Closed now

Ravintola Paakari

Rating 1.6 / 5

Reviews (10)

Thai Street Food Tampere, A la carte nuudelit ravun pyrstöillä,16. -. nuudeleita pieni kasa, 4 ravun pyrstöä, 2 palaa kurkkua,2 palaa ananasta ja 1 kirsikkatomaatti.
Paikalla kaksi työntekijää, ei muita asiakkaita, molemmat suositteli ko. annosta, halusin mausteisen ja tuoreella korianterilla, kyseiseisessä annoksessa ei ollut näitä merkkejä, molemmat tt. vakuuttivat, ettei ongelmaa, järjestyy silti. Annos pieni, mauton, ja kun menin tästä heille kertomaan, kumpikaan ei enää ymmärtänyt englantia, pöydässä ei mausteita ja wc käytävän maustekupit poissa, aiemmin oli mahdollista lisätä niistä itse mausteita. Kun kassa tyttö meni wc:n odotin häntä oven ulkopuolella ja kysyin puhuuko hän englantia, kyllä, missä lupaamanne mausteet ja tuore korianteri, hän osoitteli listaa, ettei siinä ole chilin kuvaketta tai mainintaa tuoreesta korianterista, JEP, niinpä. Menin syömään naapuri ravintolaan, taitaapi tämäkin sukeltaa kuten Periscope.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mautonta ruokaa. Vaikea ymmärtää tämän ravintolan saamia arvosteluja. Paikka on kyllä ihan kiva, mutta ruoka oli kyllä niin mautonta ja personaatonta, että ei tänne ole mitään syytä mennä uudelleen. Alkupalat ovat paljon parempia S-ryhmän perusravintolassakin. Ruoan liha oli sitkeää: Kuin kengänpohjaa söisi. Eikä makukaan ollut kummoinen. Lapset sentään tykkäsivät lihapullista. Ikävähän tämmöistä arvostelua on kirjoittaa, mutta näin asian koin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.12.2017
Rating: 0

Kaikin puolin miellyttävä lounas. On hienoa, että tällaisia ruokailupaikkoja löytyy muualtakin kuin isojen kaupunkien keskustoista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.07.2014
Rating: 0

Todella herkullista ruokaa ja ystävällinen palvelu. Ruokalista päivittyy sopivan usein. Suosittelen!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.02.2014
Rating: 0

Oikein hyvä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.02.2014
Rating: 0

Miellyttävä, rauhallinen miljöö, ystävällinen henkilökohtainen ja erittäin asiantunteva palvelu. Kaikki ruoat ja leivät tehdään alusta asti omassa keittiössä. Viinivalikoima on laaja, valinnoissa kannattaa luottaa henkilökuntaan. Söimme pitkän kaavan mukaan Kangasala-menun. Herkullista, gourmet-tasoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 44€ Added: 25.10.2013
Rating: 0

Aina yhtä hyvä palvelu! Yksinkertaiset asiat voivat olla hyviä, kun osaa homman. Viini kannattaa valita täysin henkilökunnan suosituksen mukaan, en ole kertaakaan pettynyt.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 30€ Added: 16.09.2013
Rating: 0

Laadukkaasti valmistettua lähiruokaa sesongin mukaan. Vie kielen mennessään. Kannattaa viedä kenet tahansa syömään Paakariin. Erittäin mieluisa kokemus. Hieno miljöö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 17.08.2013
Rating: 0

Parasta mitä Kangasalla on tarjolla. Ruoka enemmän kuin erinomaista. Loistava juomavalikoima sekä asiantunteva hyvä palvelu. Ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 28.03.2011
Rating: 0

Käännös Kangasalla ihan vain lounaan merkeissä - eikä turhaan. Syötiin pidemmän kaavan mukainen lounas: härkäpateeta ja maa-artisokkakeittoa alkuun, päivän kalaa (taimenta lähijärvestä) ja karitsan maksaa pääruokana ja jälkeen vielä karviaissorbetti. Taiten valmistettuja perusmakuja, mukava miljöö sekä sydämellinen ja asiansaosaava palvelu eivät jättäneet paljoa toivomisenvaraa. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 35€ Added: 15.08.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Ruutanantie 3, 36200 Kangasala - Route
03 3770914
http://www.ravintolapaakari.com

Options