Unknown

Tampella

Rating 4.4 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maukas, mutta hieman pienehkö lounas. Listalta tilatessa korkea hintataso, mutta kyllä se ruoka vaan oli aivan mahtavaa. Erinomainen jälkiruoka, hieno miljöö, nopea ja ystävällinen palvelu. Täällä tullut jo useamman kerran käytyä. Hieman Fine Diningmaista meininkiä. Jos olisi edullisempi, tulisi käytyä varmaan viikottain.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2017
Rating: 0

Syömässä perjantai-iltana.
Mentiin porukalla syömään, 7 ja 9-vuotiaat lapset mukana. Aikuiset otti alkupalaksi parsakeittoa ja härkäkrokettia, keitto erinomainen ja härkäkin maistui. Pääruuaksi lapsille lehtipihvit ja aikuisille kuhaa ja sisäfilettä. Joka annoksessa oli käyetty ajatusta esillepanoon ja raaka-aineisiin. Oli porkkanaa + porkkanapyrettä tai kukkakaalia haudutettuna ja pyreenä. Kaikki annokset olivat tosi maukkaita ja suolaa oli riittävästi! Ja annoksissa oli tarpeeksi syötävää kaikille, ei jäänyt nälkä. Jälkiruuat kauniita ja maistuvia. Vaikka ravintola on vähän fiinimpi niin lapset otettiin hienosti huomioon, tarjottiin juotavaa ja kysyttiin maistuiko ruoka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 11.08.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Epäonnistunut, niin ihana miljöö ja hyvää palvelua, että harmittaa. Ankkaa tilauksen yhteydessä kysyttiin roseeksi eikä roseeksi onnistunut millään, ei onnistunut toisellakaan kerralla, kolmatta emme jaksaneet pyytää - olisin varmaan mennyt itse keittiöön näyttämään miten ankka paistetaan. Muutenkin aika surkeat ruuat, annokset on kuvattu hienosti, mutta maku on kuin yläasteen ruokalasta. Siis ihan kauhea pettymys, ei siellä osata kokata ollenkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.07.2017
Rating: -1

Miljöö on aivan ihana, lounas on todella laadukas, mutta vähän pieni, tosin ehkä lounaan ei ole tarkoituskaan viedä nälkä kuin lopputyöpäivän ajaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Tampellalla on upean viihtyisät tilat, vaikka sali onkin kohtalaisen suuri. Rauhallinen tunnelma, mutta ripeä ja ystävällinen palvelu. Seurueemme (4) annokset olivat kaikki hienon näköisiä ja maukkaita. Annokset varsin riittävän kokoisia tämäntyyppiseen ravintolaan. Kaikin puolin erinomaisen mukava kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 27.01.2017
Rating: 0

Ihanaa ruokaa, alkuruokana söin etanaleipää, joka oli tehty hyvin ja maistui hyvältä. Etanat eivät olleet katkeran makuisia.Pääruokana söin nieriää ja punajuurisalaattia. Punajuuret hipoi täydellisyyttä ja nieriä oli hyvin paistettu. Ei liian kuiva.Rento henkilökunta, joka osasi palvella ja suositella viinejä. Lakto-ovo kasvissyöjänä, oli hieman suppea valikoima vaihtoehtoja, mutta kalavaihtoehto oli tosi hyvää, joten ei valittamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 22.01.2017 View previous reviews (3)
Rating: 1

Ravintola-arvostelu

27.11.2016 kävimmä testaamassa ravintola Tampellan.
Op-sairaalan talossa.

Sisäänmeno: pujottelua rakennusroinan välistä.
WC: ei minkäänlaista naulakkokoukkua ei laskutasoa,
en nyt kehtais vessan lattialle käsväskyäni.

sali: mukava tunnelma musiikki tosin soi liian lujalla.
Sisustus ei pöllömpi

Palvelu: ystävällistä
Ruoka:
annokset minimalistisen pieniä (ei lähde edes naisen
nälkä)
annokset kauniita ja tyhjäksi syöty lautanen taidetta.
annokset siika sekä nieriä todella maukkaita
nälkä ei siirtyny, niin pienet, kuin korut, olivat kala-annoksemme. Päätimme paikata nälkäämme jälkiruuan köyhillä ritareilla. Oli 2 postimerkin kokoista ritaripalaa ja pallo jäätelöä yksi mansikka yksi vadelma.
Lopputuloksena pizzerian kautta kotiin.
Näin nälkäiseksi en ole koskaan jäänyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 02.12.2016
Rating: -1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

kelloportinkatu 1, 33100 Tampere - Route

Options