Opens at 10:00

Grillikahvio Hyrysysy

Rating 5 / 5

Reviews (15)

Ruoka oli todella hyvää, varmaan parasta mitä Hervannasta saa. Porsaanleike oli erittäin hyvää sekä ruisleipä oli myös todella hyvää. Keittiöhenkilökunta olivat iloisia sekä sain ruokani nopeasti. Suosittelen tätä kaikille, vaikka aika piilossa onkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.09.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella laadukasta lounas paikka Hervannan teollisuus alueella. Käyn melkein joka päivä Hyrysysyssa syömässä. Suosittelen kaikille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Paikkaa kehuttu jossain netissä, päätin itsekin kokeilla. -Pienoinen pettymys. Palvelu hitusen ammattitaidotonta, leike oli hitusen palanut eikä muutoinkaan kovin onnistunut kokonaisuus. Kotikalja oli oikein maukasta. Tuskin tulee toiste käytyä..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.07.2015
Rating: -1

Tässä tulee monta kertaa syötyä lounasta ja alamäkeä on paikka mennyt. Liha tai kala on usein raakaa. Vastapainoksi se on silloin tällöin paistettu kuivaksi. Salaattipöytä on usein selvästi seissyt ja vetinen. Pahvin makuisia sämpylöitä en viitsi syödä, ruisleipä on yleensä hyvää. Voimariini on päivän aikana sulanut juoksevaksi. Odotusajalla ei tunnu olevan mitään tekemistä ruuhkan kanssa 5-40 minuuttia, pari kertaa tilaus on kokonaan unohdettu ja tultu pöytään kysymään että mitä pitikään tulla. Pientä petrausta ja homma toimisi taas kunnolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 05.08.2014
Rating: 0

Hyvät tuoreet leivät salaattien kanssa. Hinta laatusuhde kunnossa. Hyvät pointsit vaikkei miljöö kovin häävi olekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.05.2014
Rating: -1

Tosi hyvä lounas-kahvila. Hyvää kahvia ja erityisen hyvä täytetty sämpylä.Sämpylän välissä oli riittävästi täytettä.
Sämpylä oli kuohkea ja paikanpäällä samana päivänä leivottu.
Siisti ja viihtyisä työmaa-ruokala.
Iso kahvi ja sämpylä maksoi alle 4 €.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 3€ Added: 28.09.2013
Rating: 0

Edullinen ja monipuolinen lounaslista. Jokaiselle löytyy jotakin.Itse tilasin porsaanleikkeen ranskalaisilla.Annos oli iso ja maukas.Salaattipöytä,uunituoreet sämpylät ja ruisleipä kuuluvat hintaan kuten myös ruokajuomat vesi,kotikalja tai mehu.
Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä.
Jälkiruokana on kahvi.Ilmeisesti JuhlaMokkaa.
Kodikas ja viihtyisä lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.09.2013
Rating: -1

En nähnyt, kokenut tai maistanut mitään tämän paikan maineen veroista. Hampurilaisateria oli umpisurkea, sämpylä oli veltto ja pahvinen ja ainoa mauste pihvin ympärillä oli sipuli. Sivussa oli kurkkusalaattia suoraan purkista. Ranskalaiset olivat aterian paras osa, ja nekin aika kuivia.

Itse ravintola oli rähjäinen ja likainen. Henkilökunta yritti kyllä kiireestä huolimatta olla ystävällisiä. Onneksi ei maksanut enempää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 23.08.2013
Rating: -1

Huippu hyvä lounas paikka

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 18.08.2013
Rating: -4

Hervannan teollisuusalueen perimmäisessä nurkassa jo ikuisuuden piilotellut lounaspaikka.

Päivän tarjousten (muutama alennushintainen vaihtoehto) lisäksi voi vapaasti tilata myös erilaisia grilliruokia ja possunpihvejä sisältävältä listalta. Annokset kohtuuhintaisia, kokoisia ja maistuvat miltä grilliruuan odottaakin. Ruoka valmistetaan vasta tilauksesta, eikä seiso astioissa koko päivää. Salaattipöytä vaisu, mutta päivittäin itse paistetut sämpylät ja varsinkin ruisleipä erinomaista. Ruisleipää olen ostanut välillä mukaankin.

Ilmapiiri on ruokalamainen, mutta palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Annokset valmistuvat ja tuodaan pöytään ripeästi. Odottaessa voi koittaa ehtiä vilkaista lehtihyllyn vanhoja lehtiä, vaikka Aku Ankkaa. Astiat pitää palauttaa itse.

Paikka näyttää olevan erityisesti duunareiden suosiossa, mikä yleensä kertookin annosten riittävyydestä ja perusmaukkaudesta. Gourmeeseen täällä ei varmasti pyritäkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 17.07.2013
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hepolamminkatu 36, 33720 Tampere - Route
0440114097

Options