalle vielä toisen mahdollisuuden, vaikkakaan en ihan ymmärrä tätä yleistä hehkutusta ruuan erinomaisuudesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.05.2016
Rating: 0

Parasta syömääni kasvisruokaa. Maut freesejä ja puhtaita, mutta silti täyttäviä ilman ikävää ähkyä. Falafel maukasta ja mehevää. Itse en olisi halloum-annokseeni kaivannut yhtään enempää halloumia lisää. Tabbouleh ja hummus omaan makuuni niin ikään maukasta, vaikken tämän tyyppisten makujen asiantuntija olekaan. Annosten asettelu myös erittäin kaunis!

Miljöö todella miellyttävä, vaikka tila aika pieni olikin. Sisustuksesta ja viihtyvyydestä lisäpisteitä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.02.2016
Rating: 0

Raikasta, tuoretta, hyviä makuja. Hoummus ja babaghanoush olivat erittäin maukkaat ja rakenne hyvä. Taboullah oikein raikas, falafelkin oli melko kostea (Suomessa melkein aina kuiva).
Syöjät olivat kaksi senioria, joille arabialaisen ruoan maut ovat tuttaja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.01.2016
Rating: 1

Hyvää kasvisruokaa, täyttävää. Ystävällinen palvelu. Ainut miinus oli, että ruokien saaminen pöytään kesti melkoisen kauan, vaikka asiakkaita oli vähän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2015
Rating: 0

Upea kokemus! Meze näytti ja maistui mahtavalle. Edullista, mutta vatsa tuli täyteen ja ruuasta hyvä olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.11.2015
Rating: 1

Ihan huippu ruoka + tosi kiva ja ystävällinen palvelu! Käydään ehdottomasti uudelleen, moneen otteeseen! :) Jos jotakin negatiivista on keksittävä, niin liian valoisa miljöö - jatkossa lyhdyt palamaan ja valoja pois... :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (7)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Tuomiokirkonkatu 21 LH 2, 33200 Tampere - Route
041 7022300
https://instagram.com/ZeytuunTampere

Options